Ingår i set

Regenerating Cream ARTISTRY SUPREME LX™

3 592,00 kr
Artikelnummer: 118184
Storlek: 50 ml
Antal:

  Den här produkten är en del av 1 paket:

  Den lyxiga antirynkkrämen för daglig användning gör att din hud ser flera år yngre ut.

  Vad det gör för dig

  • Huden blir genast mjukare, slätare, får mer lyster och energi samtidigt som fina linjer blir mindre synliga.
  • Efter bara tre dagar ser din hud yngre och fastare ut, samtidigt som synliga rynkor försvinner.
  • Efter två veckor med denna lyxiga kräm kommer din hud att se bättre ut än på länge.
  • Efter fyra veckor kommer andra att märka hur linjer, mörka fläckar och djupa rynkor har blivit mindre synliga.Huden ser ut att ha fått ett lyft.
  • Efter åtta veckor ser huden betydligt fastare ut eftersom elasticiteten i ansiktet och på halsen förbättras.
  • Resultatet är ett allmänt ungdomligare utseende.

  Varför du skulle gilla det

  Letar du efter en vitaliserande kräm som magiskt föryngrar din hud och ger den dess ungdomliga utseende och energi tillbaka? Det är här ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream kommer in. Det är dock inget magiskt med det. Sammansättningen i vår antirynkkräm har tagits fram med hjälp av banbrytande teknologi av våra forskare, och ger fantastiska resultat. Vi har upptäckt en metod som får din hud att se upp till 15 år yngre ut, och nu kan du ta del av den!

  Fakta för dig

  • Forskare från ARTISTRY™ har använt stamceller från Gardenia Grandiflora för att skapa ett kraftfullt koncentrat.
  • Det exklusiva CellEffect24 Complex med rent guld och NUTRIWAY™-ingredienser har visat sig förstärka effekterna av stamcellskoncentratet från Gardenia Grandiflora.
  • Den banbrytande teknologin vitaliserar huden och förstärker hudens energiindex 68 gånger*.

  *Jämfört med den kliniska studiens baslinje med ingen produkt; In vitro-test av energiindex korrelerar med den energi som behövs för att vitalisera hudens utseende.

  Viktiga egenskaper

  • Stamceller från Gardenia Grandiflora har inkluderats i en sammansättning som bidrar till att synkronisera hudens ungdomliga biorytmer och förnya hudens ungdomliga energi.
  • CellEffect24 Complex med rent guld förstärker effekterna av stamcellskoncentratet från Gardenia Grandiflora. Tack vare detta vitaliseras huden och en omfattande föryngring kan börja.
  • NUTRIWAY™-godkända spenatblad och acerolakörsbär finns i CellEffect24 Complex och bidrar till att bevara hudens ungdomliga utseende, ger huden energi och hjälper till att reparera tecken på tidigare hudskador.

  Användning

  • Applicera på ansiktet och halsen efter rengöring och toning.
  • Använd den specialtillverkade spateln för att applicera ARTISTRY SUPREME LX Regenerating Cream.
  • Massera din hud en liten stund. Massera varsamt in krämen i huden med uppåt- och utåtgående rörelser.
  • Använd ARTISTRY SUPREME LX Regenerating Creamtvå gånger om dagen, morgon och kväll.
  • Använd vår föryngrande kräm som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

  Ingredienser

  Stamcellerna från Gardenia Grandiflora blandas till ett kraftfullt koncentrat som förnyar hudens ungdomliga energi.

  CellEffect24 Complexförstärker effekterna av stamcellskoncentratet från Gardenia Grandiflora. Den exklusiva CellEffect24-sammansättningen består av:

  • 24 karats guld förbättrar cellförnyelsen och gör att ljuset sprids så att huden ser yngre ut.
  • NUTRIWAY™ - ingredienser: Extrakt från gröna acerolakörsbäroch spenatblad – kraftfulla antioxidanter som bevarar det ungdomliga utseendet.
  • Kardiolipin, en naturligt förekommande lipid, och L-karnosin, en naturligt förekommande antioxidant, hjälper till att öka hudens energiproduktion.

  Rhodiola Complexförbättrar hudens naturliga biorytmer.

  Vanliga frågor och svar

  Hur vet vi att ”huden agerar och ser upp till 15 år yngre ut”?

  Forskare från ARTISTRY™ har upptäckt att det finns ett samband mellan kronologisk ålder och hur huden beter sig. Tecken på synligt åldrande har att göra med hudens biorytmer under dygnet. I ungdomlig hud är rytmerna synkroniserade med precision för att förnya och producera energi i hudcellerna. Forskare från ARTISTRY har hittat ett sätt med häpnadsväckande ny teknologi att få även åldrande hud att synkroniseras enligt de ungdomliga rytmerna. De har utvecklat en mätningsmetod för att kunna bedöma hur huden agerar. Vi har med hjälp av våra avancerade bildtagningsinstrument utfört en klinisk studie för att visa de effekter som ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream och ARTISTRY SUPREME LX Regenerating Eye Cream har på huden. Testpersonerna i undersökningen bestod av en grupp människor mellan 45 och 60 år. Efter att ha använt produkterna i sex veckor visade mätningsmetoden tydliga förbättringar i hudens beteende hos personerna som använde ARTISTRY SUPREME LX-produkter. Huden agerade och såg ut som om den var 15 år yngre*. *Baserat på kliniska mätningar av elasticitet (laboratoriestudie med avancerad bildtagning och mätning 038-14-ASC) n=43

  Jag har extremt känslig hud. Hur kan användning av ARTISTRY SUPREME LX Collection påverka min hud?

  ARTISTRY SUPREME LX-produkterna har noggrant testats på grupper med känslig hud. Man fann då inga bevis för allergiska reaktioner eller extrem hudirritation. Däremot finns det inget testprogram som kan garantera att alla personer med extremt känslig hud kommer att få samma resultat.

  Har produkterna testats på djur?

  Vi motsätter oss djurförsök och våra produkter testas inte på djur, om det inte är ett krav enligt statliga bestämmelser. Vi stöder aktivt initiativ för att ta fram och använda alternativ till föreskrivna djurförsök. Vi genomför kliniska tester och konsumenttester med frivilliga, mänskliga försökspersoner.