Skandinavien i fokus

På sektionen Skandinavien i fokus kan du läsa om vad som händer i Danmark, Norge, Finland och Sverige, t ex. om sponsoravtal, sportarrangemang, produktpresentationer samt kommande aktiviteter och events. Skandinavien i fokus kommer också att uppdatera dig om hur Amways produkter presenteras i media och företagets CSR-aktiviteter. Det kommer även finnas tips, idéer och inspiration inför sportevenemang och makeup-tips.

  • image/jpeg;;;amway2.JPGAmway
  • image/jpeg;;;beauty.jpgSkönhet
  • image/jpeg;;;nutrition.jpgVälbefinnande
  • image/jpeg;;;press.jpgPress

Amway

Vinnarna i Alla hjärtans-utlottningen

Ett stort grattis till Helene och Ulf Uby.

Amways adventstävling

Vinnaren 1:a advent var ABO Anki Wikström   en iCook wok.
Vinnaren 2:a advent var ABO Åsa Johansson  en iCook kniv.                                         Vinnaren 3:e advent var ABO Charina Wentlig och Håkan Larsson – Youth Extend Crem/lotion. 

Amway Scandinavia gratulerar vinnarna. Vinnarna kommer att meddelas direkt. 

Kom ihåg Adventslotteriet på söndag, läs mer på: Fira advent med Amway

HYMM-event i Finland

Omkring 55 kändisar, journalister, bloggare och instagrammare gästade ett HYMM-event på en nattklubb i Helsingfors, Finland. HYMM-rakprodukterna presenterades för att markera starten på cancerkampanjen Movember. Amway bjöd in den finska cancerorganisationen för Movember och bidrog också med en donation till organisationen. Alla de inbjudna vip-gästerna fotograferades med HYMM och mustascher och visade sitt stöd i sociala medier. #HYMMScandinavia.

VIP-skönhetssession med Amway Academy Trainer Cristian Ciriani

Svenska ledare och utvalda ABO:er deltog i en VIP-session med Amway Academy Trainer Cristian Ciriani i mitten av oktober. Eventet ägde rum på hotell Scandic
Star i Sollentuna. Deltagarna hade möjlighet att följa Cristians arbete med en
modell på scenen samt ställa frågor till honom.

Efter VIP-eventet ordnades en allmän utbildning och de 280 deltagarna lärde
sig att välja rätt foundation och fick tips om hur man lägger dags- och kvällsmakeup.
Dagen avslutades med en frågestund med Cristian samt fotografering av Cristian
och hans modeller.

Stort tack till ledarna och ABO:erna som stödde och deltog i eventet. Även ett
stort tack till alla modellerna, samt översättaren, som alla deltog som volontärer.

Ni gjorde dagen väldigt lyckad och eventet till ett sant nöje!

Se fler bilder här!
 


36 lag på Bellmanstafetten och 50 000 till Friends!

Barn, ugna och vuxna var med på årets Bellmanstafett - de sprang, hade picnic
och drack XS! För varje deltagande lag skänkte Amway 500 SEK till Friends och
tack vare de deltagande 36 lagen blev det 18 000. Amway bestämde sig dock
för att runda av beloppet till 50 000 och det var med stor glädje som Friends
tog emot checken! Jan och Pia Hagman hade även i år flest lag anmälda och
vann årets Nutriway Bean Bag.

Se bilder här!

 

NAISTEN KYMPPI 2016 - Women's Fun Run, Finland

 

Naisten Kymppi är det största hälso- och löpeventet för kvinnor i Finland, och varje år för det samman tjejer och kvinnor i alla åldrar. Du kan springa, jogga eller gå sträckan och njuta av den avslappnade atmosfären. Det här året arrangeras loppet söndagen den 29 maj i Helsingfors.

Amway har aktivt deltagit i Naisten Kymppi sedan 2007 och detta året stödjer alla som springer för Amway vår One by One-kampanj som hjälper barn att få ett bättre liv. För varje person som springer för Amway donerar vi 10 € till kampen mot undernäring hos barn. Om du också vill vara med, kontakta Amway Finland: amway_suomi2@amway.com

För att optimera din träning, läs Löparboken.

 

Amway Sverige

 

Amway Global Volunteering Day 2015

19 barn mellan 8 och 14 år och deras föräldrar eller morföräldrar var inbjudna till Amways kontor i Stockholm. Alla barn fick en trevlig aktivitetsbag och under eftermiddagen talade Johan Hagman, vår Nutriway Expert Trainer, om en hälsosam livsstil. Exempelvis berättade han om hur man äter sunt och hur man läser på produkterna i affären för att se hur mycket socker produkterna innehåller. Johan fokuserade också på skillnaden mellan barn och vuxnas behov i förhållande till mat och aktivitet. Barnen fick gissa hur mycket socker olika produkter innehåller och lära sig nya, roliga träningsaktiviteter. Responsen har varit väldigt positiv!

