Hydrolyzed Whey Protein Powder XS™ – Chocolate Flavour

659,00 kr
Artikelnummer: 121606
Antal:

  Hydrolyzed Whey Protein Powder XS™ ger en omedelbar och rejäl proteindos, som ger bränsle till din muskeltillväxt efter träning och snabbare återhämtning.

  Vad det gör för dig

  • Hydrolyzed Whey Protein PowderXS™ är tillverkad för att maximera effekterna av fysisk aktivitet och ge kroppen en nödvändig dos av högkvalitativt protein, när den behöver det som mest.
  • Varje portion ger 29 gram protein per portion med 5 gram naturligt förekommande BCAA. En portion efter ett träningspass för den, som vill ha en sportig och hälsosam kropp.  
  • Innehåller red orange complex och vitamin C och E, som ger hudcellerna ett heltäckande skydd.
  • Skyddar cellerna mot oxidativ stress.

  Varför du skulle gilla det

  Att få det mesta ut av varje träningspass, innebär att välja kosttillskott som jobbar lika hårt som du själv. Hydrolyzed Whey Protein PowderXS™ är särskilt framtaget, för att främja och öka muskeltillväxten efter fysisk aktivitet. Använd efter ett träningspass för att ge din kropp en effektiv boost med en rejäl dos avancerat hydrolyserat vassleprotein. Hydrolyserat protein tas upp av kroppen och fungerar mycket snabbare är vanligt protein, samtidigt som blandningen av vitamin C och E skyddar cellerna från oxidativ stress.

  Fakta för dig

  • En del av den bredare produktserien XS Sports, som är framtagen för att ladda om efter och mellan träningspass.

  Viktiga egenskaper

  • Snabbverkande och högeffektiv - varje portion ger 29 gram förfinat och högkvalitativt protein.
  • Fylld med kraftfulla ingredienser och viktiga vitaminer, som skyddar påfrestade celler under träning.
  • Använd efter träning för att förbättra långsam muskeltillväxt och snabbare återhämtning.

  Användning

  Blanda tre skopor Hydrolyzed Whey Protein Powder XS i 150-260 ml mjölk eller vatten, beroende på vad du föredrar. Blanda i en shaker och drick inom 60 minuter efter ditt träningspass.

  Dessutom är det viktigt med en varierad och balanserad kost och en sund livsstil.

  Ingredienser

  INGREDIENSER: Hydrolyserat vassle 84%, kakaopulver med lågt fettinnehåll 4,2%, gräddeersättning (sojaolja, maltodextrin, mjölkprotein, emulgeringsmedel: sojalecitin), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), arom, surhetsreglerande medel (kaliumcitrat, natriumcitrat), kalciumkarbonat, magnesiumkarbonat, salt, blodapelsinextrakt 0,25%, palmolja, sötningsmedel (sukralos), L-askorbinsyra, DL-alfa-tokoferol, nikotinamid, kalcium-D-pantotenat, pyridoxinhydroklorid, tiaminhydroklorid, pteroylmonoglutaminsyra, cyanokobalamin.

  Näringsvärde

  Näringsinnehåll: Per 100 g Per portion 40 g i 260 ml vatten
  Energi (kcal)  338 kcal 135 kcal
  Energi (kJ) 1435 kJ 574 kJ
  Fett  3.2 g 1.3 g
  Varav mättat fett  0.6 g 0.2 g
  Kolhydrater 2 g 0.8 g
  Varav sockerarter 0.1 g 0 g
  Kostfibrer 3 g 1.2 g
  Protein 73 g 29 g
  Salt 1.4 g 0.56 g

  Användning: 40 g i 260 ml vatten

  Vitaminer Per 100 g    %   Pr. portion 40 g  %
  Vitamin E  4.5 mg 37.5 2 mg 15
  Vitamin C  30 mg 37.5 12 mg 15
  Thiamin 0.41 mg 37.5 0.16 mg 19
  Niacin 6.0 mg 37.5 2.4 mg 15
  Vitamin B6 0.70 mg 50 0.28 mg 20
  Folsyra   240 μg 120 96 μg 48
  Vitamin B12  5.4 μg 216 2.1 μg 86
  Pantotensyra  6.0 μg 100 2.4 μg 40

  *% av referensintag

  Mineraler Per 100 g    Pr. portion 40 g 260 ml vand  %
  Kalium 1600 mg 80 640 mg 32
  Kalcium  720 mg 90 288 mg 36
  Magnesium  210 mg 56 84 mg 22

  *% av referensintag

  Vanliga frågor och svar

  Vad är protein? 

  Protein består av kedjor av aminosyror och är ett viktigt makronäringsämne, som fyller många viktiga funktioner i kroppens biologiska processer - inklusive att upprätthålla och bygga muskelmassa/vävnad. Utan protein i kroppen är det omöjligt att bygga, reparera eller upprätthålla muskler och därför är det en essentiel del av en balanserad kost.

  Vad innebär hydrolysera? 
  Hydrolysering är en process, där vatten används för att bryta ner protein i mindre peptidkedjor och aminosyror, vilket ökar proteinupptaget. Man tror att detta bidrar till en snabbare återhämtning.

  Vad är BCAA (Branched-chain Amino Acids)?
  De tre nödvändiga aminosyrorna leucin, isoleucin och valin är tillsammans kända som BCAA. De tre aminosyrorna är kända för sin förmåga att förbättra proteinsyntesen.

  Olika typer av vassleprotein
  Koncentrerat vassleprotein: Den vanligaste typen av protein. Det är det minst förfinade vassleproteinet och därför mindre rent. Koncentrat har vanligtvis ett lägre proteininnehåll och ett större fett-, laktos- och kolhydratinnehåll jämfört med isolerat protein. 

  Vad är hydrolyserat vassleprotein?
  Vassleprotein består i sin naturliga form av långa kedjor av aminosyror, vilka kroppen först måste bryta ner till enskilda aminosyror, för att kunna använda dem i proteinsyntesen. Hydrolyseringsprocessen besparar dig både tid och arbete genom att bryta de långa kedjorna i mindre segment. Hydrolyserat protein som ett förspjälkat protein betyder att din kropp tar upp proteinet snabbare än koncentrerat eller isolerat protein. 

  Vad är skillnaden mellan NUTRIWAY All Plant Protein och XS Hydrolyzed Whey Protein Powder?
  NUTRIWAY All Plant Protein är växtbaserat med en blandning av soja-, vete- och ärtprotein som ger 8 gram protein per portion och är känt för att främja cellernas allmänna hälsa och välbefinnande. Hydrolyserat vassleprotein härstammar från mjölkprotein och ger 29 gram snabbt protein per portion, som hjälper till att upprätthålla muskelmassan och öka tillväxten.  

  %

   

  %

   

  %