1 455,00 kr
(Visa alla)
Antal:

  Antal:

   Ta hand om och skäm bort din hud före, under och efter solexponering med den här hudvårdslösningen för hela kroppen.


   Fördelar med produkten

   Artistry Summer Beauty Solution exfolierar, skyddar och återfuktar din hud från topp till tå. Den täcker alla dina hudvårdsbehov för härliga dagar i solen, från förberedelse till den sköna känslan efteråt.

   • Med Artistry Signature Select Polishing Body Scrub förbereder du huden för den perfekta solbrännan. Torra hudceller avlägsnas försiktigt men grundligt och gör huden slät och glänsande.
   • Applicera g&h Protect UV Sunscreen SPF 50+ PA++++ och Artistry Skin Nutrition™ Hydrating Day Lotion SPF 30 innan du går ut i solen och under tiden du exponeras. Tillsammans ger de ett brett skydd mot både UVA- och UVB-strålar och upprätthåller bästa möjliga fuktighetsnivå för din hud.
   • g&h Refresh Body Milk har en fräsch, lätt och snabbabsorberande sammansättning som återfuktar och hjälper till att skydda och reparera hudens fuktbarriär efter exponering för solen.
   • När helst du behöver fräschar Artistry Studio Refresher + Protector Face Mist upp huden, boostar återfuktningen och skyddar mot miljöföroreningar. Den ser även till att din makeup sitter bättre.
   • Om du vill ta med dig dina skönhetsprodukter kan du använda sminkväskan från Artistry* – en mjuk, snygg gåva som medföljer alla beställningar (så länge lagret räcker). 

   * Tillgänglig som kostnadsfri gåva när du köper Artistry Summer Beauty Solution. Så länge lagret räcker. Säljs inte separat.

   Varför du skulle gilla den

   Artistry Summer Beauty Solution är en allt-i-ett-helkroppslösning som skyddar dig när du är ute i solen i sommar. 

   Artistry Summer Beauty Solution är särskilt framtagen för hudens behov före, under och efter solexponering och har allt du behöver för att exfoliera, skydda och återfukta huden så att du kan njuta av alla solens fördelar. 

   Det här urvalet av Artistry och g&h-produkter är fullpackat med naturliga ingredienser, inklusive fytonäringsämnen som odlas av Nutriway – världens mest sålda varumärke inom vitaminer och kosttillskott* – så att du kan njuta av fördelarna med bra D-vitaminproduktion, en solkysst hud och känslan av ren och hälsosam skönhet. 

   Det har aldrig tidigare känts så lyxigt att skydda sig mot solen. 

   * Källa: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Fakta

   Rena sammansättningar
   Sammansättningarna som används i Artistry- och g&h-produkterna har utvecklats i enlighet med Artistry Clean- och g&h Personal Care Clean-standarderna. De följer strikta riktlinjer som ser till att produkterna är rena, säkra och effektiva. Det innebär att de 

   • är registrerade hos The Vegan Society*
   • är fria från mineralolja, parabener och ftalater
   • inte innehåller några ingredienser med animaliskt ursprung och att de inte är testade på djur.

   Botaniska ingredienser
   Alla produkter i Artistry Summer Beauty Solution innehåller ett eller flera fytonäringsämnen som odlats på våra egna Nutriway-gårdar eller på NutriCert™-certifierade partnergårdar. Förutom hög kvalitet innebär det en nivå av spårbarhet ”från frö till hud” som du kan lita på. 

   Varumärken du kan lita på
   Artistry Summer Beauty Solution kombinerar det bästa från varumärket Artistrys omfattande expertis inom dermatologi med hållbart odlade ingredienser från Nutriway – världens mest sålda varumärke inom vitaminer och kosttillskott** – samt alla goda och hälsofrämjande egenskaper från växtriket som finns i g&h-produkterna. 

