Skandinavien i fokus

På sektionen Skandinavien i fokus kan du läsa om vad som händer i Danmark, Norge, Finland och Sverige - till exempel om sponsoravtal, sportarrangemang, skönhets-events eller produktpresentationer. Skandinavien i fokus kommer också att uppdatera dig om hur Amways produkter presenteras i media och företagets CSR-aktiviteter. Det kommer även finnas tips, idéer och inspiration inför sportevenemang och makeup-tips.

 

  • image/jpeg;;;amway2.JPGAmway
  • image/jpeg;;;beauty.jpgSkönhet
  • image/jpeg;;;nutrition.jpgVälbefinnande
  • image/jpeg;;;press.jpgPress

Amway

HYMM cancerkampanj-event i Finland

Omkring 55 kändisar, journalister, bloggare och instagrammare gästade ett HYMM cancerkampanj-event på en nattklubb i Helsingfors, Finland 

HYMM-rakprodukterna presenterades för att markera starten på cancerkampanjen Movember. Amway bjöd in den finska cancerorganisationen för Movember och bidrog också med en donation till organisationen.

Alla de inbjudna vip-gästerna fotograferades med HYMM och mustascher och visade sitt stöd i sociala medier. #HYMMScandinavia.

VIP-skönhetssession med Amway Academy Trainer Cristian Ciriani

Svenska ledare och utvalda ABO:er deltog i en VIP-session med Amway Academy Trainer Cristian Ciriani på hotell Scandic Star i Sollentuna 

Deltagarna hade möjlighet att följa Cristians arbete med en modell på scenen samt ställa frågor. Efter VIP-eventet ordnades en allmän utbildning och de 280 deltagarna lärde sig att välja rätt foundation och fick tips om, hur man lägger dags- och kvällsmakeup.

Kvällen avslutades med flera frågor och svar samt fotografering av Cristian Ciriari tilsammans med modeller.

Stort tack till ledarna och ABO:erna som stödde och deltog i eventet. Även ett stort tack till alla modellerna, samt översättaren - som alla deltog som volontärer. Ni gjorde dagen väldigt lyckad och eventet till ett sant nöje!

Se fler bilder här!

36 lag på Bellmanstafetten och 50 000 till Friends!

Barn, ugna och vuxna var med på årets Bellmanstafett - de sprang, hade picnic
och drack XS!

För varje deltagande lag skänkte Amway 500 SEK till Friends och tack vare de deltagande 36 lagen blev det 18 000 kronor.

Amway bestämde sig dock för att runda upp beloppet till 50 000 kronor och det var med stor glädje som Friends tog emot checken!

Jan och Pia Hagman hade även i år flest lag anmälda och vann årets Nutriway Bean Bag.

Se bilder här!

NAISTEN KYMPPI - Women's Fun Run, Finland

 

Naisten Kymppi är det största hälso- och löpeventet för kvinnor i Finland, och varje år för det samman tjejer och kvinnor i alla åldrar

Du kan springa, jogga eller gå sträckan och njuta av den avslappnade atmosfären. Det här året arrangeras loppet söndagen den 29 maj i Helsingfors.

Amway har aktivt deltagit i Naisten Kymppi sedan 2007 och detta året stödjer alla som springer för Amway vår One by One-kampanj, som hjälper barn att få ett bättre liv. För varje person som springer för Amway donerar vi 10 € till kampen mot undernäring hos barn.

Om du också vill vara med, kontakta Amway Finland: amway_suomi2@amway.com

För att optimera din träning, läs Löparboken.

 

Skönhet

Flora Chic & Light Up Lip Gloss-event i Finland

Bloggare, kändisar, instagrammare och journalister på exklusivt Flora Chic & Light Up Lip Gloss-lanseringsevent på Hotel GLO i centrala Helsingfors - med rosa drinkar och plockmat i ett rosa universum 

Mette Hvistendahl Munch och Susanna Rodriquez från Amway var på plats och Susanna gav en presentation om direktförsäljning och Amway. En parfymexpert berättade också för publiken om dofter.

