image/png;;;Inspirational.png

Inspirerande

Med Amway är du aldrig ensam i din verksamhet. Förutom det stöd du får från din sponsor erbjuder Amway utbildning i världsklass, marknadsföringsprodukter, kvalitetsprodukter och kundtjänst.

  • image/jpeg;;;1.jpgDu är självständig, men aldrig ensam
  • image/jpeg;;;2-SE.jpgMångsidig
  • image/jpeg;;;3.jpgDu sätter målen. Du bestämmer takten
  • image/jpeg;;;4.jpgAllt är upp till dig!

Du är självständig, men aldrig ensam

Du är självständig, men aldrig ensam

Dessutom täcks alla våra produkter av vår nöjd-kund-garanti, helt utan krångel. Om dina kunder inte är helt nöjda med en produkt kan du bara returnera den till oss och få pengarna tillbaka. Utan frågor. När du blir en Amway Business Owner (ABO) kommer du att ansluta dig till 3 miljoner andra ABO:er i över 100 länder och områden. Du kommer också att vara ansluten till ett lokalt team av ABO:er som blir en del av din verksamhetsgrupp och finns till hands för att ge dig stöd, uppmuntran och råd. Din sponsor kommer att vara en viktig del av det här teamet och kommer att hjälpa dig att komma igång och ge dig stöd och vägledning.

Klicka på kartan för att hitta din Amway-support
 

Mångsidig

Mångsidig - med Amway vid din sida kan du nå dina egna mål!

KundvårdOm du har en fråga - t.ex. om registrering, förnyelse, verksamhet eller produktinformation - har vår kundvårdspersonal svar och hjälp att erbjuda.

MarknadsföringSom stöd för ditt försäljningsarbete erbjuder vi DVD-skivor, webbplatser, tidskrifter och broschyrer som kommer att hjälpa dig att få din verksamhet att växa.

BeställningshanteringDu säljer produkterna. Vi tar hand om resten, t.ex. hantering av beställningar, kundkonton och leverans.

UtbildningGratis och lättanvänd utbildning online, på video och med instruktör är några av de metoder vi använder för att dela med oss av vår kunskap om hur man skapar en framgångsrik, oberoende verksamhet.

Du sätter målen. Du bestämmer takten

Du sätter målen. Du bestämmer takten. Vi hjälper dig att lyckas

Du bestämmer helt över din egen målsättning, vare sig framgång för dig betyder extrainkomster för dig och din familj, ett meningsfullare liv, att skapa ett bättre liv för dina nära och kära, eller något helt annat.

Det är din verksamhet - du har kontrollen.

Du kan sköta din verksamhet, kontrollera din volym, beställa produkter och förnya din verksamhet via ditt lokala Amway-kontor.

Allt är upp till dig!

Allt är upp till dig!

Som du ser är den support som finns tillgänglig för dig enorm. Med onlineträningar, säljstöd, produktdemonstrationer, Partner Stores och mycket mer, kommer du att bli så framgångsrik som du själv önskar. Dessutom kommer du att få speciellt mycket support från den ABO:n som introducerade dig till Amway, allt för att hjälpa dig att komma igång med ditt företagande steg för steg.

Slappna av och njut av färden! Det är du som styr, men vi finns där när du behöver oss.