 

 

Corporate Responsibility Report

Amways senaste Corporate Responsibility Report. Läs om hur Amway främjar entreprenörskap, bekämpar undernäring, hjälpa barn i hela Europa, bryr sig om miljön och bygger en hållbar verksamhet.

Corporate Responsibility Report (på engelska)

Skönhet

Datum och tider för onlineträning - Skönhet

Datum och tider för onlineträning inom Skönhet. Ladda ner PDF.

Flora Chic & Light Up Lip Gloss-event i Finland

Den 13:e december var bloggare, kändisar, instagrammare och journalister inbjudna till ett exklusivt Flora Chic & Light Up Lip Gloss-lanseringsevent i Helsingfors med rosa drinkar och plockmat i ett rosa universum på Hotel GLO i centrala Helsingfors. Mette Hvistendahl Munch och Susanna Rodriquez från Amway var på plats och Susanna gav en presentation om direktförsäljning och Amway. En parfymexpert berättade också för publiken om dofter. Eventet har uppmärksammats i sociala medier, på bloggar och i tidningar/magasin. Följ länken för en artikel i tidningen Ilta Sanomat (på finska): http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005006633.html

Alt for Damernes Kvindeløb - tre dagar och tusentals besökare

Alt for Damernes Kvindeløb i Köpenhamn lockade i år ca 10 000 kvinnor. Under tre dagar hade Amway ett stort tält på plats där ARTISTRY och SATINIQUE var representerade och två ABO:er hjälpte till med hudvård och makeup. ARTISTRY var det enda makeup-märket på plats. Där var mycket aktivitet i tältet och priser i form av ARTISTRY Youth Xtend-produkter tävlades ut både i stora tältet och i Amways eget tält. Flera Amway-anställda deltog också i loppet, iförda NUTRIWAY-tröjor. 

Beauty EXPO i Oslo, November 2015

Den 7 november bjöd vi in till Beauty Expo i Oslo. Förutom vårt EXPO-område där vi visade upp alla våra skönhets- och hudvårdsprodukter hade vi också två makeup-artister på plats som gav individuella råd under hela dagen. Det hölls också träningar inom hudvård och makeup.
 
Arrangemanget besöktes av 194 personer. 
 

Pressmeddelande:

Svenskarna pekar ut Greta Garbo som den största svenska skönhetsikonen genom tiderna.

Läs pressmeddelandet

Välbefinnande

Run with Amway 2017

Var redo att tävla med ditt lag! 

Vi har nu tagit fram ett antal löpevent där vi på Amway kommer att finnas på plats. Amway kommer att vara där med banners och flaggor. Vi kommer att ha Nutriway-löpartröjor och XS till alla löpare som deltar. Ladda ned pdf:en och läs mer: Run with Amway 2017.

Naisten Kymppi 2017

I år firar vi 10-årsjubileum, Amway har sponsrat loppet Naisten Kymppi sedan 2007! Naisten Kymppi är ett tvådagarsevent, 20 - 21 maj 2017. Den traditionella rundan på 10 km sker 21 maj i hjärtat av Helsingfors. Amway finns på plats under hela helgen. Är du som svensk ABO intresserad av att delta i loppet så läs mer om eventet på finska Amway Online: http://www.amway.fi/sv/about-amway-new/global/local/happens-in-scandinavia

Bellmanstafetten 20 augusti 2016

Lördagen den 20 augusti 2016 springer vi för organisationen Friends och vi vill naturligtvis kunna donera ännu mer pengar detta år än ifjol.

Missa inte att anmäla ditt lag till Bellmanstafetten 2016 senast den 1 augusti 2016 på www.bellmanstafetten.se, och senast den 12 augusti 2016 till Amway Sverige (amway_sverige@amway.com) med information om lagnamn, lagkapten (ABOnummer), deltagare och tröjstorlekar (S, M, L, XL).

Tänk på att anmäla ett lagnamn som börjar med Amway för att vi lättare ska kunna se vilket lag som sprungit på snabbast tid!


"AMWAY Helse & velvære EXPO", 13 mars, Scandic Asker, Norge.

