270,00 kr
(Visa alla)
Antal:

  Antal:

   Den här produkten är en del av 1 paket:

   NUTRIWAY™ Kids Omega-3, ett kosttillskott i form av goda, mjuka gelétabletter, innehåller en blandning av högkvalitativa ingredienser och fiskolja från hållbara källor. Omega-3 innehåller viktiga fettsyror så som DHA och bidrar till att bibehålla normal benstomme på ett gott och roligt sätt.*

   * Hos barn behövs vitamin D för normal tillväxt och utveckling av skelettet och det bidrar även till immunsystemets normala funktion.

   Vad det gör för dig

   • Omega-3-fettsyror som DHA bör vara en grundläggande del av en sund kost för barn, då kroppen själv kan inte bilda de nyttiga fettsyrorna i tillräckligt stora mängder.
   • De mjuka gelétabletterna har en jättegod smak av blandade frukter  – barn älskar produkten.
   • Vitamin D behövs för normal tillväxt och utveckling av skelettet hos barn. Det bidrar även till immunsystemets normala funktion hos barn. Därtill bidrar det till bibehållandet av normal benstomme.

   Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

   Därför skulle du gilla det

   Omega-3-fettsyror som DHA bör vara en grundläggande del av en sund kost för barn. Dessvärre kan de nyttiga fettsyrorna inte bildas av den egna kroppen i tillräckligt hög grad. Fisk och skaldjur är bra källor till omega-3-fettsyror, men många barn är inte särskilt förtjusta i att äta det. Därför är föräldrar ute efter alternativ som smakar gott. NUTRIWAYKids Omega-3 gelétabletter är kosttillskott för barn som innehåller omega-3 och fiskolja. De innehåller även vitamin D, smakar gott och bidrar till normal tillväxt och utveckling av barns skelett. Innehåller högkvalitativa ingredienser och fiskolja från hållbara källor.

   Fria från sötningsmedel och konserveringsmedel. Innehåller endast färgämnen från naturliga källor. Innehåller naturliga smakämnen.

   Fakta för dig

   NUTRIWAY™ Kids Omega-3 mjuka gelétabletter har många fördelar, bland annat:

   • Fantastisk smak av olika frukter (döljer eftersmaken och smaken av fisk perfekt). Förpackning som ger ett komplett skydd mot syre och fukt: smaken bibehålls garanterat.
   • Särskild sammansättning som omvandlar omega-3-fettsyror till en emulsion som förblir disperserad i magsaften.
   • Geléliknande konsistens som gör tabletterna lätta att tugga.
   • Behöver inte sväljas med vatten.
   • Tuote ei ole sopiva vegaaneille/kasvissyöjille.

   Produkten innehåller hållbar fiskolja som är certifierad av Friend of the Sea (Friend of the Sea arbetar med att skydda haven genom initiativ för bevarande och certifiering av hållbara produkter och tjänster: https://friendofthesea.org/). Gelétabletterna är producerade av den norska tillverkaren Vitux AS och certifierade av Friend of the Sea. 

   Viktiga egenskaper

   • Kosttillskott för barn med omega-3-fettsyror och högkvalitativa ingredienser i ett gott och roligt format.
   • Vitamin D behövs för normal tillväxt och utveckling av skelettet hos barn. Det bidrar även till immunsystemets normala funktion.

   Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

   Användning

   • 1 mjuk gelétablett per dag.
   • För barn från 4 år och uppåt.
   • Förvaras utom räckhåll för små barn.
   • Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.
   • Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
   • Förvaras på en sval och torr plats samt ej i direkt solljus.

   Ingredienser

   fiskolja 27 %, vatten, sackaros, trehalos***, gelatin (av nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), surhetsreglerande medel (trinatriumcitrat), naturliga smakämnen, syra (citronsyra), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, alfa-tokoferol, askorbylpalmitat), färgämne (paprikaoleoresin), solrosolja, medellångkedjiga triglycerider, vitamin D (kolekalciferol), rapsolja, skumdämpningsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror).

   ***trehalos är en glukoskälla

   Näringsvärde

   REKOMMENDERAD DOS: 1 mjuk gelétablett dagligen för barn från 4 år

   INNEHÅLL Per dag (1 tabl.) %**
   Vitamin D 4 µg 80
   Omega-3 fettsyror 288 mg -
   EPA (eikosapentaensyra) 45 mg -
   DHA (dokosahexaensyra) 215 mg -

   ** % av referensintag