1 349,00 kr
(Visa alla)
Antal:

  Tre produkter som är perfekta att kombinera såväl natt som dag och som kompletterar din dagliga återfuktande hudvårdsrutin och ger dig strålande och fräsch hud.
   

  Vad det gör för dig

  • Skydda hudens yta.
  • Tre förstklassiga produkter
  • Enkla, omfattande och smidiga dagliga kosttillskott
  • Främjar daglig hudvård från insidan! 

  Därför skulle du gilla den

  Nya Nutriway Nourish Your Beauty Kit har utformats för de som alltid söker efter nya sätt att förbättra och behålla sin skönhet och som vet att verklig skönhet börjar på insidan! Njut av en daglig dos av viktiga näringsämnen som erbjuds i våra exklusiva holistiska skönhetslösningar.

  Truvivity by Nutriway™ Beauty Powder Drink för att få en uppfriskande blandning av näringsämnen. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning med betydelse för hudens normala funktion samt bidrar till att minska trötthet och utmattning. 

  Samtidigt kompletterar Truvivity by Nutriway™ Beauty Supplement din naturligt återställande sömncykel så att din hud ser uppfriskad och vitaliserad ut. 

  Samtidigt innehåller Vitamin C Plus vitamin C som bidrar till att skydda celler mot oxidativ stress, bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion samt bidrar till immunsystemets funktion. Den långsamma, jämna tillförseln av vitamin C under åtta timmar bidrar till att optimera dess fördelar. 

  Tre kraftfulla produkter kombinerade till ett resultat – strålande hud som du kan vara stolt över!

  Fakta för dig

  Truvivity by Nutriway Beauty Powder Drink – Ger en uppfriskande blandning av näringsämnen som stärker hudens välbefinnande och bidrar till minskad trötthet och utmattning*

  Truvivity by Nutriway Beauty Supplement – Kompletterar din naturligt återställande sömncykel så att din hud ser uppfriskad och vitaliserad ut 

  Nutriway™ Vitamin C Plus – Innehåller Vitamin C som bidrar till att skydda celler mot oxidativ stress, bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion samt bidrar till immunsystemets normala funktion. Speciellt framtagen för att ge en långsam, jämn tillförsel av vitamin C under åtta timmar och bidra till att maximera kroppens upptag.

  * Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning med betydelse för hudens normala funktion samt till att minska trötthet och utmattning.

  Viktiga egenskaper

  • Både Truvivity™ Beauty Powder Drink och Beauty Supplement innehåller det patenterade PhytoCeramide-komplexet* med veteceramider.
  • Truvivity Beauty Supplement innehåller det patenterade PhytoInfuse™-komplexet** med extrakt från växter.
  • Vitamin C i Beauty Powder Drink och Beauty Supplement bidrar till normal kollagenbildning med betydelse för hudens normala funktion samt bidrar till att minska trötthet och utmattning.
  • Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning med betydelse för hudens normala funktion samt bidrar till att skydda celler mot oxidativ stress och till immunsystemets normala funktion.

  * PhytoCeramide-komplexet är patenterat som Cermosides™ av EPI France - Patent #2,779,646 Frankrike

  ** PhytoInfuse™-komplexet är patenterat för användning i Truvivity by Nutriway, Patent #7,348,034B2 USA

  Ingredienser

  För mer information, se: