200,00 kr
(Visa alla)
50,00 kr / 1 kg
Antal:

    Antal:

      Durumvetepasta framställd med den klassiska ”‘trafilatura al bronzo”-metoden. Italiensk pasta från Amway tillverkas på samma sätt som verklig gourmetpasta. I enlighet med striktast möjliga standarder används enbart vete av allra finaste kvalitet för att framställa ett utmärkt glutenrikt vetemjöl. Pastan torkas långsamt vid konstant temperatur för att bevara dess karaktäristiska smak och kvalitet. Processen ”trafilatura al bronzo” innebär att degen långsamt dras genom gjutna bronsformar, vilket ger pastan en grov yta som gör att såsen fastnar lättare.

      • Överlägsen kvalitet: pasta av durumvete med högt gluteninnehåll (endast vetekornets kärna används).
      • Tillverkas enligt ”trafilatura al bronzo”-metoden för att bevara den karaktäristiska smaken och utmärkta kvaliteten.
      • ”Trafilatura al bronzo” innebär att degen långsamt dras genom gjutna bronsformar.
      • Såsen fastnar jämnt och fint över hela pastan.
      • Innehåller inte ägg.
       
      Näringsinnehåll, portionsstorlek 80 g 100g 80g
      Energi 1499 kJ(354 kcal) 1199 kJ(283 kcal)
      Fett 1,5 g 1,2 g
      varav
      Mättat fett 0,3 g 0,2 g
      Kolhydrater 72 g 58 g
      varav
      Sockerarter 2,5 g 2,0 g
      Fiber 3,0 g 2,4 g
      Protein 12 g 9,6 g
      Salt 0 g 0 g

      Ingredienser: durumvete, vatten

      Koktid: 9 minuter. Lägg pastan i kokande saltat vatten (1 liter/100 g pasta). Rör om då och då. När pastan är färdig, ta bort kastrullen från plattan, häll av vattnet och servera.