Upptäck den lockande doftkollektionen från AMWAY™ för både män och kvinnor och hitta den rätta doften för dig!   
DOFTER FÖR KVINNOR

Romantisk, elegant, exotisk eller fräsch – Det här sortimentet av dofter från AMWAY för både män och kvinnor inkluderar parfym, eau de toilette och body spray för alla sinnesstämningar och tillfällen. ANTICIPATE™, ANCESTRY™ och WISTFUL™ för kvinnor är en förtrollande samling dofter som ger en feminin, fräsch, sofistikerad, romantisk, sensuell eller elegant doftupplevelse.

 

 

 

 

 

 

Snabbtitt

ROMANTISK OCH FEMININ.

 
En mild och sensuell doft av cyklamen och litchi väcker sinnena och ger en känsla av mjukhet. Den förför med en blandning av liljekonvalj och ylang-ylang som rör sig in i doftens hjärta, där den drar till sig ambra och pudrig mysk. En oemotståndlig, mjuk och utsökt blomsterdoft för den romantiska kvinnan.

 

 

Snabbtitt

EN VARM DOFT FÖR DEN SENSUELLA OCH PASSIONERADE KVINNAN.

 
Framhäv din själs passionerade sida med denna orientaliska och fylliga doft där björnbär och vit fresia skapar ett spännande element av begär. En antydan av exotisk arabisk jasmin och orkidé lockar och förför och blandar sig med inslag av sandelträ och patchouli som hypnotiserar och väcker passionen inom dig. Du omsluts av en varm och förförisk sensualism.

 

 

Snabbtitt

EN SENSUELL DOFT FÖR DEN ELEGANTA OCH SOFISTIKERADE KVINNAN.

 
Svarta vinbär, citron och bergamott skapar en kraftfull och samtidigt elegant doft med berusande noter av egyptisk jasmin och liljekonvalj som ger en känsla av tidlös sensualitet. I doftens hjärta skapar en antydan av vit mysk och ambra en aura av äkta elegans – omotståndlig och sofistikerad på samma gång. Ett utsökt uttryck för en tidlös stil.

 

 

Snabbtitt

SOFISTIKERAD OCH SENSUELL.

 
Antydan av en fräsch blomdoft omsluten av subtila havsbrisnoter – som en lätt vind som sveper över Isle de la Cité. Persika sammanflätad med noter av vit nattjasmin, den diskreta charmen hos tuberos och puderfin vit mysk framkallar en aura av mystisk elegans när du flanerar över Pont Neuf. Doftens sensualitet och lätthet omsluter dig i en sofistikerad elegans. Högkoncentrerad: gör att doften dröjer sig kvar länge på din hud.

Snabbtitt

FEMININ OCH FÖRTROLLANDE.

 
Fångar sinnena med en antydan av citron, hallon och rosépeppar. Hjärtnoten förför med slöjor av ros och litchi som följs av en antydan av vit mysk som skapar en mycket feminin doft. Visa din strålande kvinnlighet varje dag med WISTFUL.

Snabbtitt

SPRUDLANDE OCH UPPFRISKANDE VÄLBEFINNANDE.

 
Toppnoten är en pärlande cocktail av limoncello och nektarin som väcker sinnena och sprudlar av fräschhet. Hjärtnoten har en underbar doft av fresia och ros, och basnoten förför med en antydan av mysk som lockar dig in i en värld av njutning. Upplev denna sublima och trendiga body mist som är berikad med E-vitamin och olja som skyddar huden, gör den mjuk och ger den en strålande lyster Njut av den uppfriskande känslan av välbefinnande och låt din skönhet stråla med WISTFUL AROMA.

Snabbtitt

FÅ DITT INRE ATT STRÅLA.

 
En komposition av granatäpple och mandarin väcker sinnena, medan blandningen av pion och magnolia skapar harmoni och avslappning. Torrt trä och fina lotusblommor fulländar doften och ger dig en känsla av perfekt harmoni och en inre frihet att stråla. Njut av auran av WISTFUL No 1.

 


 

DOFTER FÖR MÄN

Klassisk, sportig eller elegant – välj vad du vill vara idag! OPPORTUNE™ for Men kombinerar ingredienser och noter för att ge dig friheten att kunna välja den doft som verkligen passar din personlighet.

 

 

 

 

 

Snabbtitt

HÖG KLASS OCH TUSENTALS FACETTER – DET ÄR DITT LIV!

 

Värmen hos sichuanpeppar och tangerin har dämpats med jasmin och JUNGLE ESSENCE™* för att balansera cederträets intensiva kraft som omger doften, svalkar och leker med sinnena. Dualiteten mellan värme och kyla – ett förstklassigt lugn i kombination med kultur och finess – ger en maskulin, flerfacetterad och exklusiv fougère.

* Ett varumärke som tillhör V. MANE FILS, Société anonyme

Snabbtitt

ELEGANS, MYSTIK OCH FRESTELSE – DET ÄR DITT LIV!
 

 
En fusion av daggfrisk grön tangerin, aromatiska cederbarr och kryddig kardemumma skapar en förförisk mystik. En subtil antydan av rabarber och hö blandar sig med havsnoter och elegant ek och skapar en oemotståndlig frestelse. En komposition som matchar din stil och elegans, omsluten av en aura av mystik.

Snabbtitt

DYNAMIK OCH ENERGI – DET ÄR DITT LIV!
 

 
En explosion av friska citrusnoter väcker sinnena och blandar sig med en uppfriskande antydan av kryddig svartpeppar och hagtorn som skapar en doft av ren energi. Doften utvecklar sig och en tunnel av rosmarin för dig fram till en basnot av ambra och cederträ som ger doften en modern maskulinitet. En komposition av friskhet och energi som ger dig en känsla av berusande frihet och glädje.
HUR SKA JAG ANVÄNDA DOFTER?

Dofter bör appliceras två till tre gånger per dag. Du bör inte förvänta dig att en applicering ska räcka hela dagen. Fixeringsmedel används i dofter för att hålla doften stabil och göra att den sitter kvar på huden så länge som möjligt.

Du kan applicera parfymen på huden, där den är som tunnast: på handlederna och i armbågsvecken, knävecken, på halsen och under örsnibbarna (inte bakom öronen).

Om din hud är känslig och regerar på parfym, kan du ta parfym på en näsduk och ha den i fickan eller handväskan.

Gnid inte in parfym i huden – det "förstör" doften. Spraya parfymen på huden och låt den torka naturligt utan att röra den.

Använd olika parfymer till olika tillfällen och för att avspegla olika sinnesstämningar. Använd en parfym på dagen och en annan på kvällen.

På sommaren kan du förvara parfymen i kylskåpet, så blir den extra uppfriskande när det är varmt. Parfym bör alltid förvaras torrt och svalt.

 

 

 

 


 

STÖDMATERIAL

 

AMWAY Fragrances PPT

 

 

 
.