Utforska fördelarna
med en Amway-verksamhet

Med Amways stöd kan du bygga en verksamhet, som passar just din livsstil. Arbeta när, var och hur mycket du vill - du har möjlighet för flexibelt att skapa din egen verksamhet.

Med Amways stöd kan du bygga en verksamhet, som passar just din livsstil. Arbeta när, var och hur mycket du vill - du har möjlighet för flexibelt att skapa din egen verksamhet.

Amways affärsmöjlighet

Det är okomplicerat att starta en verksamhet med Amway

Amways affärskoncept är enkelt. Som oberoende Amway-affärsdrivare (ABO) kan du använda Amways högkvalitativa produkter själv, dela dem med andra och bygga upp relationer med andra människor, för att hjälpa dem att starta sin egen verksamhet.

Det finns tre sätt att tjäna pengar och belöningar på:

Försäljningsmarginal

För varje köp som en registrerad kund gör tjänar du en försäljningsmariginal.

Belöningar

Ju bättre din verksamhet presterar, desto fler belöningar uppnår du. Vi erbjuder belöningar för viktiga prestationer, såsom extraordinär tillväxt eller för att hjälpa andra att lyckas. Belöningarna kan vara exklusiva affärsresor världen över eller engångsutbetalningar.

Bonusar

Uppnå prestationspoäng på sålda produkter. I takt med att din verksamhet växer, kan du uppnå poäng på produkter sålda av andra ABO:er, som du sponsrar.

En väl beprövad möjlighet

Det finns många fördelar med att gå med i ett av de bästa direkthandelsföretagen

Att starta sin egen verksamhet kan vara överväldigande. Många nya företag kräver stora investeringar i tid och pengar. Men inte Amway. Gör som miljoner andra människor, som använder en affärsmöjlighet med låg risk och liten startkostnad för att nå framgång. Siffrorna talar för sig själva. Bara under 2019 redovisade vi en global försäljning på 8,4 miljarder USD - och vi har betalat ut 63 miljarder USD i bonusar och belöningar till ABO:er världen över sedan 1959.

Alla ABO:er får samma fördelar:

Låg risk

När du startar din egen verksamhet med Amway, betalar du bara en låg registreringsavgift. Om du under de första 90 dagarna bestämmer dig för inte att fortsätta, återbetalar vi registreringsavgiften och du får pengarna tillbaka.


Liten kostnad

Du behöver inte göra en stor investering när du startar din verksamhet. Som ny ABO kan du utnyttja rabattkuponger. Du beställer själv produkterna och kan själv bestämma, när och hur mycket du köper.

Exklusiva produkter

Amway erbjuder över 400 exklusiva produkter på fyra områden som människor använder varje dag – hemmet, kroppsvård, skönhet och välbefinnande. Vår verksamhet bygger på kvaliteten hos våra produkter och därför investerar vi stort i forskning och utveckling. De senaste fyra åren har vi lagt över 335 miljoner euro på nya tillverknings- och forskningsanläggningar. Våra produkter omfattas av en 100 % nöjd-kund-garanti*.
*Undantag finns, läs mer här.

En möjlighet för alla

Det spelar ingen roll vilken yrkesbakgrund, livserfarenhet eller utbildning du har, för genom engagemang och hårt arbete kan du driva en egen framgångsrik Amway-verksamhet.

Vi uppnår framgång steg för steg

Du är aldrig ensam som oberoende Amway-affärsdrivare. Vi ger dig stöd längs vägen och just den vägledning du behöver. Det börjar med din personliga mentor och sponsor – den person som introducerade dig för Amway. Han eller hon kan ge dig råd och tips, som får din verksamhet att växa. Du blir också en del av ett nätverk med erfarna experter. Vårt nätverk består av miljoner av ABO:er världen över, som kan ge dig sakkunnig hjälp och konstruktivt stöd.

Utbildning


Amway Academy erbjuder utbildningsmaterial och kurser online. Ta utbildningen hemifrån, eller ta den med dig på din smarta telefon eller surfplatta var du än befinner dig. Du kan också delta i schemalagda onlinekurser, som utförs live med en tränare.

Marknadsföring


Du har tillgång till ett stort urval marknadsföringsmaterial, som hjälper dig att presentera Amway-produkterna för dina kunder. Materialet består av produktkataloger, presentationer, videor, appar och digitala redskap.

Kontroll över din verksamhet

Vi har utvecklat verktyg och appar som hjälper dig att driva din verksamhet

Det är lätt att sköta verksamheten från Mitt kontor på Amway Online – logga bara in för att spåra och kontrollera dina beställningar. Du kan till och med beräkna din inkomst och din kalkylerade inkomst. 

Var en del av ett av världens största direkthandelsföretag

Fyll i registreringsformuläret online och börja din resa mot att bli din egen chef.

Läs mer

Vi besvarar gärna eventuella frågor om att starta en egen verksamhet med Amway.