435,00 kr
(Visa alla)
Antal:

  Antal:

   Nutriway™ Omega 3 Complex är ett kosttillskott som innehåller högkvalitativa omega-3-fettsyror, DHA och EPA, som bidrar till hjärtats normala funktion*. 
    

   Därför kommer du att älska det

   Omega-3-fettsyror fungerar som en väloljad kedja på en cykel genom att bidra till hjärtats normala funktion. De kallas ”essentiella” eftersom vi inte kan producera dem själva inuti kroppen utan måste få i oss dem via vår kost. En balanserad kost med en till två portioner fisk per vecka är optimal, men vi förstår att det inte alltid är möjligt. 

   Trots att vi inte kan tillverka dem själva är essentiella omega-3-fettsyror oerhört viktiga för hjärtats normala funktion samt för att bidra till ett övergripande välmående. Nutriway™ Omega 3 Complex är ett kosttillskott som innehåller omega-3-fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra). Tillsammans kompletterar de med fettsyror som du kanske inte får i dig via kosten. 

   Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

    

   Det här behöver du veta

   • Nutriway™ Omega 3 Complex innehåller en blandning av omega-3-oljor från våra betrodda, Nutricert™-certifierade leverantörer. Oljorna kommer från lax från norska vatten samt anjovis, makrill och sardiner från Atlanten och Stilla havet. 
   • Anjovis, makrill och sardiner är längre ner i näringskedjan och har därför en högre koncentration av omega-3-fettsyror. 
   • En kapsel innehåller ungefär samma mängd omega-3-fettsyror som 28 g lax, tonfisk eller sardiner.
   • Bidrar till att en normal hjärtfunktion med ett omega-3-komplex som består av EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra)*.
   • Omega-fettsyrorna kombineras med vitamin E och kapslas in inom 72 timmar efter fångst för att säkerställa deras kvalitet. 
   • Varje batch med fiskolja testas för att säkerställa dess kvalitet och renhet. 
   • Innehåller inga syntetiska färgämnen, smakämnen eller tillsatta konserveringsmedel.
   • Produkten är inte lämplig för vegan/vegetarian.

   * Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag på 250 mg EPA och DHA. 
    

   Användning: 

   Ta en kapsel per dag i samband med matintag. 

    
    INNEHÅLL PER DAG (1 kaps.)
   Fett, varav 1 g
   Omega-3 fettsyror: 380 mg
   EPA (eikosapentaensyra) 180 mg
   DHA (dokosehexaensyra) 120 mg
   Vitamin E 5 mg α-TE (42 %*)

   *% av referensvärdet

   • De som äter för lite av de råvaror som innehåller mest omega 3-fettsyror, bland annat de flesta fiskar, skaldjur, bladgrönsaker, rapsolja, sojabönsolja och valnötter, och som därmed inte får i sig tillräckligt av dessa viktiga fettsyror.
   • De som vill utnyttja omega 3-fettsyrornas nyttiga egenskaper, exempelvis som stöd för en normal hjärtfunktion.

   Rekommenderad dos

   En kapsel per dag.

   Observera

   Förvaras oåtkomligt för små barn. Denna produkt ersätter inte en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvara burken väl försluten. Förvaras svalt och torrt.