Specialerbjudande

XS SPORTS SCOOP (SÅ LÄNGE LAGRET RÄCKER)

12,00 kr
(Visa alla)
Artikelnummer: 122334D
Antal:

  Hydrolyzed Whey Protein Powder  XS™ ger en omedelbar och rejäl proteindos, som ger bränsle till din muskeltillväxt efter träning och snabbare återhämtning.

  Vad det gör för dig

  • Hydrolyzed Whey Protein PowderXS™ är tillverkad för att maximera effekterna av fysisk aktivitet och ge kroppen en nödvändig dos av högkvalitativt protein, när den behöver det som mest.
  • Varje portion ger 29 gram protein per portion med 5 gram naturligt förekommande BCAA. En portion efter ett träningspass för den, som vill ha en sportig och hälsosam kropp.  
  • Innehåller red orange complex och vitamin C och E, som ger hudcellerna ett heltäckande skydd.
  • Skyddar cellerna mot oxidativ stress.

  Varför du skulle gilla det

  Att få det mesta ut av varje träningspass, innebär att välja kosttillskott som jobbar lika hårt som du själv. Hydrolyzed Whey Protein Powder XS™ är särskilt framtaget, för att främja och öka muskeltillväxten efter fysisk aktivitet. Använd efter ett träningspass för att ge din kropp en effektiv boost med en rejäl dos avancerat hydrolyserat vassleprotein. Hydrolyserat protein tas upp av kroppen och fungerar mycket snabbare är vanligt protein, samtidigt som blandningen av vitamin C och E skyddar cellerna från oxidativ stress.

  Fakta för dig

  • En del av den bredare produktserien XS Sports, som är framtagen för att ladda om efter och mellan träningspass.