653,00 kr
(Visa alla)
Antal:

  Antal:

   Nutriway™ Vitamin C Plus är ett mycket effektivt kosttillskott som ger en långsam och kontinuerlig frigöring under dagen av vitamin C, för att bidra till immunsystemets normala funktion.

   Därför kommer du att älska det

   Att hålla sig i form och leva sunt är viktigt för de flesta av oss, men det kan vara en utmaning att hålla immunsystemet starkt. Miljöföroreningar, bakterier och sjukdomar kan försvaga vårt immunsystem. Även stress, utmattning och en obalanserad kost kan inverka negativt på ditt immunsystem. En varierad och balanserad kost ger dig alla näringsämnen du behöver, men när du har bråttom är Nutriway™ Vitamin C Plus ett enkelt och bekvämt sätt att stödja ditt immunförsvar.

   Vitamin C är ett essentiellt näringsämne som hjälper immunsystemet. Förutom att bidra till immunsystemet bidrar vitamin C även till normal kollagenbildning, som har betydelse för hudens normala funktion, samt bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress (tack vare dess antioxidativa egenskaper). 

   Tillverkad av två källor av vitamin C – naturliga acerolakörsbär odlade på våra Nutriway-gårdar och askorbinsyra – och varje smidig tablett innehåller 240 mg vitamin C i kombination med en fiberingrediens. Blandningen saktar ner upptagningen och gör att vitaminet frigörs i kroppen under åtta timmar. En enda 240 mg tablett med långsam frigöring ger mer användbart vitamin C under dagen än motsvarande tillskott med 600 mg med omedelbar frigöring. 

   Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

    

   Bra att veta

   • Nutriway™ Vitamin C Plus är ett kosttillskott som innehåller bioflavonoider i form av citruskoncentrat från hela frukter som citron, mandarin, apelsin och grapefrukt, vilka bidrar till immunsystemets och hudens normala funktion. 

   • Sammansättningen med långsam frigöring ger en långsam, kontinuerlig frigöring av näringsämnen i kroppen, vilket maximerar upptaget utan ett behov av onödigt stora doser eller tabletter med omedelbar frigöring. 

   • Det här kosttillskottet innehåller vitamin C från acerolakörsbär. Denna vitaminrika källa odlas på vår egen Nutrilite-gård där vi endast använder hållbara odlingsmetoder. 

   • Detta kosttillskott innehåller inga syntetiska färgämnen, smakämnen eller tillsatta konserveringsmedel.

   • C-vitamin är viktigt för ett normalt fungerande immunförsvar.
   • Varje tablett ger kroppen en kontinuerlig dos av C-vitamin över 8 timmar.
   • Innehåller citrusbaserat bioflavonoidkoncentrat från hela torkade frukter, bland annat citroner, mandariner och grapefrukt.
   • C-vitaminer från en av naturens rikaste källor: acerolakörsbär.
   • Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

   • Inga konstgjorda sötningsmedel, färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel har tillsatts.

   • Produkten innehåller inga ingredienser av animaliskt ursprung.

    
    INNEHÅLL   PER TABL.  %*
   Vitamin C 240 mg 300

   *% av referensvärdet

   • De som inte dagligen äter tillräckligt med mat (eller de som saknar tid och aptit) som innehåller C-vitamin, till exempel citrusfrukter, broccoli och brysselkål.
   • De som vill bidra till att skydda cellerna mot oxidativ stress, exempelvis människor med en hektisk livsstil och/eller bor i områden med mycket luftföroreningar.
   • De som vill komplettera sin kost utan att få i sig konserveringsmedel samt artificiella smak- och färgämnen.

   Rekommenderad dos

   1 tablett om dagen.

   Observera

   Förvaras oåtkomligt för små barn. Denna produkt ersätter inte en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvara burken väl försluten. Förvaras svalt och torrt.