image/jpeg;;;l1.jpg

NUTRIWAY™ - AC MILANS OFFICIELLA KOSTTILLSKOTTSLEVERANTÖR

DERAS FRAMGÅNGER: LEGENDARISKA
DERAS LEVERANTÖR AV KOSTTILSKÖTT: NUTRIWAY™

AC Milan är ett av Europas bästa fotbollslag. Det kanske inte är så förvånande att det är tack vare utmärkta spelare och tränare som laget vunnit alla sina världstitlar. Men det finns något annat som också medverkat - kosttillskottsmärket NUTRILITE/NUTRIWAY™.

NUTRILITE/NUTRIWAY™ har varit officiellt kosttillskottsmärke för AC Milan sedan 2008 och har bidragit med den extra näring som hjälper spelarna att prestera på toppnivå. Tillsammans strävar vi efter att tänja på gränserna när det gäller idrottsprestationer. 

OPTIMALA PRESTATIONER

Samarbetet mellan världens framgångsrikaste fotbollslag och den globala ledaren inom tillverkning av kosttillskott är ingen tillfällighet. Varumärket NUTRILITE/NUTRIWAY™ och AC Milan har samma filosofi:

OPTIMALA PRESTATIONER
KRÄVER OPTIMAL NÄRING

Och eftersom NUTRIWAY™-produkterna är kända för att ge det bästa naturen har att erbjuda borde det inte komma som en överraskning att MilanLab litar till våra kosttillskott när det gäller att få ut det mesta av spelarna.

image/jpeg;;;l2.jpg

MILAN LAB

Sedan 2008 har NUTRIWAY™s experter samarbetat med MilanLabs läkare och specialister för att uppfylla AC Milan-spelarnas individuella behov med skräddarsydda näringsprogram. Micheline Vargas, DrPH, CNS, RCEP, är den NUTRIWAY™-forskare som arbetar med att bedöma spelarnas näringsbehov baserat på genetiska anlag och livsstil. Hon använder sedan den här informationen i samarbete med AC Milans lagläkare, Dr. Dolci, och biokemichefen vid MilanLab, Dr. Avaldi, för att ta fram rekommendationer för koständringar och specifika kosttillskott från NUTRIWAY.

Även idrottsmän i världsklass kan missa viktiga näringsämnen i kosten. Genom att skapa ett balanserat grundläggande näringsintag och fylla eventuella luckor med hjälp av kosttillskott från NUTRIWAY, har våra experter förbättrat AC Milan-spelarnas fysiska välbefinnande.

image/jpeg;;;l3.jpg

ACHIEVEMENTS

Över 90 % av AC Milans lagmedlemmar följer NUTRIWAY™s näringsprogramoch deras senaste provresultat visar avsevärt förbättrade nivåer av D-vitamin. Förutom att spelarna mår bättre och har mer energi, har de rapporterat att både muskelkramper och utmattning har minskat. Det här är ett bevis på att ett optimalt näringsintag ger optimala prestationer. 

image/jpeg;;;blank.jpg
 

NUTRIWAYs helhetssyn när det gäller näring passar perfekt till MilanLabs filosofi. Vi erkänner varumärket NUTRILITE/NUTRIWAY som en ledande auktoritet när det gäller näringsvetenskap och vi litar på att deras kosttillskott ska hjälpa våra spelare att prestera optimalt.” 

– Dr. Alberto Dolci, MD