Set

Power System with Lotions ARTISTRY Youth Xtend™

2 709,00 kr
Artikelnummer: 253579
Antal:

  Effektiva anti-ageing-produkter som har kombinerats för att uppnå kraftfulla resultat på kombinerad till fet hy.

  Vad det gör för dig

  • Ger dig en komplett anti-ageing-rutin för fet till kombinerad hy, inklusive vårt mest kraftfulla serum plus ögonvård, dagkräm och nattkräm.
  • Minskar synliga fina linjer och rynkor så att du får jämnare, fastare ansiktskonturer.
  • Med regelbunden användning av alla produkter i Power System upplever du ungdomligare hud på en vecka.

  Varför du skulle gilla det

  Aktivera huden med de kraftfulla sammansättningarna i fyra anti-ageing-produkter från serien ARTISTRY YOUTH XTEND. Det här urvalet av produkter innehåller våra lättare krämer som är framtagna för att arbeta tillsammans och på så sätt uppnå bästa resultat: Protecting Lotion och Enriching Lotion. Du får också vår Enriching Eye Cream som är särskilt framtagen för den känsliga huden runt ögonen. Kitet innehåller även vår mest kraftfulla YOUTH XTEND-produkt, Serum Concentrate, med den högsta koncentrationen av LifeSirt som motverkar ålderstecken. Med regelbunden användning kan du uppleva yngre hud på en vecka. Det här setet med fyra produkter för fet till kombinerad hy är allt du behöver för att bibehålla ungdomlig hud och förlänga dess livslängd, med 10 % rabatt.

  Fakta för dig

  • 78 % av kvinnorna i testet tyckte att Power System bidrog till att minska synliga fina linjer och rynkor efter en vecka.
  • I kliniska tester bekräftade 81 % av kvinnorna att Power System gav dem ett ungdomligare utseende efter en vecka.
  • 89 % av kvinnorna som testade produkterna upplevde att de fick mjukare hud efter att de använt Power System en gång (baserat på en studie av kundernas upplevelser).

  Viktiga egenskaper

  ARTISTRY YOUTH XTEND Power System med krämer är vår mest effektiva produktkombination för att bekämpa ålderstecknen på fet till kombinerad hud och representerar det bästa av ARTISTRYs innovationer:

  • Förlänger hudcellernas livslängd genom att öka proteinproduktionen med LifeSirt.
  • Ger dramatiska resultat med minskade rynkor efter bara en veckas regelbunden användning tack vare unika sammansättningar som innehåller patenterad Micro-X6 Peptide-teknologi.
  • Vårdar och återfuktar huden med naturligt utvunna vårdande ingredienser.

  Användning

  Ingredienser

  ARTISTRY YOUTH XTEND Power System with Lotions ger dig våra mest högeffektiva anti-ageing-produkter i en lättare version. Perfekt för dig som har fet till kombinerad hy. Den innehåller vår mest kraftfulla produkt, Serum Concentrate, som innehåller den högsta koncentrationen av den fantastiska anti-ageing-ingrediensen LifeSirt. Du får också våra lätta krämer, Protecting Lotion (för användning på dagen) och Enriching Lotion (för användning på natten). Den sista produkten i paketet är vår antirynkkräm som är särskilt framtagen för området runt ögonen, Enriching Eye Cream. Varje produkt innehåller nyckelingredienserna i serien ARTISTRY YOUTH XTEND, inklusive LifeSirt och Micro-X6 Peptide-teknologi, plus särskilt utvalda vårdande växtämnen.