Moisture Mask ARTISTRY HYDRA-V™

383,00 kr
Artikelnummer: 120292
Storlek: Varje paket innehåller 5 mikrofibermasker
Antal:

  Vitaliserande ansiktsmask som fräschar upp och återfuktar på djupet i upp till 8 timmar. Varje duk innehåller koncentrerade, återfuktande ingredienser.

  Vad det gör för dig

  • Kapslar in den viktiga fukten i huden där det behövs som mest och ger återfuktning som varar länge (upp till 8 timmar).
  • Dukarna är individuellt förpackade och är lätta att ta med. Perfekt för en djupgående återfuktningsboost när du är på resande fot!
  • Den omedelbara återfuktningen friskar upp huden och ger en vitaliserande känsla.
  • Ger serien HYDRA-V en extra dimension av hudvård.

  Varför du skulle gilla det

  ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask är en kompletterande behandling som du kan använda när du behöver djupgående återfuktning. Masken ger koncentrerad återfuktning direkt. Låt den verka i 20 minuter så att de återfuktande ingredienserna kan absorberas ordentligt av huden. Det är helt klart värt tiden när du känner att du behöver lite extra återfuktning. Den återfuktande ansiktsmasken tillför hyaluronsyra och ARTISTRYs exklusiva HYDRA-V Liposome med norskt fjordvatten direkt in i huden. Ingredienserna ökar hudens förmåga att bibehålla fukt med hjälp av sin naturliga fuktbarriär, vilket gör att den återfuktande effekten varar länge.

  Fakta för dig

  • Produkten innehåller 30 g högkoncentrerade, återfuktande ingredienser. Varje duk innehåller hualuronsyra och ARTISTRY Liposome med norskt fjordvatten.
  • Passar alla hudtyper.

  Viktiga egenskaper

  • De individuellt förpackade återfuktande maskerna ger huden näring och en uppfriskande känsla med hjälp av en särskild sammansättning.
  • Dukarna av mikrofiber ser till att ingredienserna fördelas jämnt över ansiktet.
  • Den återfuktande effekten fortsätter att verka i upp till 8 timmar efter applicering.

  Användning

  • Ta ut masken ur förpackningen och avlägsna nätet som sitter fast på insidan.
  • Placera masken över ansiktet. Sidan utan nät är den som ska ligga mot ansiktet. Avlägsna sedan det stora nätet.
  • Låt verka i 20 minuter.
  • Fortsätt med din vanliga HYDRA-V återfuktningsrutin.

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask är gjord av mycket fina mikrofibrer. Dukarna är utformade för att passa ansiktet med öppningar för ögonen, näsan och munnen. Mikrofibrerna har fått dra i en återfuktande ampullsammansättning som fäster på huden och förser huden med en hög koncentration av hyaluronsyra och norskt fjordvatten till huden.

  Vanliga frågor och svar

  Vad är hyaluronsyra?

  Denna återfuktande ingrediens kallas ibland för ”fuktmagnet” och finns naturligt i huden. Den är känd för sin fantastiska förmåga att bibehålla vatten upp till 1 000 gånger sin vikt. I huden spelar den en viktig roll i att bibehålla fukt och förbättra elasticiteten.

  Testas några av ARTISTRY HYDRA-V-produkterna på djur?

  ARTISTRY HYDRA-V-produkterna är inte testade på djur. Forskare från ARTISTRY har utfört kliniska tester och med frivilliga försökspersoner.

  Kan jag använda produkterna om jag har bränt mig i solen? Vad gäller efter kemisk peeling eller laserbehandling?

  Vi rekommenderar generellt sett inte att man använder någon kosmetisk produkt när man har bränt sig i solen eller genomgått annan behandling som kan orsaka allvarlig inflammation. Produkterna ska användas först när inflammationen har gått över. Man bör kontakta sin läkare innan man använder produkten efter kemisk peeling eller laserbehandling.