220,00 kr
(Visa alla)
4 888,89 kr / 1 kg
Antal:

  Den här produkten är en del av 1 paket:

  Kosttillskottet Mineral Sticks Zinc innehåller zink som bidrar till immunsystemets normala funktion. 

  Därför kommer du att älska det

  Livet är hektiskt och tiden är dyrbar, och även om en balanserad kost ger alla de näringsämnen du behöver, är Mineral Sticks Zink ett alternativt tillskott som, tack vare zinken, hjälper dig att bidra till immunförsvars normala funktion, snabbt och enkelt att passa in i din vardag.

  Mineral Sticks Zinc är perfekt att lägga i väskan en dag med fullspäckat schema. Varje förpackning innehåller 10 mg zink, så att du kan vara säker på att du får i dig tillräckligt med detta ovärderliga mineral varje dag. Häll bara en förpackning direkt i munnen och låt zinkgranulatet med smak av apelsin och citron lösas upp. De är så goda att du inte ens behöver skölja ner dem med vatten, vilket gör dem ännu enklare att ta med sig i farten.

  Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

  Bra att veta

  • Lämplig för vegetarianer.    
  • Produkten innehåller inte animaliskt utvunna ingredienser.
  • Detta mineral glöms ofta bort men det bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. Det bidrar också till att bibehålla normal hud, normalt hår och normala naglar. 
  • Smidig förpackning som innehåller 10 mg redan uppmätt zink (100 % RI [referensintag]) som du kan ta när som helst under dagen. Överskrid inte en förpackning per dag.
  • Snabb och smidig: allt du behöver göra är att låta zinkgranulaten lösas upp direkt i munnen. Du behöver inte ens skölja ner dem med vatten. 
  • Uppfriskande citrussmak med apelsin och citron. 
  • För dem som vill bidra till immunsystemets normala funktion - zink bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
  • För dem som vill bibehålla normal hud - zink bidrar till att bibehålla normal hud.
  • För dem som har en aktiv och krävande livsstil och vill komplettera sin dagliga kost med ett användbart tillskott.
   
  GENOMSNITTLIGT INNEHÅLL PER DAG (i 1 påse) RI*
  Zink 10 mg 100 %

  * % av referensintag

  Rekommenderad dos

  Ta 1 Mineral Stick Zinc per dag, när du vill.

  Observera

  Förvaras oåtkomligt för små barn. Denna produkt ersätter inte en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras torrt vid temperatur på +4 - +25 ºC. Överdriven konsumtion kan ha en laxerande effekt. Förpackningarna är inte märkta för individuell försäljning. Det är viktigt att äta en varierad och balanserad kost och att föra en hälsosam livsstil.