Eventet har uppmärksammats i sociala medier, på bloggar och i tidningar/magasin. Följ länken för en artikel i tidningen Ilta Sanomat (på finska): http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005006633.html

Alt for Damernes Kvindeløb - tre dagar och tusentals besökare

Alt for Damernes Kvindeløb i Köpenhamn lockade i år ca 10 000 kvinnor. Under tre dagar hade Amway ett stort tält på plats där ARTISTRY och SATINIQUE var representerade och två ABO:er hjälpte till med hudvård och makeup 

ARTISTRY var det enda makeup-märket på plats. Där var mycket aktivitet i tältet och priser i form av ARTISTRY Youth Xtend-produkter tävlades ut både i stora tältet och i Amways eget tält.

Flera Amway-anställda deltog också i loppet, iförda NUTRIWAY-tröjor. 

Beauty EXPO i Oslo

Den 7 november bjöd vi in till Beauty Expo i Oslo

 
Förutom vårt EXPO-område där vi visade upp alla våra skönhets- och hudvårdsprodukter hade vi också två makeup-artister på plats, som gav individuella råd under hela dagen. Det hölls också träningar inom hudvård och makeup.
 

Framhäv din egen skönhet med Greta Garbos makeup-tekniker 

Även om skönhetsikoner som Greta Garbo har fått extra fina gener från naturens sida är de också duktiga på att framhäva sina bästa drag med rätt makeup 

Artistrys makeupartist Cecilia Lidén visar dig hur du skapar Greta Garbos look. Klicka på länken nedan och se hur!

Makeup-tips

 

Välbefinnande

Amway-ledare vinner guld i Sverigemästerskap för Veteraner

Förra helgen vinner den Svenska Amway-ledaren Mats Holmberg två guldmedaljer för sin prestation i 400 meter löp och 400 meter häck i Sverigemästerskap för Veteraner

      

Bara för två år sedan beslutar Mats Holmberg på nytt att uppta sin tidigare hobby från 80 talet, då han deltar i olika tävlingar. ”Min dotter börjar träna och jag beslutar att börja igen. Jag hade inte deltagit i något i 26 år, när jag för första gången springer som vuxen i 2015”, berättar Mats.

I dag är Mats Holmberg 44 år och äldst i sin grupp, men det hindrar inte Mats från att vinna medaljerna. ”Jag lever ett hälsosamt liv och säkrar, att jag får massor av protein. Till hösten har jag använt Nutriway vitaminer och kosttillskott i 20 år”, berättar han.

När vi frågar, hur han både har tid att vara Amway Affärsdrivare och löpa på hög nivå, berättar Mats, att han tränar i dagstimmar två gånger i veckan och framlägger sälj- och marketingplaner på kvällen. ”Men jag kommer att träna ännu mera nu, för jag satsar på Världsmästerskapet”, berättar Holmberg och avslöjar sin tid på 53,34 i löp och 59,63 i häck.

Run with Amway 2017

Var redo att tävla med ditt lag! 

Vi har nu tagit fram ett antal löpevent där vi på Amway kommer att finnas på plats. Amway kommer att vara där med banners och flaggor. Vi kommer att ha Nutriway-löpartröjor och XS till alla löpare som deltar. Ladda ned pdf:en och läs mer: Run with Amway 2017.

Naisten Kymppi 2017

I år firar vi 10-årsjubileum, Amway har sponsrat loppet Naisten Kymppi sedan 2007!

Naisten Kymppi är ett tvådagarsevent, 20 - 21 maj 2017. Den traditionella rundan på 10 km sker 21 maj i hjärtat av Helsingfors. Amway finns på plats under hela helgen. Är du som svensk ABO intresserad av att delta i loppet så läs mer om eventet på finska Amway Online: http://www.amway.fi/sv/about-amway-new/global/local/happens-in-scandinavia

Bellmanstafetten 20 augusti 2016

Lördagen den 20 augusti 2016 springer vi för organisationen Friends och vi vill naturligtvis kunna donera ännu mer pengar detta år än ifjol

Missa inte att anmäla ditt lag till Bellmanstafetten 2016 senast den 1 augusti 2016 på www.bellmanstafetten.se, och senast den 12 augusti 2016 till Amway Sverige (amway_sverige@amway.com) med information om lagnamn, lagkapten (ABOnummer), deltagare och tröjstorlekar (S, M, L, XL).

