Tillfälligt slut

da Carapelli Extra Virgin Olive Oil AMWAY™

280,00 kr (Visa alla)
Artikelnummer: 3963
Storlek: 2x750 ml
Antal:
  Produkten är tillfälligt slut

  Tillverkad exklusivt för Amway av Carapelli Firenze S.p.A. (företaget är certifierat enligt SS-EN/ISO 9001:2000).

  Den finaste klassens olivolja, direkt utvunnen av oliver med mekaniska medel. Blandning av olivoljor från Europeiska unionen.

  Speciellt komponerad för Amway i samarbete med Carapelli Firenze, ledande italiensk tillverkare av högkvalitativa och exklusiva produkter. Överlägsen kvalitet som överträffar gällande juridiska krav. Enbart de bästa oliverna från Medelhavsområdet används, och samtliga handplockas. Varsam hantering innebär mindre fysiska skador på oliverna, vilket ger en mycket låg surhetsnivå (ca 0,3 %). Innehåller oljesyra (olein), polyfenoler och vitamin E. Förpackningens innehåll 2 x 0,75 liter flaskor.
   
  Näringsinnehåll      100 ml 10 ml
  Energi 3378 kJ (822 kcal) 338 kJ (82 kcal)
  Fett 91 g 9 g
  varav
  Mättat fett 14 g 1,4 g
  Enkelomättat fett 69 g 6,9 g
  Fleromättat fett
  8,0 g 0,8 g
  Kolhydrater 0 g 0 g
  varav
  Sockerarter 0 g 0 g
  Fiber 0 g 0 g
  Protein 0 g 0 g
  Salt 0 g 0 g

  I Medelhavsområdet används olivolja vid all sorts matlagning. På grund av att de omättade fettsyrorna i olivolja kan förstöras vid höga temperaturer rekommenderar vi dock att oljan inte används vid stekning, grillning och ugnsstekning.

  Anmärkning

  Förvaras mörkt och svalt, 20 °C är idealiskt. Fällning (grumlig olja) kan inträffa vid lagring i temperaturer under 7 °C. Detta är normalt eftersom olivolja har en tendens att övergå till fast form, och påverkar inte produktens kvalitet. Om fällning uppstått, förvara olivoljan i rumstemperatur i upp till åtta timmar så att oljan i fast form återgår till flytande tillstånd.