   Information om solskydd

   • Var inte i solen för länge, även om du använder solskyddsprodukter. 
   • Utsätt inte spädbarn och småbarn för direkt solljus. 
   • Överexponering för solen är ett allvarligt hot mot hälsan.
   • Om du minskar mängden solskydd du använder, minskar skyddsnivån avsevärt.
   • För att upprätthålla skyddet ska du alltid applicera solskyddsprodukten igen när du har simmat eller torkat dig med handduk.

   * Med undantag för Artistry Signature Select Polishing Body Scrub.
   ** Källa: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Viktiga egenskaper

   Kostnadsfri gåva
   Få en sminkväska från Artistry kostnadsfritt med varje beställning av Artistry Summer Beauty Solution*. Sminkväskan från Artistry är mjuk, snygg och tillverkad av 100 % bomull. Den är perfekt för dig som vill ta med dig dina viktigaste skönhetsprodukter vart du än går.  

   Den påsliknande väskan har ett foder som skyddar dina skönhetsartiklar mot vatten, så att de alltid förblir torra och i gott skick.
   Storlek: 22 x 10 x 10 cm

   * Tillgänglig som kostnadsfri gåva när du köper Artistry Summer Beauty Solution. Så länge lagret räcker. Säljs inte separat. 

   Gör så här:

   Produkterna i Artistry Summer Beauty Solution fungerar tillsammans som en del av en helkroppslösning för att skydda din hud när du är ute i solen. Du kan använda den tillsammans med dina favoritprodukter från Artistry eller g&h (t.ex. ansiktsrengöring, toner eller serum från Artistry Skin Nutrition) för att få en frisk, solkysst hud med lyster i sommar. 

   Se de enskilda produkterna för användningsinstruktioner

   *GÅVA PÅ KÖPET. Endast tillgänglig som en del av lösningen och så länge lagret räcker. Säljs inte separat.  

   Innehåll

   Viktiga ingredienser för sommarens hudvårdsrutin  
   Varje produkt som ingår i Artistry Summer Beauty Solution innehåller kraftfulla naturliga botaniska ingredienser, som:

   Black Currant Extract från Nutriway™
   Tillsammans med de eteriska oljorna Evening Primrose och Perilla hjälper det här extraktet till att upprätthålla en mjuk och len känsla. Huden förbereds för att ta till sig fördelarna från resten av din skönhetsrutin. 
   Finns i: Artistry Signature Select Polishing Body Scrub

   Extrakt av grönt te odlat på Nutriway-gårdar
   Ger antioxidantskydd. 
   Finns i: g&h Protect UV Sunscreen SPF 50+ PA++++

   Cica-komplex-vatten
   Detta fytonäringsämne, som kommer från en blommande växt, bidrar till att lugna och återfukta huden. 
   Finns i: g&h Protect UV Sunscreen SPF 50+ PA++++

   Prevent Complex med fytonäringsämnen
   En blandning av Nutriway™-odlade acerolakörsbär samt dockkragar och björnbär, som boostar hudens naturliga försvarssystem med 350 % och förhindrar och fördröjer uppkomsten av tidiga synliga ålderstecken.
   Finns i: Artistry Skin Nutrition Hydrating Day Lotion SPF 30

   Nutriway-odlat granatäpple
   Skyddar huden från skadlig påverkan från flera typer av föroreningar. 
   Finns i: Artistry Skin Nutrition Hydrating Day Lotion SPF 30 och Artistry Studio Refresher + Protector Face Mist

   Bambu-komplex-vatten
   Ett växtproducerat vatten från bambu och glycerin från växter som hjälper till att återfukta huden. 
   Finns i: g&h Refresh Body Milk 

   Ceramider från olivolja
   En speciell sorts lipid som hjälper huden att bibehålla sin fuktbarriär. 
   Finns i: g&h Refresh Body Milk 


   Dessa ingredienser är en del av de vetenskapligt utformade sammansättningar som drar nytta av det bästa från vetenskapen och det bästa från naturen, för din huds skull.

   En komplett ingredienslista för enskilda produkter finns på respektive produktsidor: