Ny

For Women ANCESTRY™ in PARIS

449,00 kr (Visa alla)
Artikelnummer: 118640
Storlek: 50 ml
Antal:

  Det senaste tillskottet till doftvärlden är den sofistikerade ANCESTRY in PARIS, som fångar den franska huvudstadens romantik på exklusivt vis. En vackert midnattsblå och guldfärgad flaska fylld med nattens förtrollning!

  Leveransinformation Gotland

  När du beställer den här produkten kan leveransen försenas på grund av särskilda leveransvillkor.

  Antydan av en fräsch blomdoft omsluten av subtila havsbrisnoter – som en lätt vind som sveper över Isle de la Cité. Persika sammanflätad med noter av vit nattjasmin, diskret natthyacint och puderfin vit mysk framkallar en aura av mystisk elegans när du flanerar över Pont Neuf. Doftens sensualitet och lätthet omsluter dig i en sofistikerad elegans. Högkoncentrerad: gör att doften dröjer sig kvar länge på din hud.

  Denna klassiskt moderna doft har en hög koncentration av doftoljor som bidrar till att doften dröjer sig kvar längre på huden.

  ANCESTRYinPARIS innehåller förstklassig essentiell olja från vit nattjasmin, vilken på ett utsökt sätt förenas med doften av färska blommor och gröna blad samt sensuella undertoner av vit mysk och rosor.

  Denna hänförande parfym, som för tankarna till berusande nätter i Paris, fulländas av sin praktfulla, juvelliknande midnattsblå flaska.

  Toppnoter: fräsch blomsterdoft, gröna blad, havsbris

  Hjärtnoter: vit nattjasmin (lyxig jasminabsolut), persika, ros

  Basnoter: ambraträ, vit mysk, natthyacint

  Spraya på halsen och handlederna så många gånger du vill under dagen.