Vanliga frågor kring onlinedonationer för NUTRILITE Power of 5

Jag vill donera för NUTRILITE Little Bits. Vem är det jag donerar till?

Din donation går till organisationen CARE via ammado, en tjänstleverantör för donationer i Zug, Schweiz. CARE använder din donation för att tillhandahålla NUTRILITE Little Bits till undernärda barn via flera program som identifieras och stöttas av Amway i 15 länder fram till 2016.

Varför används en tredjepartsleverantör för donationsverktyget? Vilken är deras roll?

ammado hjälper CARE samla in bidrag till NUTRILITE Little Bits på alla marknader jorden runt – även där CARE inte har något kontor.

Vilket CARE-kontor donerar jag till via ammado?

Om CARE har närvaro i ditt land överförs donationen direkt till ditt lokala CARE-medlemskontor och sedan till CARE US. I alla övriga fall överförs den direkt till Amways globala partner CARE US.

Kan vem som helst donera via den här länken – eller endast Amways anställda och ABO:er?

Den här länken är inte begränsad till specifika grupper, alla kan bidra till att hjälpa undernärda barn med NUTRILITE Little Bits

Får CARE hela min donation?

ammado tar en avgift på 5 % för alla donationer.  Dessutom kan ytterligare kreditkortsavgifter tillkomma.  

Är min donation avdragsgill i deklarationen?

Ditt bidrag till CARE kan vara avdragsgillt beroende på vilka bestämmelser som gäller i ditt land. Kontrollera landets skattelagstiftning eller kontakta en skatteexpert för att ta reda på om bidraget är avdragsgillt.


 

Friskrivningsklausul

Observera att du förs vidare till ammados webbplats via en länk. Vi har ingen kontroll över den här webbplatsen. Vi ansvarar inte för den information eller det material som görs tillgängligt på en sådan webbplats från tredje part. Vi uppmanar dig att läsa igenom användarvillkoren och integritetspolicyn på alla webbplatser från tredje part innan du använder sådana webbplatser eller uppger dina personuppgifter eller annan information. Amway är inte delaktiga i bidragsprocessen via ammado till CARE. Amway och dess dotterbolag kan inte hållas ansvariga för åtgärder eller förbiseenden från ammado eller CARE. Huruvida bidragen är avdragsgilla eller inte beror på vilka lagar och bestämmelser som gäller i ditt land. Kontakta din skatterådgivare för mer information.