Starter Kit bodykey™

5 897,00 kr
Artikelnummer: 117681
Antal:

  Allt du behöver för att utforma din personliga kost och uppnå din optimala vikt.
  Vad det gör för dig
  bodykey-kittet hjälper dig att lyckas med din viktminskningsresa.
  Kittet innehåller:
  Kit för det genetiska testet: Innehåller tre bomullspinnar och instruktioner för att göra DNA-testet.
  Unik kod: Koden som ingår i kittet för det genetiska testet identifierar ditt unika DNA-prov och är en registreringskod som ger dig obegränsad åtkomst till Min bodykey Online Coach.
  bodykey-snabbstartsguide: ger dig snabb, visuell hjälp för att komma igång.
  Varumärkesbroschyr: en detaljerad broschyr som presenterar programmet för dig.
  Välkomstbrev och medlemskort.
  NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder: bidrar till att bibehålla muskelmassan, så det är en viktig ingrediens för din viktminskningsresa.
  NUTRIWAY Fibre Powder: främjar den normala funktionen och regelbundenheten i tarmen, vilket är viktigt när du försöker gå ner i vikt.
  bodykey Herbal Tea: detta goda örtte hjälper dig att få i dig tillräckligt mycket vätska, vilket är mycket viktigt när du går ner i vikt.
  bodykey-Shaker: En praktisk behållare som du kan använda för att mixa All Plant Protein Powder och Fibre Powder samt bodykey-shake.
  Foldrar: Säljblad som du kan dela ut till vänner som vill dela resan och uppnå sin idealvikt.
  Varför du skulle gilla det
  Var och en av oss är unik, och vi reagerar olika på mat och träning. Ett effektivt viktminskningsprogram bör reflektera detta. Men det är ofta svårt att veta var du ska börja och hur du kan vara säker på vad som är rätt för dig?
  bodykey by Nutriway-programmet ger dig svaret på vilket som är det bästa sättet att gå ner i vikt just för dig. Det är ett personligt, vetenskapsbaserat förhållningssätt till viktminskning.
  Du behöver inte bekymra dig om att planera din viktminskning själv.
  Fakta för dig
  NUTRIWAY™/NUTRILITE™ är märke nummer 1 i världen när det gäller försäljning av vitaminer och kosttillskott. (http://www.euromonitor.com/amway-claims)
  bodykey-kittet och programmet uppfyller Nutrilite Health Institutes riktlinjer för sunda matvanor och en sund viktminskning.
  DNA-testet som ingår i bodykey-kittet är en högteknologisk lösning, som arbetar i enlighet med ISO-standarderna och utförs av ett laboratorium i Österrike.

  Vanliga frågor och svar

  Om jag kan köpa flera av produkterna för en lägre summa än priset av bodykey-kittet, varför ska jag då betala så mycket för det kompletta kittet?

  I bodykey-kittet finns allt du behöver för att komma igång med en lyckad viktminskningsresa. Vissa av produkterna kan köpas separat, men viktiga delar – såsom det genetiska testet och tillgång till Min bodykey Online Coach – finns endast tillgängliga som en del av kittet. Det genetiska testet ger dig ovärderlig och unik information som kan hjälpa dig att optimera din viktminskning. Min bodykey Online Coach ger dig tillgång till ett rikt utbud av onlineresurser dygnet runt, med allt från råd från näringsfysiologer och tränare till träningslektioner. Om man jämför med kostnaden för att köpa träningsböcker eller tid med näringsexperter eller personliga tränare så ger bodykey-kittet mycket för pengarna.

  Varför ett genetiskt test?

  Det genetiska testet från bodykey identifierar din genetiska uppsättning och ger viktig information som gör det möjligt att skräddarsy den bästa kostsammansättningen och typen av fysisk aktivitet för din viktminskning. Dina unika testresultat används sedan för att kunna ta fram din personliga bodykey kost- och träningsprofil.