8 721,00 kr
(Visa alla)
Antal:

  Boosta din matlagning med våra fantastiska iCook-produkter!

  Det här setet för dig vidare till nästa steg i ”matlagning med minimal mängd vätska” och ”matlagning på höjden” med hjälp av tillagningsmetoden VITALOK med minimal vätskeförbrukning. Innehåller en fantastisk pastainsats för intelligent matlagning och avrinning i ett enda arbets moment. Det här setet är perfekt om du har lust att experimentera lite i köket!

  • 2-liters kastrull med lock - Perfekt för grönsaker, frukter och färdiga soppor.

  • 3-liters kastrull med lock - Passar perfekt för ris och större grön saker som broccoli och blomkål.

  • 8-liters stekgryta med lock - Används för tillagning av stora portioner ris, soppa, grytor, buljong, kött eller pasta.

  • Pastainsats med ring - För användning med 8-liters stekgryta vid tillagning av pasta, skaldjur och tempura – du tillagar och låter maten rinna av med samma enkla teknik.

  • Stort kupollock - Tillsammans med 8-liters stekgrytan med lock kan kupollocket användas för att tillaga större livsmedel, t.ex. en hel kyckling. Locket fungerar även som basdel vid tillagning på höjden och kan användas som ställ eller serveringskärl om du vänder det upp och ner.

  • Stor insats rivjärn/ångkokare

   Med insatsen kan du riva grovt och fint, skiva och ångkoka. Kan även användas vid matlagning på höjden tillsammans med den stora traktörpannan och 8-liters stekgrytan.

  iCook sortiment av matlagningsredskap har praktisk och snygg design. De är väl uttänkta för att ge ett perfekt och hälsosamt resultat av din matlagning, varje gång.

  iCook Stainless är mer än en förstklassig kollektion av matlagningsredskap. Det är ett noga planerat matlagningssystem där varje kastrull, stekpanna, lock och tillbehör fungerar med alla andra komponenter för att hjälpa dig att laga frestande rätter med mindre fett och bevarat näringsinnehåll.