431,00 kr
(Visa alla)
957,78 kr / 1 kg
Antal:

  Nutriway™ All Plant Protein ger högkvalitativt, vegetabiliskt protein för att säkerställa ett optimalt dagligt intag som håller dig i gång*.  
   

  Därför kommer du att älska det

  Proteiner kallas livets byggstenar eftersom de finns i varenda cell i kroppen, där de hjälper till att reparera skador och bygga nya celler. Precis som ramen på en cykel är proteiner kroppens stödstruktur och de utgör ett ramverk för din benstomme och dina muskler. Vi kan dock inte lagra protein, så det är oerhört viktigt att få i sig det regelbundet. Du kanske tror att du får i dig det du behöver via din kost, men eftersom de huvudsakliga proteinkällorna i kosten är mjölk, ägg, ost och kött kanske du inte riktigt når upp till ditt behov om du är vegetarian eller följer någon slags specialkost. 

  Nutriway™ All Plant Protein är ett balanserat och sunt alternativ till mer traditionella proteinkällor och innehåller alla nio essentiella aminosyror som bidrar till välmående. Snabbt, enkelt och mycket smidigt – Nutriway™ All Plant Protein kan blandas i mat och dryck utan att påverka smaken. Prova att blanda en tesked av detta protein i din dagliga återhämtningssmoothie efter träningen. 
   

  Bra att veta

  • Innehåller inte animaliskt utvunna ingredienser och är lämplig för vegetarianer.
  • Innehåller mindre än 0,5 g fett per portion. 
  • Lätt att smälta. 
  • Detta smidiga proteinpulver innehåller inga syntetiska färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. 
  • Vissa livsmedel är rika på protein, men de kan innehålla mycket kolesterol, mättat fett, salt och kalorier. Nutriway™ All Plant Protein är ett sunt alternativ utvunnet från soja, vete och ärtor. 
  • En tesked ger 8 g protein. Alla människor behöver minst 0,83 g protein per kilo kroppsvikt varje dag. Detta innebär att en person som väger 60 kg behöver få i sig ungefär 50 g protein per dag.  *
  • Kan enkelt hällas i varma eller kalla maträtter och drycker utan att påverka smaken. Varför inte prova att tillsätta det i en riktig energismoothie, en uppiggande mandelsmoothie eller en uppfriskande morots- och apelsinsmoothie? Se våra recept här!
  • Balanserad tillförsel av alla nio essentiella aminosyror. ”Essentiell” innebär att kroppen inte kan syntetisera dem själva och dessa aminosyror är: histidin, isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, treonin, tryptofan och valin. 

  * Protein bidrar till att bibehålla muskelmassa och normal benstomme. https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120209.
   

   

   
  NÄRINGSINNEHÅLL PER PORTION(10 g) PER 100 g
  Energi 170 kJ/40 kcal 1700 kJ/400 kcal
  Fett 0,48 g 4,8 g
    varav mättade fettsyror 0,06 g 0,6 g
  Kolhydrat 0,32 g 3,2 g
    varav sockerarter 0 g 0 g
  Protein 8 g 80 g
  Salt 0,23 g 2,3 g
  Essentiella aminosyror
  Isoleucin 390 mg 3900 mg
  Leucin 660 mg 6600 mg
  Lysin 510 mg 5100 mg
  Metionin och cystin 220 mg 2200 mg
  Fenylalanin och tyrosin 750 mg 7500 mg
  Treonin 310 mg 3100 mg
  Tryptofan 120 mg 1200 mg
  Valin 400 mg 4000 mg
  Histidin 210 mg 2100 mg
  • De som inte får i sig tillräckligt med mjölk, kött, ost eller andra proteinrika livsmedel.
  • De som motionerar mycket.
  • De som vill kontrollera mängden kalorier och fett i sin kost.
  • De som hoppar över måltider, äter små portioner eller känner att de behöver mer proteiner i sin kost.
  • Barn (över 3 år), ungdomar, äldre människor samt gravida eller ammande kvinnor med behov av extra protein.

  Rekommenderad dos

  Tillsätt enligt behov en rågad 15 ml matsked (ungefär 10 g) till vatten, mjölk eller annan dryck en eller fler gånger om dagen. Rör om kraftigt eller skaka i en tätt tillsluten behållare i en minut. Alternativt kan produkten strös över flingor, soppor, sallader eller annan mat.

  Observera

  Rekommenderas inte för barn under 3 år om du inte har har rådfrågat din läkare innan användning. Förvara burken väl försluten. Förvaras svalt och torrt. Produktinnehåll kan sjunka ihop under transporten.