NUTRIWAY DOUBLE X™ & Daily

NUTRIWAY Daily och NUTRIWAY DOUBLE X™ är pålitliga och bra källor till viktiga vitaminer och mineraler, och ger dig ett extra tillskott på vägen till en väl balanserad kost. Syftet med NUTRIWAY-produkterna är att stödja och främja en persons naturliga styrkor.

image/png;;;Good nutrition makes the difference.png

God näring gör skillnad

Alla våra vitala kroppsfunktioner är beroende av vitaminer och mineraler som hjälper till att upprätthålla en sund och aktiv livsstil. De här viktiga näringsämnena finns i många olika frukter och grönsaker. Det är därför det bästa sättet att garanterat få i sig alla nödvändiga vitaminer och mineraler varje dag är att äta en varierad kost.

Vår moderna livsstil ger oss ofta inte tillräckligt med tid för en verkligt näringsrik kost, eller så hoppar vi helt enkelt över måltider. Färsk mat ersätts ofta av bekväma halvfabrikat och tidsbristen leder till en näringsfattig kost. Kosttillskott är en bra extrakälla för näringsämnen som saknas och kan hjälpa till att garantera en balanserad kost och allmänt välbefinnande.

image/png;;;Which nutrients are important.png

Vilka fytonutrienter är viktiga?

Rent liv: vitaminer

Vitaminer är nödvändiga för alla grundläggande metaboliska funktioner, t.ex. bearbetning av näringsämnen och formning av blodkroppar, hormoner, genetiskt material och kemikalier i nervsystemet. Vitaminer delas in i ”vattenlösliga” och ”fettlösliga”, beroende på den kemiska sammansättningen."Vattenlösliga" vitaminer inkluderar C-vitamin och B-vitaminerna. A-, D-, E- och K-vitaminer är ”fettlösliga”.

Kraftfulla experter: mineraler

Mineraler driver på tillväxt- och reparationsfunktionerna i alla kroppens celler och spelar också en viktig roll i andra mer komplexa kemiska system, framför allt i nervsystemet. Mineraler som kalcium spelar en nyckelroll i reparation av ben och tänder. Järn krävs för hemoglobinets (ett protein i de röda blodkropparna) funktion och magnesium har över 300 biokemiska funktioner i kroppen!

Naturligt försvar: antioxidanter

Fria radikaler kan skada DNA i kroppens celler genom oxidering vilket potentiellt kan orsaka sjukdomar och påskynda åldringsprocessen. Antioxidanterna hjälper till att skydda kroppens celler genom att bekämpa de fria radikaler som orsakar cellskador. Vanliga antioxidanter inkluderar vitamin C och E, liksom andra vitaminliknande föreningar som karotenoider (alfa- och betakaroten), lykopen och lutein, men även spårmineraler, så som selen.

Naturens under: fytonutrienter

Näringsämnen i växter har alltid utgjort en del av den kemiska sammansättningen i frukter och grönsaker. Men det är först på senare år som specifika fytonutrienter har isolerats, identifierats och studerats för sina många fördelaktiga egenskaper. Forskning i hela världen bekräftar nu att en kost rik på fytonutrienter kan vara gynnsam.

Fytonutrienter är kemiska föreningar som förekommer naturligt i växter. De här kraftfulla ämnena anses förse kroppen med ett naturligt skydd och optimera effekten hos viktiga vitaminer.

image/jpeg;;;nutriway_doublex_products.jpg

Multivitaminer för många olika behov - året runt

Fem portioner frukt och grönsaker per dag. Så lyder regeln. Ett tillräckligt intag av vitaminer och mineraler krävs för att förhöja immunsystemet, stödja normal tillväxt och utveckling, samt hjälpa celler och organ att arbeta. Men det är svårt att få i sig tillräckliga mängder då balanserade måltider ersätts med bearbetad mat. Alkohol, koffein och nikotin påverkar också genom att beröva våra kroppar på vitaminer och mineraler.

Även om kosttillskott inte kan ersätta en sund och välbalanserad kost har multivitaminer utformats som ett tillskott med de vitaminer och mineraler som hjälper till att uppfylla de dagliga näringsbehoven och som kan saknas i din vanliga kost.  De är pålitliga och bra källor till viktiga vitaminer och mineraler, och ger dig ett extra tillskott på vägen till en väl balanserad kost.

Upptäck ditt bästa jag!

Nutriway erbjuder två multivitamin/multimineralprodukter som täcker olika näringsluckor och som förbättrar din kost på naturlig väg, året runt:

  • NUTRIWAY Daily uppfyller ett grundläggande näringsbehov så att du känner att du tar väl hand om dig själv.
  • NUTRIWAY DOUBLE X kosttillskott är en avancerad formula som erbjuder ökat näringsstöd när ökade krav ställs på din kropp.