iCook

iCook™

iCook sortiment av matlagningsredskap har praktisk och snygg design. De är väl uttänkta för att ge ett perfekt och hälsosamt resultat av din matlagning, varje gång. iCook Stainless är mer än en förstklassig kollektion av matlagningsredskap. Det är ett noga planerat matlagningssystem där varje kastrull, stekpanna, lock och tillbehör fungerar med alla andra komponenter för att hjälpa dig att laga frestande rätter med mindre fett och bevarat näringsinnehåll.

image/png;;;1.png

Bekväm stapelmatlagning

Stapelmatlagning är en fantastiskt bekväm funktion hos iCook matlagningssystem av rostfritt stål. Du kan laga mer mat samtidigt genom att stapla en liten kastrull ovanpå en större. Ditt matlagningsset är specialdesignat för att ge den jämna värmefördelning som krävs vid stapelmatlagning. Stapelmatlagning sparar plats, energi och pengar. Du bör synkronisera koktiderna så att all mat blir klar att servera samtidigt.

image/png;;;2.png

VITALOK™ - låser in smak och näring

Alla iCook-kastruller använder VITALOK™-metoden. VITALOK-metoden ger dig mer näringsrika och hälsosammare måltider eftersom maten ångas i sina egna oljor och safter. Det viktade locket på alla iCook kastruller av rostfritt stål sluter mycket tätt. När kastrullen börjar värmas upp skapas ånga av den naturliga fukten i maten. Ångan omvandlas till vatten och skapar en barriär - som sedan bevarar den täta förslutningen under kokningen.

image/png;;;3.png

DURAMIC™ stekpannor med nonstickbeläggning

iCooks stekpannor med non-stick beläggning är extremt hållbara och ger ett fantastiskt resultat varje gång. Faktum är att iCook använder den mest avancerade teknologin, som finns tillgänglig idag, vid produktionen av de hållbara stekpannorna med non-stick beläggning. Den dubbla DURAMIC-beläggningen i stekpannorna gör att de alla är extremt tåliga mot repor. Locken är av värmetåligt glas, så ingen mat fastnar i locket eller själva pannan - och du kan hålla ett öga på det som steks medan temperaturen bevaras inuti.

OPTITEMP™

Stekpannorna med nonstickbeläggning är försedda med OPTITEMP botten för bättre värmefördelning och DURAMIC non-stick beläggning för extra hållbarhet och fantastisk non-stick funktion under stekningen. Tack vare den här teknologin kan du använda mindre fett vid stekningen. Beläggningen är också mycket tålig och lättdiskad.

image/png;;;4.png

iCook knivar

iCook knivar har en ergonomisk design och balanserad tyngdpunkt som ger maximal rörlighet och gör knivarna mycket bekväma att använda. Knivarna ligger fint i handen så att du får bättre kontroll när du skär.

iCook knivarnas stålblad är helt och hållet smidda, medan de flesta andra knivar är utstansade. Smideskonstruktionen ger en tyngre kniv med ett tjockare blad och ett kraftigt knivskydd för ökad kraft och hållbarhet. Den ergonomiska designen hjälper till att kompensera för tyngden under skärning.

image/jpeg;;;WOK_brand_page_picture.jpg

 

iCook Wok gör det enkelt att laga sund mat

iCook Wok inkorporerar matlagning med minimal mängd vätska, VITALOK™, och därmed behålls matens näringsämnen, färg, smak och konsistens. iCook Wok är tillverkad av 7 lager aluminiumstål som främjar snabbare matlagning, vilket sparar energi vid matlagning. Wokens innovativa design ger även stabilitet på spisen, samtidigt som det är lätt att vända maten i woken.  

Med iCook Wok kan du förbereda en mängd asiatiska rätter samt mer traditionella rätter.

Varje iCook Wok kommer med ett tillhörande kostnadsfritt ångkoksinlägg samt ett lotusinlägg, perfekta för ångkokning samt för att hålla mat varm.