Ingår i set

Enriching Eye Cream ARTISTRY™ YOUTH XTEND™

617,00 kr
(Visa alla)
41 133,33 kr / 1 l
Artikelnummer: 113810
Storlek: 15 ml
Antal:

  En fyllig anti-rynk-kräm som är särskilt framtagen för området runt ögonen som minskar linjer och reparerar skador.

  Vad det gör för dig

  • Jämnar ut huden och reducerar rynkor runt ögonen, vilket gör att du får ett ungdomligare utseende.
  • Ger den känsliga huden runt ögonen den behandling den behöver med återfuktande och vårdande egenskaper.
  • Skyddar mot fria radikaler och framtida skador samt minskar ålderstecken runt ögonen.

  Varför du skulle gilla det

  Få tillbaka din ungdomliga lyster runt ögonen med ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream. Den här vårdande anti-ageing-krämen är en viktig del av din dagliga hudvårdsrutin med fokus på anti-ageing. Den innehåller särskilda ingredienser som ser till att den känsliga huden runt ögonen får den vård den behöver. Du kommer att märka hur huden blir mjukare och fastare samt en dramatisk minskning av rynkor och fina linjer. Regelbunden användning reparerar inte bara befintliga skador utan skyddar dessutom mot framtida sådana. Det innebär alltså att du kan bromsa de synliga tecknen på åldrande.

  Fakta för dig

  • I kliniska studier upplevde 93 % av kvinnorna en minskning av fina linjer och rynkor efter bara 2 veckor.
  • Huden känns smidigare och fastare tack vare att proteinproduktionen ökar med 280 % med LifeSirt.
  • Den exklusiva Micro-X6 Peptide-teknologin står för daglig reparation av huden.
  • Tack vare den här produkten håller makeup längre eftersom huden är ordentligt återfuktad.                                          

  Förstärk fördelarna med ARTISTRY™ hudvårdsprodukter med Dermasonic Device.

  Viktiga egenskaper

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream innehåller nyckelingredienserna i ARTISTRY YOUTH XTEND-serien som ger dina ögon kraftfull anti-ageing-effekt.

  • Den känsliga huden runt ögonen är mycket tunnare än resten av huden i ansiktet. Den får behandlingen den behöver med en blandning av vårdande och återfuktande ingredienser. 
  • Daglig behandling med extrakt från afrikansk baobabfrukt och en blandning av andra växtbaserade ingredienser återfuktar din hud och skyddar den samtidigt mot framtida skador.
  • Dina ögon får ett mer ungdomligt utseende tack vare det proteinstimulerande LifeSirt och ARTISTRY:s exklusiva patenterade teknologi Micro-X6 Peptide, som främjar kollagen som gör huden fastare.

  Användning

  Ingredienser

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream fokuserar på området runt ögonen och innehåller kraftfulla anti-ageing-ingredienser som finns i alla produkter från ARTISTRY YOUTH XTEND-serien. Dessa inkluderar naturligt utvunna ämnen som återfuktar och vårdar huden, såsom svarta vinbär och gröna acerolakörsbär. Extrakt från afrikansk baobabfrukt har den unika förmågan att skydda hudcellerna från framtida skador. I kombination med det proteinfrämjande LifeSirt och vår patenterade Micro-X6 Peptide-teknologi ger den här vårdande anti-rynk-krämen dig det du behöver för att få en mer ungdomlig hud runt ögonen.