image/jpeg;;;photo - nr 1.jpg

Dina belöningar

Då din verksamhet växer får du möjlighet att avancera genom de olika kvalificeringsnivåerna, tjäna specifika bonusar och belöningar samt uppnå erkännanden för varje steg.

  • image/jpeg;;;1.jpgHårt arbete ska belönas
  • image/jpeg;;;2.jpgSträva efter mer
  • image/jpeg;;;photo - nr 2.2.jpgEtt äventyr för livet
  • image/jpeg;;;4.jpgSälj- och marknadsföringsplanen

Hårt arbete ska belönas

image/png;;;believes.png

Amway anser att hårt arbete ska belönas

 

Enkelt uttryckt belönas du enligt Amways sälj- och marknadsföringsplan, när du säljer produkter och hjälper ABO:er, som du sponsrar, att sälja produkter och bygga upp verksamheten. Du kan belönas med inkomst, resor, erkännanden m.m. genom:

• Månatlig prestationsbonus på mellan 3 % och 21 % av försäljningsvolymen, beroende på din produktivitet under månaden.
• Månatlig och årlig ledarskapsbonus samt andra kontanta belöningar och incitament i verksamheten baserat på gruppresultat.
• Försäljningsmarginal på produkter vid försäljning till kunder. 

 

Klicka här för att läsa ett urval framgångshistorier!

Sträva efter mer

image/png;;;strive2.png

Sträva efter mer

Amway bryr sig om dig och uppmuntrar dig att uppfylla dina mål - du bestämmer helt över din egen målsättning, vare sig framgång för dig betyder extrainkomster för dig och din familj, ett meningsfullare liv, att skapa ett bättre liv för dina nära och kära, eller något helt annat.

Vi har redan hjälpt över 3 miljoner människor att påbörja sin väg mot framgång. De attraheras av möjlighetens obegränsade potential, stödet från ett företag med över ett halvt sekels erfarenhet och medkänsla, en global gemenskap som är redo att ge stöd och en förstaklassig kompensationsplan.

STARTA NU!

Ett äventyr för livet

image/jpeg;;;photo - nr 2.jpg

Ett äventyr för livet

Det vi hör om och om igen från människor som uppnått stor framgång med Amway är hur glada de är att de tog tillfället i akt och skapade något för sig själva och sina familjer.

Amway-verksamheten ger dig tillfälle att skapa balans mellan arbete och fritid på ett sätt som är rätt för dig, samtidigt som du tjänar extrapengar och bygger upp ditt självförtroende. Produkterna för hemmet, skönhet och välbefinnande som du representerar är av hög kvalitet. De är också innovativa, användbara och väl omtyckta av kunder i mer än halvt århundrade.

Det här kan vara några av orsakerna till att du bestämt dig för att bli ABO. Det här är också orsakerna som gör att andra vill gå med när du visar dem produkterna och bjuder in dem till Amway-gemenskapen. Det är inte svårt. Det krävs inga speciella färdigheter eller kunskaper. Det fi nns inga dolda hemligheter. Amways affärsmöjlighet är en möjlighet för alla och envar. Med lite handledning från oss och ordentligt med entusiasm och engagemang från dig själv kan du bli väldigt framgångsrik.

Det är ingen tvekan – framgång kräver arbete.

Hur långt du når beror på hur mycket du anstränger dig. Det är det som är spännande med Amway. Vi hoppas att du kommer att ha lika kul som vi.

STARTA NU!

Sälj- och marknadsföringsplanen

image/png;;;Understanding.png

Grunden för vår verksamhet.

Amways sälj- och marknadsföringsplan reflekterar fortfarande det ursprungliga affärskonceptet som utvecklades av Amways grundare Rich DeVos och Jay Van Andel och som introducerades för första gången redan 1959.

Den bygger på en struktur av nätverksmarknadsföring och ett kompensationssystem som belönar ABO:er med bonus för deras prestationer.

Mycket viktig att veta!

Det är din egen prestation som avgör din inkomst – inte din position. Om du ägnar mer tid och kraft åt att sälja Amway-produkter och sponsring än den ABO som introducerade dig till Amway-verksamheten kan dina inkomster också bli högre.

Sälj- och marknadsföringsplanen erbjuder ett sätt för vanliga människor att starta ett eget företag utan specialkunskaper eller stora investeringar.

Beviset på framgången är att nätverket idag, mer än ett halvt århundrande efter att Amway grundades, har växt till över 3 miljoner ABO:er i hela världen och att företaget är starkare än någonsin.

STARTA NU!