Utformad för säkerhet

Det enklaste och snabbaste sättet att underteckna dokument online.

Driven av Adobe.

Det enklaste och snabbaste sättet att underteckna dokument online.

Driven av Adobe.

Vad är en elektronisk signatur?

En elektronisk signatur, eller såkallad "e-signatur" kan ersätta din handskrivna signatur. Fördelarna är snabbare transaktioner, lägre risk och bättre överblick och synlighet. Den viktigaste fördelen med e-signatur är att den gör det enklare och mer praktisk att kunna godkänna digitala dokument på lagligt vis.

Är detta lagligt och säkert?

Nästan alla industrialiserade länder i världen vidkänns e-signatur innanför lagens ramar. Adobe eSignature-tjänster följer den senast uppdaterade online säkerhetspolicy för varje steg - något som inkluderar applikationskod, nätverk och fysiska facaliteter. Ta en titt på den globala juridiska handboken för Adobe: Adobe eSignature's Global Legal Handbook

Varför bör jag använda e-signatur?

Här är några av de viktigaste orsakerna.

Snabbt och billigt

Säkert och lagligt

Miljövänligt

Hur fungerar det?

STEG 1

Klicka på "signera nu"

Kom åt dokumentet och påbörja underteckningsprocessen med ett klick.

STEG 2

Läs dokumentet

Läs blanketten, klicka sedan på "klicka här för att signera".

STEG 3

Signera och du är klar!

Känn dig trygg med att din e-signatur är 100 % säker och laglig.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det att signera ett dokument?
E-signatur gör processen enkel genom att vägleda dig genom dokumentet och tala om för dig vad du ska göra varje steg på vägen. När du väl har granskat dokumentet, klicka på signatursrutan för att signera och skriv helt enkelt ditt namn. Följ anvisningarna för att fylla i obligatoriska fält. När du är klar att flytta vidare till nästa del, klicka bara på "nästa avsnitt" nederst till vänster. När det är ifyllt, kan du skicka dokumentet. Ett praktiskt tips: Läs alltid anvisningarna överst och nederst på skärmen!
Kan någon ändra dokumentet efter att jag har signerat det?
Varje e-signaturdokument är helt säkert och skyddat från ändringar. För att förhindra eventuella tveksamheter avseende säkerhet, kommer en kopia av det signerade dokumentet att skickas direkt efter du skickar det.
Min riktiga signatur ser helt annorlunda ut. Hur kan den vara giltig?
Det är helt normalt att din e-signatur ser annorlunda ut än din handskrivna underskrift eftersom den skickas i en digital miljö. Även om den inte överensstämmer med din handskrivna underskrift, är den ändå laglig och giltig.
Men kan inte vem som helst signera mitt dokument?
Du får en länk till dokumentet via e-post, så så länge du är den enda person med tillgång till ditt e-postkonto, finns det inget att oroa sig för!