Ingår i set

Intensive Skincare Renewing Peel ARTISTRY™

889,00 kr
Artikelnummer: 107998
Storlek: 20 ml
Antal:

  Den här produkten är en del av 1 paket:

  En exfoliering som ger ett professionellt resultat och mjukare, jämnare hud på bara 8 minuter.

  Vad det gör för dig

  • Huden skyddas mot överdriven exfoliering. Svampenzymet inaktiveras automatiskt så att friska celler inte exfolieras.
  • Efter en enda användning kommer du att uppleva en len hud som känns mjukare och har mer lyster.
  • Efter sex veckors användning kommer du att märka hur synliga fina linjer och åldersfläckar minskar.

  Varför du skulle gilla det

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel avlägsnar lagret av döda, torra hudceller från hudens yta och gör att du upplever en mjukare, lenare hud. Resultaten liknar dem man får av en professionell kemisk peeling. Den skonsamma exfolieringsprocessen irriterar inte huden eftersom den aktiva ingrediensen inaktiveras automatiskt när den når de friska cellerna under cellerna som exfolieras Hudens förmåga att absorbera fuktkrämers återfuktande egenskaper förbättras. Efter sex veckors användning kommer du dessutom se en märkbar förbättring när det kommer till fina linjer och åldersfläckar.

  Fakta för dig

  • Kliniska tester visar att huden blir jämnare efter bara en användning.
  • Huden blir fastare, jämnare och mer återfuktad. Synliga fina linjer och åldersfläckar börjar minska efter sex veckor.
  • ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel gick till finalen i kategorin Best New Luxury Skincare Product i UK Beauty Awards 2011.

  Viktiga egenskaper

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel ger fördelar som kan jämföras med en professionell kemisk peeling men kan användas bekvämt i ditt eget hem:

  • Stärker din hudvårdsrutin med en intensiv exfolierande behandling som avlägsnar skrovlig och torr hud.
  • Det aktiva svampenzymet som sköter själva exfolieringen har en naturlig förmåga att inaktivera sig självt efter att ha avlägsnat döda hudceller på ytan, så att de friska cellerna under dem förblir orörda.

  Användning

  • Stryk ett tunt lager på huden efter rengöring. Låt verka i 6-8 minuter.
  • Använd alltid solskydd på dagtid när din hud genomgår en peelingbehandling eftersom huden blir mer känslig för solljus.
  • För en ännu snabbare exfoliering, kombinera med ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher. Använd Renewing Peel på morgonen två gånger i veckan och Advanced Skin Refinisher varje morgon och kväll de dagar du inte använder peeling.
  • Vi rekommenderar inte att produkten används samtidigt som andra exfolierande produkter.

  Ingredienser

  Huvudingrediensen i ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel är det unika naturliga svampenzymet Mucor Miehei som anpassar sig efter hudens naturliga pH-värde och ger en skonsam exfoliering. Det har förmågan att reglera sig själv och inaktiveras automatiskt efter att ha exfolierat de döda hudcellerna på ytan. Detta skyddar huden mot irritation och överdriven exfoliering. Chiafröoljan från NUTRIWAY har vårdande egenskaper som tar hand om huden.

  Vanliga frågor och svar

  Hur fungerar exfoliering med enzymer?

  Målet är att avlägsna döda hudceller från hudens yta. För att kunna göra detta måste bindningen som håller ihop dem brytas. Svampenzymet är det som bryter ner bindningarna så att de döda hudcellerna kan avlägsnas.

  Finns det risk för överdriven exfoliering?

  Inte med detta svampenzym. Till skillnad från kemisk peeling som kan överexfoliera huden har denna produkt den unika egenskapen att den kan inaktivera sig själv när den når de friska hudcellerna under lagret av döda hudceller. Detta förhindrar irritation och överexfoliering.

  Blir huden extra känslig?

  Peelingbehandling gör att huden blir känsligare för solljus under behandlingsperioden. Se därför till att alltid använda solskydd dagtid.

  Finns det risker med att kombinera peelingen med andra produkter?

  Vi rekommenderar inte att ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel används samtidigt som andra exfolierande produkter. Du kan däremot kombinera den med ARTISTRY Intensive Skincare Advanced Skin Refinisher för att få ett likvärdigt resultat som vid en professionell peelingbehandling. Använd ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel två gånger i veckan på morgonen och Advanced Skin Refinisher varje morgon och kväll under de peelingfria dagarna för en snabbare, 21 % bättre exfoliering.