Tänk på att anmäla ett lagnamn som börjar med Amway för att vi lättare ska kunna se vilket lag som sprungit på snabbast tid!


"AMWAY Helse & velvære EXPO"Scandic Asker, Norge.

 

Den 13 mars följer vi upp EXPO-succén från november och bjuder in till en dag fullpackad med spännande träningar och produktdemonstrationer med fokus på hälsa och välbefinnande

Tränarna  Johan Hagman, Marie-Laure Bardel och Alli Klosner kommer att vara på plats tillsammans med personal från det norska Amway-kontoret. Vi kommer alla vara tillgängliga i EXPO-området med möjlighet till samtal under dagen.
 
Smakprov på bodykey-produkter, proteinbar och XS kommer att serveras och ni kommer också få en presentation av TRUVIVITY by NUTRIWAY, en helt ny och revolutionerande hudvårdsprodukt inom kategorin Nutricosmetic (Nutricosmetics är kosttillskott som förbättrar hudens funktion och struktur. De verkar inifrån för att uppnå effekter på hudens utsida.)
 
 

XS på Bond-premiären i Norge

Norska ABO:er på Bond-party

Ett par av våra framstående norska ABO:er var bjudna till premiären av nya Bond-filmen Spectre på biografen Coliseum i Oslo. På plats fick de möjlighet att arrangera provsmakning av XS Power Drinks åt de norska stjärnorna som skulle gå på röda mattan.

Festarrangören ville att deras gäster skulle njuta av en speciell drink, som de aldrig hade provat tidigare, medan de blev festfixade och stylade med frisyrer och makeup som matchade James Bond-temat. Det blev en succé!

NUTRIWAY Power of  5-kampanj

Se video om NUTRIWAY Power of 5-kampanj

Kampanjen NUTRIWAY™ Power of 5 har utvecklats för att skapa ökad medvetenhet om undernäring bland barn, betona vikten av ett tillräckligt näringsintag under de första fem levnadsåren och erbjuda en möjlighet för alla att kunna hjälpa till.

Alla pengar som samlas in går till CARE och till lokala humanitära organisationer som hjälper till att distribuera Little Bits.

Se video här

Press

ARTISTRY™ Light Up Lip Gloss - en hit i Skandinavien

Highlights av senaste press i Skandinavien. Intresset fokuserar huvudsakligen på ARTISTRY och särskilt Light Up Lip Gloss fortsätter som favorit. Vi har också sett inslag om HYMM och Nutriway

De senaste veckorna har vi upplevt stort intresse i särskilt Danmark. Highlights är:

  • Annonsering av ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask i den stora damtidningen Alt For Damerne
  • Fina uppslag av kosmetolog och modell Mette Vogelius, som använder ARTISTRY Light Up Lip Gloss på sitt bröllop
  • Varma rekommendationer av Irina Olsen (133.000 följare)

     

  

                     

 

I Norge har vi fina blogspots – särkilt inslagen, som handlar om vår lipgloss med sin smarta lys-funktion och lilla spegel.

Klicka nedan och se

http://tinemonsen.no/lipglossledlys/

http://www.toneskipa.no/2017/08/24/sminkenyhetene-som-forlenger-sommergloden/

I Sverige är vår HYMM-serie med i en tävling i ett klassigt magasin …

https://issuu.com/tidningenkickoff/docs/premmag-5  

… och på sociala medier har den svenska bloggaren Makeup by Lina verkligen tagit till sig våra produkter med omkring 10 uppslag de senaste veckorna.

Klicka nedan och se Lina Testar Artistry Makeup på metromode.se

http://makeupbylina.metromode.se/2017/08/22/lina-testar-artistry-makeup/

Danska Anne Gadegaard (72.000 följare) och Carla Mikkelborg (66.000 följare) har också omtalat våra produkter.

