Set

Power System with Creams ARTISTRY YOUTH XTEND™

2 817,00 kr
Artikelnummer: 253580
Antal:

  Effektiva anti-ageing-produkter som har kombinerats för att uppnå kraftfulla resultat på normal till torr hud. Med 10 % rabatt.

  Vad det gör för dig

  • Vårdar normal till torr hud med effektiva anti-ageing-sammansättningar, inklusive vårt mest kraftfulla serum, produkter för ögonområdet samt dag- och nattkräm.
  • Minskar rynkor dramatiskt, vilket gör att ditt ansikte ser fastare och ungdomligare ut.
  • Du behöver endast använda Power System i en vecka för att uppleva en hud som ser yngre ut.

  Varför du skulle gilla det

  ARTISTRY YOUTH XTEND Power System innehållet krämer som ger dig allt du behöver för att ge din hud en anti-ageing-boost dag och natt. Det innehåller Serum Concentrate, vår mest kraftfulla produkt med föryngrande effekter, Protecting Cream för användning under dagen, Enriching Cream för natten och Enriching Eye Cream som är särskilt framtagen för den känsliga huden runt ögonen. Med regelbunden användning kan du uppleva yngre hud på en vecka.

  Fakta för dig

  • Tester visar att 78 % av kvinnorna märkte en minskning av rynkor och fina linjer efter en vecka.
  • 81 % av kvinnorna upplevde att huden såg yngre ut i ett test som pågick under en vecka.
  • 89 % av kvinnorna som testade produkterna i en studie av kundernas upplevelser upplevde att huden blev mjukare efter endast en användning av Power System.

  Viktiga egenskaper

  ARTISTRY YOUTH XTEND Power System innehåller krämer som ger dig allt du behöver för en komplett hudvårdsrutin med anti-ageing-fokus. Den är lite lättare och passar normal till torr hud:

  • Dina hudceller lever längre tack vare LifeSirt som förbättrar produktionen av föryngrande protein.
  • Resultaten syns efter en veckas regelbunden användning. Detta är delvis tack vare Micro-X6 Peptide-teknologin.
  • Huden känns lugn och återfuktad tack vare vår unika blandning av växtbaserade ingredienser.

  Användning

  Ingredienser

  Upptäck våra mest kraftfulla anti-ageing-produkter för normal till torr hud. Krämerna från ARTISTRY YOUTH XTEND Power System är förpackade i ett praktiskt kit som innehåller allt du behöver för att uppnå imponerande resultat. Vår mest kraftfulla produkt, Serum Concentrate, står i fokus och innehåller den högsta koncentrationen av den föryngrande ingrediensen LifeSirt. För att din hud ska få vård och återfuktning dygnet runt har vi även inkluderat vår Protecting Cream (dagkräm) och Enriching Cream (nattkräm). Alla produkter i ARTISTRY YOUTH XTEND-serien innehåller LifeSirt och Micro-X6 Peptide-teknologin samt en särskild blandning av växtbaserade ingredienser.