• Ditt individuella viktminsknings-program
  Läs mer
 • Planer anpassade efter ditt DNA-resultat
  Läs mer
 • Ett program baserat på dina livsstils-preferenser
  Läs mer
 • Stort utbud av kvalitetsprodukter
  Köp nu
 • Sätt ett mål och uppnå det!
  Köp nu
 
image/jpeg;;;logo-nutriway.jpg
Det finns oändligt många dieter att välja bland. Men resultatet blir inte alltid som man önskar när programmen inte går att anpassa efter ens livsstil. Många dieter erbjuder en standardlösning som inte tar hänsyn till att alla människor är olika.
 
Ny forskning visar att det finns ett starkt samband mellan ditt DNA och hur kroppen reagerar på näring och träning. Mot bakgrund av NUTRIWAYs™ holistiska synsätt har Nutrilite Health Institute inspirerats av denna forskning och tillsammans med andra ansedda vetenskapsmän, näringsfysiologer och träningsexperter utvecklat ett överlägset viktminskningsprogram som hjälper dig att nå en viktminskning som håller på lång sikt.
 
bodykey by NUTRIWAY™ är ett viktminskningsprogram som analyserar dina genetiska anlag för näring och fysisk aktivitet. bodykeys™ experter använder denna information tillsammans med uppgifter om din livsstil och dina preferenser och tar fram en personlig kost- och träningsplan som hjälper dig att uppnå dina viktminskningsmål och bevara din idealvikt på lång sikt.

image/jpeg;;;2.jpg


Dina gener har svaret

Ditt DNA-prov ger laboratoriet viktig information om hur din kropp reagerar på fett och kolhydrater samt olika former av fysisk aktivitet. Genom ett avancerat och sofistikerat system kan din unika DNA-kod hjälpa oss att få en del av den viktiga information vi behöver för att ta fram din personliga kost- och träningsplan. Det är säkert och enkelt att ta ett DNA-prov och du kan göra det själv hemma.

image/jpeg;;;1.jpg

Min bodykey Online Coach –  Ditt onlinestöd

Funktionen Designa min plan hjälper oss att förstå dig som person och inte bara som en som vill gå ner i vikt. Den tar hänsyn till de saker du gillar och det du inte gillar och hjälper oss att skapa en personlig plan – designad av och för dig!

Hur mycket du vill gå ner i vikt är helt upp till dig, men det är vårt jobb att hjälpa dig uppnå och bevara det målet. Själva hjärtat i bodykey by NUTRIWAY är därför Min bodykey Online Coach. Här finns en grupp engagerade vetenskapsmän, näringsfysiologer och träningsexperter från bodykey by NUTRIWAY som hjälper och uppmuntrar dig på vägen. Min bodykey Online Coach innehåller massor av goda råd, tusentals läckra recept, fler än 60 träningsvideor som är enkla att följa och praktiska interaktiva verktyg – det motiverar dig och hjälper dig att lyckas.

image/jpeg;;;body_group_v3.jpg

Njut av maten

Den mat du äter spelar en viktig roll för hur du lyckas med viktminskningen på lång sikt.  En sund livsstil och bra näring är två viktiga faktorer för att uppnå optimal hälsa. Men att balansera hälsa, kost och näring med de behov du har i vardagen är oftare lättare sagt än gjort. Därför ger dig bodykey by NUTRIWAY en holistisk plan som består av många olika läckra snabbmåltider, te och kosttillskott som hjälper dig att följa kostplanen när som helst och var som helst – helt i din smak och efter resultatet från ditt genetiska test.

Ta kontrollen över din aptit med NUTRIWAY™ Appetite Controller! 

NUTRIWAY™ Appetite Controller hjälper dig att ta kontrollen över din viktnedgång och kämpa mot lusten att överäta. När den intas suger Appetite Controller åt sig vätska och bildar sedan en gel som delvis fyller magsäcken. Detta får dig att känna dig mättare och hjälper dig att reglera din portionsstorlek. Hemligheten ligger i den naturliga ingrediensen glukomannan – en naturlig kostfiber som utvinns ur konjak-knölkallan. Appetite Controller kan kombineras med alla slags kostplaner och rekommenderas starkt till alla som följer bodykey by NUTRIWAY™-programmet.

Beroende på din kostprofil kan produkten kombineras med Natural Fat Reducer eller Natural Carb Reducer. 

image/jpeg;;;5.jpg

Framgång

Din viktminskning är personlig och det är bara du som vet vad det innebär för dig när du når din idealvikt. Det kan vara att du kan använda vissa kläder eller att du får självförtroende att söka ett nytt jobb. bodykey by NUTRIWAY definierar inte framgång enbart utifrån tappade kilon, utan det handlar även om att må bättre och vara nöjd med sin kropp.
 
Det kan hända att du är en av de många människor som anser att idealvikten inte nödvändigtvis är slutmålet, och programmet kan därför fortsätta hjälpa dig att bevara din storlek och vikt så att du kan känna dig nöjd med dig själv även i fortsättningen.

image/jpeg;;;Bodykey-021_SE.jpg


Börja med ditt bodykey™-kit

bodykey-kittet fungerar som en inkörsport till programmet och är det första steget mot ditt nya JAG
Det innehåller inte bara allt du behöver för att komma igång, som det genetiska testet och produkter, utan ger dig även åtkomst till vår expertsupport online på Min bodykey Online Coach

 

FAQ