Affärsmöjlighet

Upptäck fördelarna med en Amway-verksamhet

7,7
miljarder USD
i försäljning 2023
Nr 1
Amway utsågs till
världens främsta direkthandelsföretag
14 000+
anställda
över hela världen

Verkliga människor med verkliga framgångar

Svar på dina frågor

Vilken slags verksamhet är Amway?

Amway erbjuder ett exklusivt utbud av produkter för hemmet, kroppsvård, skönhet och välbefinnande, som ger kunderna stora fördelar. Men istället för att sälja våra produkter i butiker, stöder vi ett nätverk av affärsdrivare världen över, som marknadsför våra produkter direkt till kunderna.

Varför ska jag välja Amway?
Amway är ett globalt, familjeägt och ekonomiskt stabilt företag som bygger på en väl beprövad affärsmodell som har använts i mer än ett halvt århundrade. Idag är vi är ett av världens ledande direkthandelsföretag.
Som en av våra affärsdrivare kommer du att få gratis affärsutbildning och mentorskap. Med vårt stöd och din stora insats kan du forma din egen verksamhet.

Vad gör en Amway-affärsdrivare?

Varje Amway-verksamhet består av tre områden:
1) Marknadsför produkter till nya kunder
2) Ta hand om befintliga kunder
3) Om du vill kan du hjälpa andra att starta och bygga upp sin egen Amway-verksamhet.
Du har flexibiliteten att planera din egen dag och kan utforma arbetet så att det passar in i ditt liv.

Hur mycket tid tar det?
Det är upp till dig. Du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga ner på verksamheten. Du kan naturligtvis få ut mer, ju mer tid du lägger ner. Men det är din verksamhet så du kan vara flexibel och arbeta när det passar dig. Många människor börjar arbeta med det på deltid och går senare över till heltid när verksamheten växer.
Hur mycket kostar det att starta en verksamhet? Kan jag ångra mig?
Att starta din egen verksamhet med Amway är förbundet med låga kostnader och låg risk. Registreringsavgiften är den enda investering som krävs när du startar en Amway-verksamhet – och vi erbjuder dessutom 100 % återbetalningsgaranti under de första 90 dagarna.
Det finns inga dolda avgifter eller obligatoriska produktinvesteringar. När du har registrerat dig bestämmer du själv hur mycket pengar (om något överhuvudtaget) som du vill lägga på verksamheten i framtiden. 
Vilket stöd kan jag få för att lära känna verksamheten?
Amway belönar affärsdrivare som säljer produkter och hjälper andra göra samma sak. Det finns inga månatliga mål som du måste uppnå, förutom de mål du sätter upp själv. Men ju mer du säljer, desto mer tjänar du. Amway tillhandahåller mentorskap, redskap och stöd som hjälper dig att uppnå dina personliga mål. Vi tillhandahåller precis det stöd som du behöver oavsett vilken erfarenhet du har. Vi hjälper dig hela vägen med allt från en personlig mentor och onlineutbildningar till telefonsupport och information om produkterna.