Vitamin C Plus Extended Release Family Size NUTRIWAY™

608,00 kr (Visa alla)
Artikelnummer: 109743
Storlek: 180 tabletter
Antal:

  NUTRIWAY Vitamin C Plus är ett förbättrat och ytterst effektivt C-vitamintillskott utformat för att långsamt och kontinuerligt frigöra C-vitamin i kroppen, vilket ger maximal upptagning utan de stora förluster som ofta förknippas med höga doser och omedelbar frisättning. C-vitamin är ett essentiellt näringsämne som vi behöver få i oss varje dag, i form av en välbalanserad kost, och just C-vitamin finns till exempel i acerolakörsbär, svarta vinbär och de flesta citrusfrukter. C-vitamin bidrar till kollagenbildningen så att hud och immunförsvar kan fungera normalt. Det bidrar också till att skydda cellerna från oxidativ stress. Vitamin C Plus framställs av två vitaminkällor: naturliga acerolakörsbär odlade på våra certifierade Nutrilite-gårdar samt askorbinsyra. Acerolakörsbär använder vi eftersom de är en av de mest koncentrerade naturliga källorna till C-vitamin. Varje tablett innehåller 240 mg C-vitamin, blandat med ett fibröst ämne som gör att vitaminet kan frigöras långsamt i kroppen under åtta timmars tid. En tablett ger en större användbar totalmängd C-vitamin under dagens lopp än 600 mg från tabletter som frigör hela mängden direkt – och dessa är också mer skonsamma för magen.

  • C-vitamin är viktigt för ett normalt fungerande immunförsvar.
  • Varje tablett ger kroppen en kontinuerlig dos av C-vitamin över 8 timmar.
  • Innehåller citrusbaserat bioflavonoidkoncentrat från hela torkade frukter, bland annat citroner, mandariner och grapefrukt.
  • C-vitaminer från en av naturens rikaste källor: acerolakörsbär.
  • Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

  • Inga konstgjorda sötningsmedel, färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel har tillsatts.

   
   INNEHÅLL   PER TABL.  %*
  Vitamin C 240 mg 300

  *% av referensvärdet

  • De som inte dagligen äter tillräckligt med mat (eller de som saknar tid och aptit) som innehåller C-vitamin, till exempel citrusfrukter, broccoli och brysselkål.
  • De som vill skydda cellerna mot oxidativ stress, exempelvis människor med en hektisk livsstil och/eller bor i områden med mycket luftföroreningar.
  • De som vill komplettera sin kost utan att få i sig konserveringsmedel samt artificiella smak- och färgämnen.

  Rekommenderad dos

  1 tablett om dagen.

  Observera

  Förvaras oåtkomligt för små barn. Denna produkt ersätter inte en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvara burken väl försluten. Förvaras svalt och torrt.