• image/jpeg;;;1.jpgFöreställ dig - Ta kontroll över din framtid
 • image/jpeg;;;2.jpgHa tilltro - Din personliga support
 • image/jpeg;;;3.jpgExpandera - Nu har du ditt eget företag
 • image/jpeg;;;4.jpgUpptäck - Du kan göra det!
 • image/jpeg;;;5.jpgUpplev - Du kan uträtta storverk
 • image/jpeg;;;6.jpgUppnå - Fantastiska inkomstmöjligheter
 • image/jpeg;;;7.jpgSätt igång - Din framtid börjar nu

Föreställ dig - Ta kontroll över din framtid

image/jpeg;;;333277.jpg

Tetyana, född 1986, oberoende Amwayaffärsdrivare (ABO) sedan 2009

Föreställ dig - Ta kontroll över din framtid

Föreställ dig en framtid, där du har kontroll. Föreställ dig, att du kan uppfylla dina mål - både stora och små - med hjälp av extrainkomster från ditt eget företag. Sätt bara ditt mål och uppfyll det sedan. Allt är möjligt. Föreställ dig en värld av kvalitetsprodukter, som utvecklats varsamt och noga. Fantastiska märken inom kategorierna:

 • Skönhet
 • Hemmet
 • Köksredskap såsom grytor
 • Välbefinnande
 • Kroppsvård

 

Föreställ dig en enkel affärsmodell med låg risk, som kan ta dig så långt du vill.

Föreställ dig själv som ABO!

Ha tilltro - Din personliga support

image/png;;;belive.png

Keerati, född 1985, Servitör och oberoende Amway-affärsdrivare (ABO) sedan 2011

Ha tilltro - Din personliga support

Som ABO kan du dra nytta av erfarenheter hos andra. De har redan gjort, vad du har bestämt dig att göra. Du arbetar för dig själv, men inte ensam. Din resa börjar med den ABO, som introducerat dig och som guidar dig genom de första stegen. Det här är en person du sedan kan be om råd, när det gäller att starta och utveckla din verksamhet.

Du behöver ingen försäljningserfarenhet. Du kan hitta din personliga väg till framgång med Amway - vem du än är och oberoende av din bakgrund. Du kan nå framgång om du är beslutsam, arbetar hårt och tror på dig själv.

Tro på dig själv som ABO!

Expandera - Nu har du ditt eget företag

image/jpeg;;;www_4.jpg

Markus, född 1973, Bankanställd och oberoende Amway-affärsdrivare (ABO) sedan 1996

Expandera - Nu har du ditt eget företag!

“Under mitt första verksamhetsår fokuserade jag på att lära känna produkterna och skapa en kundbas, som skulle göra upprepade beställningar från mig. När jag en gång kände mig säker med det här, ville jag utöka min verksamhet. Jag hade massor av inspiration i början. Jag tog kurserna online och talade med andra ABO:er. Så småningom började jag inse möjligheterna med att involvera andra i min verksamhet. Nu när jag har en grupp är min försäljningsvolym mycket större, än vad jag skulle kunnat uppnå ensam. Jag är helt övertygad om, att det går framåt.”

Expandera din potential som ABO!

Upptäck - Du kan göra det!

image/jpeg;;;327205.jpg

Anna, född 1973, Körledare och oberoende Amway-affärsdrivare (ABO) sedan 2006

Upptäck - Du kan göra det!

“När jag först beslöt att starta min egen Amway-verksamhet, letade jag efter ett sätt att utöka min inkomst. Som mamma ville jag ha råd med lite extra kul, som får barnen att känna sig uppmärksammade. Det som tilltalade mig hos Amway, var friheten och kontrollen över framtiden. Jag såg hur personen, som introducerade mig, inte bara tjänade extrapengar, utan också gillade sitt arbete. Jag tänkte: Det där kan jag också göra. “Och det stämmer – jag kan!” Jag har nu skaffat mig en rutin, som passar in i mitt liv och mina mål och jag är stolt över det jag gör.”

Upptäck världen som ABO!

Upplev - Du kan uträtta storverk

image/jpeg;;;www_5.jpg

Martin, född 1974, Företagare och oberoende Amway-affärsdrivare (ABO) sedan 1994

Upplev - Du kan uträtta storverk

“När jag först började med min verksamhet, hade jag inte särskilt mycket försäljningserfarenhet. Man jag visste, att jag ville arbeta för mig själv. Och när jag läste om hur Amways sälj- och marknadsföringsplan fungerar, bestämde jag mig för att ta mig ända till toppen. Det har krävts engagemang och hårt arbete, men nu skördar jag frukten av mina ansträngningar och har uppfyllt mitt mål om att arbeta för mig själv. Jag har bra inkomster och kvalificerar mig till exklusiva förmåner, som exempelvis årliga resor till exotiska platser runt om i världen!"

Upptäck livet som ABO!

Uppnå - Fantastiska inkomstmöjligheter

image/jpeg;;;327219.jpg

Katarzyna, född 1978, Veterinär, Tomasz, född 1977, Försäljningschef,
oberoende Amway-affärsdrivare sedan 2004

Uppnå - Obegränsade inkomstmöjligheter

Det känns bra att göra något. Om du har funderat ett tag på att du behöver förändring i ditt liv – mer ekonomisk frihet, mer flexibilitet och balans mellan arbete och fritid, mer oberoende – då är du antagligen redo att börja arbeta med Amway.
Amway erbjuder dig ett sätt att starta ditt eget företag med låg risk. Du behöver inte investera i lager och butikslokaler som med vanliga företag. Och alla produkter kommer med 100 % nöjd-kund-garanti.

Ge dig lite tid att lära dig och skapa en kundbas. Bestäm dig sedan för hur långt du vill komma. Möjligheterna är obegränsade – Amway kommer att ge dig stöd för varje steg på vägen, från den första kunden till din första bonus.

Nå dina mål som ABO!

Sätt igång - Din framtid börjar nu

image/jpeg;;;www_6.jpg

Pietro, född 1959, och, Antonella, född 1960,
oberoende Amway-affärsdrivare sedan 1987

Sätt igång - Din framtid börjar nu

Vårt Opportunity Kit innehåller allt du behöver veta om Amway, så att du kan fatta ett välgrundat beslut om din framtid. Du kommer att lära dig om företagets filosofi , produkterna och det stöd som finns tillgängligt för alla ABO:er. När du är redo, ska du tala med den ABO som bjöd in dig till verksamheten. Han eller hon kommer att hjälpa dig att registrera din verksamhet och beställa dina första produkter. När du själv provat produkterna, kan den ABO som introducerat dig visa dig, hur du demonstrerar dem för dina första potentiella kunder.

Välkommen till början på ett nytt äventyr. Från och med nu är det du, som har kontrollen! Allt du behöver är entusiasm, energi och vilja. Resten hjälper Amway till med.

STARTA NU!

image/png;;;amway2.png

 

"Det finns många orsaker till varför människor börjar arbeta med direktförsäljning. De ser potentialen, när de upptäcker vår affärsmöjlighet. Det utmanar deras fantasi."

Doug DeVos, verkställande direktör för Amway och Alticor