Ingår i set

Omega-3 Complex NUTRIWAY™

417,00 kr
(Visa alla)
Artikelnummer: 4298
Storlek: 90 kapslar
Antal:

  Ett kosttillskott med fiskolja som innehåller omega 3-fettsyror. Fisk från djupt och kallt vatten är rika på den typ av fettsyror som kallas för omega 3-syror.

  De två aktiva ingredienserna i Omega-3 Complex är EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra). Omega 3-fettsyror är essentiella fettsyror, vilket innebär att vi måste få i oss dem via kosten eftersom kroppen inte klarar att framställa dem på egen hand.

  Om din kosthållning innebär att du inte regelbundet får i dig 1–2 portioner fisk per vecka, är koncentrerad fiskolja ett bekvämt sätt att komplettera din kost med dessa mycket viktiga fettsyror.

  • De två aktiva ingredienserna i Omega-3 Complex är EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra) EPA och DHA bidrar till en normal hjärtfunktion. Denna gynnsamma effekt kräver ett dagligt intag av EPA och DHA på 250 mg.
  • Tillför de fettsyror som kan saknas i en vardaglig kost.
  • En kapsel innehåller ungefär samma mängd omega 3-fettsyror (DHA och EPA) som 28 g lax, tonfisk eller sardin.
  • Inga artificiella färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel har tillsatts.
   
   INNEHÅLL PER DAG (1 kaps.)
  Fett, varav 1 g
  Omega-3 fettsyror: 380 mg
  EPA (eikosapentaensyra) 180 mg
  DHA (dokosehexaensyra) 120 mg
  Vitamin E 5 mg α-TE (42 %*)

  *% av referensvärdet

  • De som äter för lite av de råvaror som innehåller mest omega 3-fettsyror, bland annat de flesta fiskar, skaldjur, bladgrönsaker, rapsolja, sojabönsolja och valnötter, och som därmed inte får i sig tillräckligt av dessa viktiga fettsyror.
  • De som vill utnyttja omega 3-fettsyrornas nyttiga egenskaper, exempelvis som stöd för en normal hjärtfunktion.

  Rekommenderad dos

  En kapsel per dag.

  Observera

  Förvaras oåtkomligt för små barn. Denna produkt ersätter inte en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvara burken väl försluten. Förvaras svalt och torrt.