Immunity Drink Starter pack NUTRIWAY™ Phyto2GO™

239,00 kr
Artikelnummer: 119391
Storlek: 6 skruvkorkar och 1 återanvändningsbar flaska på 355 ml.
Antal:

  Kosttillskott som innehåller vitamin C och zink och har smak av granatäpple och acai. Drycken ger en uppfriskande boost till ditt immunförsvar – när du än behöver det. Tack vare den specialutformade, patenterade* skruvkorken och noggrant utvalda näringsämnen stärker Phyto2GO Immunity Drink ditt immunförsvar, precis när du behöver det. Phyto2GO behöver varken blandas, skakas eller röras. Den är inte bara snabb och enkel, den är perfekt att ta med överallt.

  Phyto2GO innehåller vitamin C från acerolakörsbär, zink och ett frukt- och bärpulver. Vitamin C och zink bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Acerolakörsbär är en av de rikaste källorna till vitamin C och kommer från Nutrilites hållbara gårdar. Drycken har en läskande smak av granatäpple och acai. 

  *US Patent # 7886899 B2
  United States Patent# 7,886,899 B2
  International Application Number PCT/GB/2007/050236
  International Publication Number WO2007/12/9116

  • Specialutformad, patenterad* skruvkork– vrid för att frigöra näringsämnen och njut av drycken, varsomhelst och närsomhelst.
  • Immunförsvarsstärkande– innehåller vitamin C och zink – ingredienser som bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • Vitamin C från acerolakörsbär– en av de rikaste källorna till vitamin C. Acerolakörsbären i Phyto2GO Immunity Drink kommer från Nutrilites hållbara gårdar.
  • Inga syntetiska färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Sötad med stevioglykosider från steviaväxten.
  • God och uppfriskande smak av granatäpple och acai.
  • Återanvändningsbar, elegant flaska– praktisk att använda. Tål maskindisk och är fri från PBA. 

  *US Patent # 7886899 B2
  United States Patent# 7,886,899 B2
  International Application Number PCT/GB/2007/050236
  International Publication Number WO2007/12/9116

  REKOMMENDERAD DOS:
  1 – 3 kapsyler per dag
  INNEHÅLL PER.DAG (1-3 kapsyler) %*(1-3 kapsyler)
  Vitamin C 45 mg - 135 mg 56-169
  Zink 2,6 mg - 7,7 mg 26-77

  *% av referensintag

   

  Ingredienser: vatten, glycerol, bärarom, granatäpplearom, smakförstäkare (äppelsyra), syra (citronsyra) acerolakoncentrat, (Malpighia punicifolia L) 5,5%, bärblandning 2,9% (druvkoncentrat/ Vitis vinifera, blåbärskoncentrat/ Vaccinium corymbosum, svartvinbärsextrakt/ Ribes nigrum L., fläderbärsextrakt/ Sambucus nigra L.), sötningsmedel (steviol glycoside), acaibärarom, zinkglukonat, maltodextrin, grapefruktarom, L-askorbinsyra.

  Fyll PHYTO2GOTM-flaskan (diska före första användningen) med vatten upp till linjen (355 ml):

  1. Skruva på den näringsfyllda skruvkorken på flaskan.

  2. Skruva sedan av för att frigöra konserveringsmedelsfria näringsämnen i ditt vatten. Dessa näringsämnen bidrar till ett normalt fungerande immunsystem.

  3. Njut av din uppfriskande dryck.


  Användare

  • De som inte får i sig tillräckligt med vitamin C (citrusfrukter, broccoli, brysselkål) genom sin vanliga kost.
  • De som vill stärka sitt immunförsvar ytterligare.
  • De som lever ett hektiskt liv och/eller som bor i förorenade områden – dessa människor behöver ytterligare antioxidantskydd mot fria radikaler.
  • De som är aktiva och alltid på språng.
  • De som önskar ett tillskott till sin vanliga kost, men vill undvika produkter som innehåller syntetiska smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel.

  Förvaras oåtkomligt för små barn. Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras torrt och svalt. Förpackningarna är inte märkta för individuell försäljning. Överlag är det viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

  Rekommenderad dos: 1–3 skruvkorkar per dag.