Ingår i set

Replenishing Moisture Cream ARTISTRY HYDRA-V™

458,00 kr
Artikelnummer: 117646
Storlek: 50 ml
Antal:

  En djupt återfuktande kräm för normal till torr hy som ger dig ett långvarigt resultat i en lätt sammansättning.

  Vad det gör för dig

  • Din hud kommer att kännas silkeslen tack vare den optimala och effektiva återfuktningen i krämens lätta, snabbt absorberande sammansättning.
  • Den fylliga krämen återfuktar på djupet och är perfekt för normal till torr hy.
  • Du kan också använda den som återfuktande nattkräm, oavsett hudtyp.

  Varför du skulle gilla det

  ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream är den perfekta återfuktande krämen för normal till torr hy. Återfuktar och vårdar så att huden känns fräsch, mjuk och len efter användning. Den fylliga, men samtidigt lätta krämen återfuktar din hud på djupet. Den verkar långt in på dagen, återfuktar din hud och ger en avkopplande känsla i 24 timmar. Du kan också använda ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream som nattkräm för att förhöja din huds fuktnivå medan du sover.

  Fakta för dig

  • Din huds fukthalt ökar omedelbart med 197%, vilket visar hur snabbt produkten absorberas.
  • Du kommer att fortsätta att uppleva återfuktande effekt i 24 timmar efter användning.
  • Denna produkt är icke-komedogen (täpper inte igen porer), och är dessutom allergitestad och dermatologiskt testad.

  Viktiga egenskaper

  ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream återfuktar genast din hud med en fyllig men samtidigt lätt sammansättning:

  • Din hud kan snabbt absorbera denna kräm och de återfuktande effekterna verkar i hela 24 timmar.
  • Detta är den perfekta lugnande krämen för torr och irriterad hy.

  Användning

  • Används dagligen efter rengöring och användning av ansiktsvatten.
  • Massera lätt över din hud.
  • Den passar också perfekt som nattkräm för alla hudtyper.

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream återfuktar din hud med en fyllig men samtidigt lätt sammansättning, som är snabbt absorberande. Du kommer att få en len, spänstig och strålande hy tack vare den vårdande och återfuktande dagkrämens ingredienser.

  Vanliga frågor och svar

  Hur vet jag om den här produkten är rätt för min hudtyp?

  De två viktigaste hudkategorierna är normal till torr hy, samt kombinerad till fet hy. Normal till torr hy är vanligtvis stram, känslig och glåmig, med små porer, fina linjer och ibland flagnande. Kombinerad till fet hy kännetecknas av blankhet, stora porer och fläckar. Kombinerad hy är en blandning av torr och fet hy. Denna produkt rekommenderas för daglig användning med normal till torr hy och kan användas som nattkräm, oavsett hudtyp.

  Kan man använda ARTISTRY HYDRA-V på vintern?

  Ja, ARTISTRY HYDRA-V är en produktserie som passar utmärkt att använda under vintern, med tanke på hur torr huden kan bli av vinterförhållanden.

  Vad är utmärkande för det norska fjordvattnet som används i ARTISTRY HYDRA-V-produkterna och kommer det från en hållbar källa?

  Vattnet som används i ARTISTRY HYDRA-V-produkterna kommer från glaciärer som bildades för tiotusentals år sedan i en unik norsk fjord. Efter att ha filtrerats genom kvartssand är det här vattnet, enligt forskare, det renaste som finns i Norge. Vårt norska fjordvatten är en fräsch och ren källa till återfuktning för din hud, eftersom det utsatts för minimal påverkan från människor. I varje ARTISTRY HYDRA-V-produkt finns rent norskt fjordvatten inkapslat för att ge dig omedelbar fräschhet med ren återfuktning som tränger in på djupet i de övre hudlagren. Fjordvattnet i ARTISTRY HYDRA-V-produkterna är utvunnet med hållbara metoder.