1 594,00 kr
(Visa alla)
Antal:

  Antal:

   Rengör, vårda och njut på vägen mot drömmig hud med den här hudvårdsrutinen som tar hand om hela kroppen på kvällen.

    

   Detta gör den för dig

   Artistry™ Beauty Sleep Solution är en produktkollektion som valts ut speciellt för att hjälpa dig att skämma bort ditt ansikte och vårda huden på kroppen. Låt den arbeta för din hud medan du sover!

   • Artistry Skin Nutrition™ Micellar Makeup Remover + Cleanser avlägsnar orenheter som byggs upp under dagen, till exempel damm, makeup och föroreningar. Hudens porer blir rena och mottagliga för efterföljande ingredienser.
     
   • Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask lugnar huden under upp till åtta timmar, stärker dess hudbarriär och sveper in dig in en ljuvlig doft av eteriska oljor från lavendel som odlas på NutriCert™-certifierade partnergårdar samt bergamott.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Body Lotion vårdar huden och stöttar dess fuktbarriär med bambu-komplex-vatten, ceramider från olivolja och olja från Nutriway™-odlade vita chiafrön.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Foot Cream vårdar och mjukgör omedelbart torra fötter medan den reparerar och skyddar hudens fuktbarriär med en fyllig, kladdfri sammansättning.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Hand Cream vårdar och lindrar torra, nariga händer med bambu-komplex-vatten , ceramider från olivolja, vit chia-olja och sheasmör.
     
   • GÅVA PÅ KÖPET UNDER BEGRÄNSAD TID* Artistry Silk Night Mask hjälper dig att förbättra din sömnkvalitet och bidrar till att synbart förebygga rynkor. Tillverkad av 100 % mullbärssilke av kvaliteten 22-momme, ett mjukt material som andas och som adderar ett lager av ren njutning till din skönhetsrutin på kvällen. * Levereras så långt lagret räcker

   Artistry Beauty Sleep Solution innehåller följande produkter:

   1 x Artistry Skin Nutrition Micellar Makeup Remover + Cleanser (200 ml)
   1 x Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask (80 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Body Lotion (400 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Foot Cream (100 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Hand Cream (75 ml)
   1 x Artistry Night Silk Mask – GÅVA PÅ KÖPET*

   Kostnadsfri gåva Tillgänglig endast som en del av Artistry Beauty Sleep Solution och så länge lagret räcker. Den säljs inte separat. 

   Därför skulle du gilla den

   Stöttar din huds förnyelse under natten med ett noggrant urval av produkter för ansiktet och kroppen samtidigt som din hudvårdsrutin på kvällen blir lite extra lyxig.

   All stress och alla påfrestningar som vår moderna livsstil innebär kan ha negativa effekter på hudens utseende – med tiden kan den visa spår av trötthet eller utmattning. Natten är betydelsefull både för huden och dess utseende. Under natten förnyas huden tre gånger snabbare när vi sover än när vi är vakna.

   Artistry Beauty Sleep Solution hjälper dig att stötta huden både i ansiktet och på kroppen medan du sover. Du kan slappna av när du vet att din hud samtidigt tar till sig fördelarna med naturliga ingredienser och rena sammansättningar som är veganska, dermatologiskt testade och allergitestade, och som inte innehåller något de inte ska innehålla.

   Dröm dig till sund skönhet.

   Fakta för dig

   Ren sammansättning
   Sammansättningarna som används i Artistry- och g&h-produkterna har utvecklats i enlighet med Artistry Clean- och g&h Personal Care Clean-standarderna, strikta riktlinjer som ser till att produkterna är rena, säkra och effektiva. Detta innebär att de:

   • är registrerade hos The Vegan Society
   • inte innehåller vare sig mineralolja, parabener eller ftalater
   • inte innehåller några ingredienser av animaliskt ursprung och inte är testade på djur.

