219,00 kr
(Visa alla)
Antal:

  Antal:

   Den här produkten är en del av 1 paket:

   Nutriway™ Vitamin D är ett kosttillskott som innehåller vitamin D, vilket bidrar till en bibehållen normal muskelfunktion, normala tänder och benstomme, immunsystemets normala funktion.
    

   Därför kommer du att älska det

   Experter anser att vitamin D är en mycket viktig faktor för vårt allmänna välmående. Det utgör grunden för många aspekter av vår hälsa. Vi människor syntetiserar vitamin D när vår hud kommer i kontakt med solens strålar, men i och med att många av oss tillbringar större delen av vår tid inomhus med artificiell belysning och använder solskyddskräm för att skydda huden, kan det ibland vara svårt för oss att få tillräcklig exponering av UV-strålar. Det är dessutom en utmaning att få i oss tillräckligt med vitamin D genom kosten eftersom det förekommer i mycket få livsmedel, även om det finns i fet fisk som lax och makrill. Var du bor är också avgörande, eftersom UV-exponering på det norra halvklotet är ett större problem än längre söderut. Detta är en av anledningarna till att över 40 % av alla européer lider brist på detta viktiga vitamin*.

   Nutriway™ Vitamin D – som solsken för dig. Innehåller en daglig dos på 15 µg (600 IE)** naturligt utvunnet vitamin D vilket bidrar till upprätthållande av normal benstomme och normala tänder, immunsystemets normala funktion och normal muskelfunktion. Naturlig vitamin D har också en roll i celldelningsprocessen, vilket gör att det bidrar till ett övergripande välmående.

   Observera att det alltid är viktigt att ha en varierad och balanserad kost och en sund livsstil för att kroppen ska få alla de näringsämnen som den behöver.

    

   Bra att veta

   • Lämplig för vegetarianer.
   • Kosttillskottet Nutriway™ Vitamin D ger en daglig dos på 15 µg (600 IE)* vitamin D från två naturliga källor för att stödja en sund och bra livsstil.
   • Detta kosttillskott är tillverkat av koncentrerat vitamin D utvunnet från odlad jäst från en NutriCert™-certifierad partneranläggning.
   • Smidig att ta: du behöver bara ta en enda lättsvald tablett per dag.
   • Nutriway™ Vitamin D innehåller inga syntetiska smakämnen, färgämnen eller tillsatta konserveringsmedel.
   • Vitamin D bidrar till normal benstomme och normala tänder samt ett normalt utnyttjande av kalcium och fosfor.
   • Vitamin D bidrar till ett normalt fungerande immunsystem samt att bibehålla en normal muskelfunktion.
   • Vitamin D har också en roll i celldelningsprocessen, vilket gör det viktigt för ditt välbefinnande.  

   *En omfattande studie som finansierats av Europeiska unionen fann att D-vitaminbrist förekommer hos 40,4 % av den europeiska befolkningen, oavsett ålder, etnicitet och latitud. Källa: Cashman KD, Dowling KG, et al. Brist på Vitamin D i Europa: pandemi? Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033–44.10.3945/ajcn.115.120873.

   ** 300 % av RI (referensintag)

    

   Viktiga egenskaper

   • NUTRIWAY™ Vitamin D ger en extra dos på 15 µg (600 IE) vitamin D.
   • Det är enkel att införa i vilken kost eller rutin som helst – du behöver bara ta en liten, lättsvald tablett per dag.
   • NUTRIWAY Vitamin D är tillverkad med odlad jäst – en mycket koncentrerad källa till vitamin D.
   • NUTRIWAY Vitamin D innehåller inga syntetiska smakämnen, färgämnen eller tillsatta konserveringsmedel.

   Användning

   Ta 1 tablett per dag, i samband med eller mellan måltider.

   • Förvaras oåtkomligt för små barn.
   • Denna produkt ersätter inte en varierad kost.
   • Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvara burken väl försluten.
   • Förvaras svalt och torrt.
   • Det är också viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

   Ingredienser

    

   Maltodextrin, stabiliseringsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa), vitamin D-jäst 3%, modifierad stärkelse, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, fettsyror), sackaros, antioxidationsmedel (natriumaskorbat, alfa-tokoferol), fuktighetsbevarande medel (glycerol), medellångkedjiga triglycerider, vitamin D (kolekalciferol), ytbehandlingsmedel (karnaubavax).

   Näringsvärde

   GENOMSNITTLIGT INNEHÅLL PER DAG (1 TABLETT) % RI****
   Vitamin D 15 μg 300    

   **** % av referensintag