Registrera dig nu och få 12 % rabatt på alla produkter!

Ingår i set

Protecting Lotion ARTISTRY YOUTH XTEND™

700,00 kr
(Visa alla)
14 000,00 kr / 1 l
Artikelnummer: 113803
Storlek: 50 ml
Antal:

  Lätt, återfuktande kräm med SPF 15 som skyddar mot UV-strålning och annan miljöpåverkan samtidigt som den förebygger fina linjer och rynkor.

  Vad det gör för dig

  • Återfuktar huden med en lätt sammansättning som stärker den ömtåliga balansen i fet till kombinerad hy och gör att huden kan andas.
  • Skyddar huden mot daglig påverkan från externa faktorer som UV-strålning, fria radikaler och föroreningar.
  • Hjälper huden att se yngre ut längre genom att skydda den och därmed bromsa ålderstecknen.
  • Ger huden solskydd varje dag med SPF 15.

  Varför du skulle gilla det

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Lotion är en fuktkräm som är perfekt att kombinera med de anti ageing-produkter du använder varje dag . Den håller inte bara huden återfuktad hela dagen utan ger dig också extra skydd mot miljöpåverkan som är skadlig för huden. Den inbyggda solskyddsfaktorn skyddar dig mot skadlig UV-strålning, som spelar en stor roll i hudens åldrande. Huden berikas också med en kombination av naturligt utvunna vårdande ingredienser. De tillför kraftfulla, naturliga antioxidanter som bekämpar fria radikaler, vilket också bidrar till att bromsa tecken på åldrande.

  Fakta för dig

  • 80 % av kvinnorna upplevde att huden hade mer lyster efter endast tre veckors användning (baserat på en studie av kundernas upplevelser).
  • Innehåller naturliga vårdande ingredienser som är rika på antioxidanter utvunna ur NUTRIWAY™-godkända svarta vinbär och gröna acerolakörsbär.

  Viktiga egenskaper

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Lotion är en lätt fuktkräm som inte bara mjukgör och vårdar huden under dagen utan också skyddar mot några av de viktigaste faktorerna som gör att huden åldras:

  • Den inbyggda solskyddsfaktorn (SPF 15) finns naturligt i extrakt från afrikansk baobabfrukt och skyddar huden hela dagen för att förebygga åldrande hud på grund av solexponering.
  • Utvecklad för att bevara fuktbalansen i fet till kombinerad hy.
  • Hudens blir lenare vid daglig användning.

  Användning

  • Applicera på huden med mjuka, uppåtgående rörelser.
  • Perfekt för daglig användning.

  Ingredienser

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Lotion återfuktar huden med en lätt sammansättning som innehåller skyddande ingredienser för att förebygga skador som kan göra att huden ser äldre ut. Extrakt från afrikansk baobabfrukt ger inbyggd solskyddsfaktor som skyddar huden från skadlig UV-strålning. Svarta vinbär och gröna acerolakörsbär bekämpar de fria radikalernas påverkan på huden med hjälp av kraftfulla antioxidanter, samtidigt som de vårdar och lugnar huden hela dagen.