   Botaniska ingredienser
   Varje hudvårds- och kropsvårdsprodukt som ingår i Artistry Beauty Sleep Solution innehåller ett eller flera fytonäringsämnen som odlas på våra egna Nutriway-gårdar eller NutriCert™-certifierade partnergårdar. Förutom hög kvalitet innebär detta en nivå av spårbarhet ”från frö till hud” eller ”från frö till kosttillskott”-som du kan lita på.

   Varumärken du kan lita på
   Beauty Sleep Solution kombinerar det bästa från varumärket Artistrys omfattande expertis inom hudvetenskap med hållbart odlade ingredienser från Nutriway – världens mest sålda varumärke inom området vitaminer och kosttillskott** – samt alla goda, sundhetsfrämjande egenskaper från växtriket som ingår i g&h:s produkter.

   Skapade speciellt för dig, av vår community
   Artistry Beauty Sleep Solution har tagits fram i samarbete med vår ABO-community som förstår, representerar och bidrar till att uppfylla hudvårds- och skönhetsbehov hos kvinnor i alla åldrar samt med alla hudtyper.

   **Källa: http://gdretail.net/amway-claims/

   Användning

   Produkterna i Artistry™ Beauty Sleep Solution samarbetar som delar av din hudvårdsrutin för kvällen. Du kan använda dem med dina favoritprodukter från Artistry eller g&h, till exempel din rengöring, toner, ditt serum och dina fuktkrämer.

   Se de individuella produkterna för bruksanvisningar

   *GÅVA PÅ KÖPET. Tillgänglig endast som en del av Artistry Beauty Sleep Solution och så länge lagret räcker. Den säljs inte separat. 

   Ingredienser

   Viktiga ingredienser i din rutin för skönhetssömnen
   Varje hudvårds- och kroppsvårdsprodukt i Artistry Beauty Sleep Solution innehåller ett eller flera fytonäringsämnen som odlas på våra egna Nutriway-gårdar eller på NutriCert™-certifierade partnergårdar, till exempel:

   • Vita chiafrön
    De levererar hudboostande fördelar djupt nere i hudytan och som hjälper till att synbart vårda och skydda hudens sunda skönhet. Denna vita chia odlas på en Nutriway-certifierad gård och partnergård för att ge oöverträffad spårbarhet ”från frö till hud”.
    Finns i: Artistry Skin Nutrition™ Sleeping Mask och Artistry Skin Nutrition Micellar Makeup Remover + Cleanser
   • Fermenterat cica-extrakt
    Detta fytonäringsämne, som kommer från en blommande växt, bidrar till att lugna och återfukta huden. I sin fermenterade form återfuktar den huden sju gånger så effektivt och är två gånger effektivare på att lindra din hud (jämfört med ofermenterad cicaA).
    Finns i: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • Botaniskt komplex
    Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask innehåller ett botaniskt komplex med sju ingredienser (rosmarin, kamomill, frossört, parkslide, centella, lakrits och te) som hjälper till att lugna huden samt ge den energi så att dess fuktbarriär stärks.
    Finns i: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • Stor bladkaktus
    Den stora bladkaktusen, Epiphyllum oxypetalum, bidrar med återfuktning tack vare dess effekt på två nivåer, nämligen på hudbarriären och epidermis. Den hjälper till att förbättra hudens funktion som fuktbarriär och bibehåller vattenbalansen så att huden förbättras och ser sund ut.
    Finns i: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • Bambu-komplex-vatten
    som är ett växtproducerat vatten från bambu och glycerin från växter som hjälper till att återfukta huden.
    Finns i: g&h Nourish Body Lotion, g&h Nourish Foot Cream och g&h Nourish Hand Cream
     
   • ceramider från olivolja – en speciell sorts lipid som hjälper till att bibehålla hudens fuktbarriär
    Finns i: g&h Nourish Body Lotion, g&h Nourish Foot Cream och g&h Nourish Hand Cream

   Dessa ingredienser är en del av de vetenskapligt utformade sammansättningar som sammanfogar det bästa från vetenskapen med det bästa från naturen, för din huds skull.

   För en fullständig lista över ingredienser för enskilda produkter, besök produktsidorna: