Incitament i form av affärsresor

Din Amway-verksamhet kan ta dig ut på resor!

Din Amway-verksamhet kan ta dig ut på resor!

Spännande destinationer, spektakulära upplevelser och viktiga möjligheter att få ny kunskap

Incitament i form av affärsresor är en typ av icke-kontanta belöningar. Resorna är spännande, meningsfulla upplevelser som belönar dig för ditt hårda arbete och vägleder dig mot framtida framgångar. På dessa resor kan du träffa andra ABO:er, utbyta idéer och ge din ledarskapskompetens en ny dimension som hjälper dig att bygga vidare på din Amway-verksamhet.

NEW PLATINUM SEMINAR (NPS)

New Platinum Seminar är ett utmärkt tillfälle för nya Platinums att få erkännande för sina enastående prestationer under kvalificeringsåret, att lära sig nya färdigheter och att nätverka med ABO:er som har visat lika stort engagemang för att uppnå tillväxt och framgång.

Leadership Training Seminar (LTS)

Möt upp med ledande ABO:er inom Amway för att fira, skapa kontakter och återvända hem till din verksamhetsgrupp med fantastiska mervärden. Du kan förvänta dig inspirerade verksamhetsmöten och värdefulla verktyg för verksamhetsbyggande – och dessutom härlig underhållning samt avkopplande stunder! 


Diamond Conference

Diamond Conference är ett mycket speciellt event där ledare kan ta del av unika upplevelser och samarbeta med andra ledare kring verksamhetsstrategier – och allt detta försiggår på en av världens mest spektakulära platser!

Samtliga event följer officiella reseråd och WHO:s hälso- och säkerhetsrekommendationer som vi bevakar och kommer att hålla dig uppdaterad om.