ARTISTRY™ i Svensk Damtidning

Klicka här för att visa artikeln som pdf.

Amway och Naisten Kymppi presenterade Artistry Modern Icon Collection

50 finska kändisar, journalister och ”influencers” (bloggare, instagrammare osv) var inbjudna till en hipp nattklubb i Helsingfors för ett event arrangerat av Amway och Naisten Kymppi 

Amway har samarbetat med det finska kvinnoloppsförbundet Naisten Kymppi i 10 år. Två ABO:er presenterade produkter från Artistry Modern Icon Collection för de inbjudna gästerna.

Representanten från Naisten Kymppi passade på att lyfta fram det starka samarbetet med Amway samt göra reklam för de kommande eventen med Artistry makeup-tränaren. Eventet uppmärksammades brett i finsk media och i sociala medier.

Amway och Amcham sätter fokus på entreprenörskap

AGER och entreprenörskap var temat då Amway och Amcham Sverige höll ett gemensamt event i Stockholm

Omkring 40 affärspersoner från globala verksamheter lyssnade till den presentation, som Mette Hvistendahl Munch - Corporate Affairs Manager of Amway Scandinavia - gav samt deltog i de efterföljande samtalen.

Diskuterades gjorde särskilt skandinavernas positiva inställning till entreprenörskap och många av deltagarna visade stort intresse för framtida samarbeten, för att ytterligare lyfta fram och sätta fokus på entreprenörskap.

Amway hjälper utsatta barn i Danmark   

Sales Manager Mette B. Henius och Corporate Affairs Manager Mette Hvistendahl Munch representerade Amway på en julmarknad i Köpenhamn, där de sålde julsaker till förmån för Julemærkefonden - en NGO som hjälper utsatta barn i Danmark 

Amway har stöttat Julemærkefonden under många år med både donationer, produkter och volontärarbete.

Under eftermiddagen den 23 november på julmarknaden fick Mette och Mette in mer än 2500 DKK, som går till Julemærkefonden. 

AGER2016  

På måndagen den 14 november släpptes Amway Global Entrepreneurship Report. För sjunde året i rad har Amway undersökt synen på entreprenörskap i 45 länder världen över

Återigen står de skandinaviska länderna ut som de med mest positiv syn på entreprenörskap. Fler än 50.000 människor har intervjuats individuellt för rapporten och så här långt har rapporten uppmärksammats av media i både Sverige och Danmark.

I Danmark har finans.dk, mx.dk, idag.dk och tidningen MetroXpres skrivit om den. I Sverige har va.se (Veckans Affärer) och produktaktuellt.com uppmärksammat den.

Läs rapporten här: news.amway.se/ager

Örebroguiden, Sverige, 26 juli 2016

HYMM-recension i Örebroguiden

Klicka på bilden och läs.

trendsonline.dk, Danmark, 12 februari 2016

 

Intressant artikel på danska om entreprenörskap som också nämner Amway Global Entrepreneurship Report 2015.

Läs mer

 

ISABELLAS, Danmark, 8 februari 2016

 

ARTISTRY HYDRA-V har uppmärksammats i magsinet ISABELLAS

Läs mer

 

TOPPHÄLSA, Sverige, 14 januari 2016

 

Amways och ARTISTRYS undersökning av de största skönhetsikonerna genom tiderna har uppmärksammats av magasinet Topphälsa

Läs mer

 

Cosmopolitan-bloggaren Natalie Vilen - Finland - om ARTISTRY

 

På sin blogg nämner Natalie Vilen produkter från ARTISTRY och den undersökning av de största skönhetsikonerna genom tiderna, som Amway/ARTISTRY gjort 

Läs mer

Se video på YouTube

 
 

 

 
 

Presskontakt: mette_henius@amway.com.

Kalender

Onlineträning - Skönhet

Onlineträningar med Marie-Laure Bardel. På engelska.

Torsdag, 20 juli. 20.00-21.00. "ARTISTRY™ Supreme LX Collection."

Deltag här

Onlineträning - Välbefinnande

Onlineträningar med Johan Hagman. På svenska.

Deltag här