Ingår i set

Refreshing Gel ARTISTRY HYDRA-V™

432,00 kr
Artikelnummer: 117647
Storlek: 50 ml
Antal:

  En återfuktande gel som hjälper till att behandla feta partier samtidigt som den återfuktar huden där det behövs som mest.

  Vad det gör för dig

  • Hjälper till att balansera fet till kombinerad hy genom att absorbera överflödigt fett och minska talgproduktionen.
  • Återfuktar torra områden genom att tillföra fukt direkt som dessutom håller länge.
  • Lätt sammansättning som känns sval vid kontakt med huden, vilket gör att din hud känns uppfriskad och ser fräsch ut.
  • Gör att din hud känns len, naturligt matt och fräsch hela dagen.

  Varför du skulle gilla det

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel ger långvarig återfuktning med en uppfriskande twist – den svalkar huden och gör att den känns fräschare direkt. Den här lätta gelen är särskilt framtagen för fet till kombinerad hy och återfuktar partier som behöver det som mest. Den går även ett steg längre genom att absorbera fett och riktar sig in på feta partier, vilket gör att din hud ser mer naturligt matt ut. Den stärker hudens fuktbarriär och gör att din hud känns lugn, spänstig och fräsch.

  Fakta för dig

  • Har i tester visat sig sänka hudens temperatur med upp till 3 grader, vilket ger en överraskande och kraftfull uppfriskande effekt.
  • Produkten är framtagen för fet till kombinerad hy, men den har även skonsamma vårdande egenskaper som passar känslig hud.
  • Allergitestad och dermatologiskt testad. Täpper inte till porerna.

  Viktiga egenskaper

  ARTISTRY HYDRA-V™ Refreshing Gel balanserar feta och torra områden samtidigt som den ger långverkande återfuktning:

  • Tar itu med feta partier med naturliga ingredienser som minskar glans.
  • Ger torra områden långtidsverkande återfuktning med norskt fjordvatten.
  • En fuktkräm i form av en lätt gel som absorberas direkt in i huden, vilket gör att du känner av de svalkande och återfuktande effekterna direkt.

  Användning

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel återfuktar din hud direkt med rent norskt fjordvatten som tillförs med det exklusiva ARTISTRY HYDRA-V Liposome-systemet. Du kommer att känna de återfuktande effekterna under hela dagen tack vare hawaiiansk açaí och återfuktande liposomer. Den här produkten tar effektivt itu med de utmaningar som en fet till kombinerad hy innebär med hjälp av naturliga ingredienser från havet som absorberar och minskar överflödigt fett.

  Vanliga frågor och svar

  Jag har fet/kombinerad hy. Borde jag inte undvika återfuktande produkter?

  Det stämmer att feta fuktkrämer vanligtvis inte är till för fet till kombinerad hy. HYDRA-V Refreshing Gel är en annorlunda fuktkräm. Dess mycket lätta gelkonsistens hanterar feta partier genom att absorbera fettet och minska glansiga partier. Samtidigt stärker den hudens naturliga fuktbarriär och återfuktar just de områden där det behövs.

  På vilket sätt minskar den glansiga partier?

  Naturliga ingredienser från havet är skonsamma men effektiva när det kommer till att bekämpa feta partier. De minskar talgproduktionen och absorberar överflödigt fett, vilket gör att huden ser fräsch och matt ut hela dagen.

  Vilka är skillnaderna mellan torr, kombinerad och fet hud?

  Torr hud: Nästan osynliga porer, trist och sträv hy, röda partier, låg elasticitet och fler synliga linjer. När huden utsätts för uttorkande faktorer kan den spricka, flaga, klia, bli irriterad eller inflammerad. Om din hud är väldigt torr kan den bli sträv och fjällig. Kombinerad hud: En kombinerad hud kan vara torr eller normal i vissa områden, och fet i andra, speciellt i T-zonen (näsa, panna och haka). Den kan ha utvidgade porer, pormaskar och blank hud i de feta områdena. Huden är dock inte särskilt känslig och de torra partierna har knappt synliga porer och huden har i allmänhet en fin lyster. Fet hud: Fet hud kan ge förstorade porer, vilket kan få huden att se grov, trist eller blank ut och kan ge upphov till pormaskar, akne eller andra fläckar. Väder och årstid kan påverka hur fet huden är. Fet hud kan orsakas eller förvärras av hormonell obalans, stress, värme eller hög luftfuktighet.