Om Amway

Låt oss presentera oss själva ...

Vårt familjeägda företag etablerades 1959 och har utvecklats till en framgångsrik affärsmodell som bygger på styrkan i relationer. I dag är vi en global gemenskap. Amway är ett av världens största direkthandelsföretag – med miljontals registrerade oberoende affärsdrivare.

100+
LÄNDER/REGIONER
där Amway bedriver sin verksamhet
30 000
BARN HAR FÅTT HJÄLP
genom vår kampanj mot undernäring
5 milj
NUTRIWAY™ LITTLE BITS
har delats ut till undernärda barn

Kvalitet är nyckeln till vår framgång

Vi fortsätter att innovera

Amway har för närvarande mer än 1 150 produktpatent och över 500 patentansökningar.

Vår forskning ligger i framkant

Amway driver mer än 75 vetenskapliga laboratorier världen över med avancerad teknik och utrustning.

Vi litar på expertutlåtanden

I vår personal ingår över 950 forskare, ingenjörer och tekniska experter.

Vi vet varifrån våra ingredienser kommer

Amway har över 2 600 hektar med hållbara odlingar.

Amway rankas som världens ledande direktförsäljningsföretag 2020 enligt Direct Selling News Global 100 list, som varje år rankar direktförsäljningsföretagen med högst omsättning i världen. Hela listan finns här. Med en omsättning på 8.4 miljarder USD 2019 är det åttonde året i rad som Amway tilldelas förstaplatsen av Direct Selling News.

Amway är ett familjeägt företag med en omsättning på 8,4 miljarder USD som tillverkar konsumentprodukter och fungerar som ett direktförsäljningsföretag. Amway har sitt huvudkontor i Ada, Michigan i USA och har som mål att hjälpa människor att leva bättre och sundare liv. Amways bäst säljande varumärken är vitaminer, mineraler och kosttillskott från Nutrilite™/Nutriway™, hudvård och makeup från Artistry™ samt eSpring™ Water Treatment Systems och XS™ Power Drinks. Alla produkter säljs enbart genom oberoende Amway-affärsdrivare (ABO:er). 

Den globala försäljningen 2019 gjorde Amway till världens ledande direktförsäljningsföretag enligt Direct Selling News topplista Global 100 för 2020. Företagets årliga försäljningssiffror omfattar intäkter från direktförsäljning och andra affärsområden. Företagsnyheter hittar du på amwayglobal.com/newsroom.
 

Vår vision och våra värden

Grunderna för vår verksamhet

Vår vision och våra värden

Grunderna för vår verksamhet

Vår vision är att skapa en hälsosam, trygg och ekonomiskt säker värld – en person i taget. Vi arbetar varje dag för att hjälpa människor att få ett bättre liv, samtidigt som vi värnar om miljön.

Läs mer