Registrera dig som kund och få 12 % rabatt på alla produkter och spara 50 SEK på din första beställning*!

*Erbjudandet om 50 SEK i rabatt gäller för nyregistrerade kunder vid en första beställning som överstiger 500 SEK (inkl. moms) och görs inom 5 dagar efter registrering. Registreringskampanjen gäller 1 december 2021 till och med 31 januari 2022.

Hur startar jag en Amway-verksamhet?

Att starta en egen verksamhet med Amway innebär en låg kostnad och en låg risk. Läs hur du registrerar dig kostnadsfritt och om andra fördelar som förenklar starten av din verksamhet.

Att starta en egen verksamhet med Amway innebär en låg kostnad och en låg risk. Läs hur du registrerar dig kostnadsfritt och om andra fördelar som förenklar starten av din verksamhet.

Så fungerar det

Börja genom att helt enkelt marknadsföra produkter och få en försäljningsmarginal på registrerade kunders köp. Bli en mentor och hjälp andra ABO:er att göra detsamma för att få bonusar och exklusiva belöningar.

Registrera dig som oberoende Amway-affärsdrivare

Starta din egen verksamhet med Amway med låga kostnader och låg risk:

• Registreringsavgiften är 281 SEK

• 100 % återbetalningsgaranti under dina första 90 dagar

Det finns inga dolda avgifter eller obligatoriska produktinvesteringar. När du har registrerat dig bestämmer du själv hur mycket pengar (om några alls) som du vill lägga på verksamheten i framtiden.
När du är registrerad kan du köpa Amways högkvalitativa produkter och börja bygga upp din egen verksamhet. Se till att inte missa fördelarna du får med första beställningen!

Fördelar med att göra en första beställning inom 30 dagar:
 

  • Du kan få rabatt* och/eller kostnadsfri registrering vid första beställningen:

    - KOSTNADSFRI REGISTRERING om din första beställning är mellan 100 PPV** och 199 PPV.
    - KOSTNADSFRI REGISTRERING + 15 % RABATT om din första beställning är mellan 200 PPV** och 300 PPV.

*  Omfattar inte litteratur, aktuella och permanenta erbjudanden. Exakta uträkningar görs vid beställning. ** PV står för poängvärde. Nästan alla produkter har PV.

Du får 2 x 50 SEK i värdekuponger för varje 100 PPV som du uppnår i din beställning. Du kan läsa mer om det i avsnittet Rabatter och garantier.

Mellan
100 och 199 PPV
Mellan
200 och 300 PPV

Rabatt på din första beställning*

Kostnadsfri registrering

Kostnadsfri registrering
+ 15 % rabatt

Värdekupong

2 x 50 SEK (för varje
100 PPV i din beställning)

* PV betyder Poängvärde. De flesta produkterna har PV.  Rabatten gäller inte: litteratur, tillfälliga erbjudanden och permanenta erbjudanden.