 
Den 13 mars följer vi upp EXPO-succén från november och bjuder in till en dag fullpackad med spännande träningar och produktdemonstrationer med fokus på hälsa och välbefinnande. Tränarna  Johan Hagman, Marie-Laure Bardel och Alli Klosner kommer att vara på plats tillsammans med personal från det norska Amway-kontoret. Vi kommer alla vara tillgängliga i EXPO-området med möjlighet till samtal under dagen.
 
Smakprov på bodykey-produkter, proteinbar och XS kommer att serveras och ni kommer också få en presentation av TRUVIVITY by NUTRIWAY, en helt ny och revolutionerande hudvårdsprodukt inom kategorin Nutricosmetic (Nutricosmetics är kosttillskott som förbättrar hudens funktion och struktur. De verkar inifrån för att uppnå effekter på hudens utsida.)
 
Kontakta Amway i Norge på amway_norge@amway.com eller +47 23 02 46 29 för biljetter och mer information. Biljettpriset är 200 NOK. 
 
 

XS på Bond-premiären i Norge

Norska ABO:er på Bond-party

Ett par av våra framstående norska ABO:er var bjudna till premiären av nya Bond-filmen Spectre på biografen Coliseum i Oslo. På plats fick de möjlighet att arrangera provsmakning av XS Power Drinks åt de norska stjärnorna som skulle gå på röda mattan. Festarrangören ville att deras gäster skulle njuta av en speciell drink, som de aldrig hade provat tidigare, medan de blev festfixade och stylade med frisyrer och makeup som matchade James Bond-temat. Det blev en succé!

NUTRIWAY Power of  5-kampanj

Se video om NUTRIWAY Power of 5-kampanj

Kampanjen NUTRIWAY™ Power of 5 har utvecklats för att skapa ökad medvetenhet om undernäring bland barn, betona vikten av ett tillräckligt näringsintag under de första fem levnadsåren och erbjuda en möjlighet för alla att kunna hjälpa till. Alla pengar som samlas in går till CARE och till lokala humanitära organisationer som hjälper till att distribuera Little Bits.

Se video här

Amway sponsrade ”Støt Brysterne Løbet 2015” i Köpenham

Söndag den 20 september 2015 deltog mer än 5 000 personer i "Støt Brysterne Løbet 2015" och sprang eller gick 5, 10 eller 15 km. Mycket publik i form av släkt och vänner hade samlats för att heja på deltagarna och det blev en härlig folkfest.  Amways återförsäljare hade fullt upp med att göra makeovers och ge tips till de många besökarna som kom förbi Amways tält. Som del av Amways sponsring av loppet vann 5 deltagare en goodie bag med ARTISTRY YOUTH XTEND Power System. I Amways tält vann en lycklig vinnare ARTISTRY HYDRA-V produkter. Läs mer om loppet på den danska sidan: www.altfordamerne.dk.

 

Press

ARTISTRY™ i Svensk Damtidning

Klicka här för att visa artikeln som pdf.

Amway och Naisten Kymppi presenterade Artistry Modern Icon Collection

50 finska kändisar, journalister och ”influencers” (bloggare, instagrammare o.s.v.) var inbjudna till en hipp nattklubb i Helsingfors för ett event arrangerat av Amway och Naisten Kymppi. Amway har samarbetat med det finska kvinnoloppsförbundet Naisten Kymppi i 10 år. Två ABO:er presenterade produkter från Artistry Modern Icon Collection för de inbjudna gästerna. Representanten från Naisten Kymppi passade på att lyfta fram det starka samarbetet med Amway samt göra reklam för de kommande eventen med Artistry makeup-tränaren. Eventet uppmärksammades brett i finsk media och i sociala medier dagarna efter att det ägt rum.

Amway och Amcham sätter fokus på entreprenörskap

AGER och entreprenörskap var temat då Amway och Amcham Sverige höll ett gemensamt event i Stockholm under måndagen den 20:e mars. Omkring 40 affärspersoner från globala verksamheter lyssnade till den presentation som Mette Hvistendahl Munch, Corporate Affairs Manager of Amway Scandinavia, gav samt deltog i de efterföljande samtalen. Diskuterades gjorde särskilt skandinavernas positiva inställning till entreprenörskap och många av deltagarna visade stort intresse för framtida samarbeten för att ytterligare lyfta fram och sätta fokus på entreprenörskap.

Amway hjälper utsatta barn i Danmark   

Sales Manager Mette B. Henius och Corporate Affairs Manager Mette Hvistendahl Munch representerade Amway på en julmarknad i Köpenhamn där de sålde julsaker till förmån för Julemærkefonden, en NGO som hjälper utsatta barn i Danmark. Amway har stöttat Julemærkefonden under många år, med både donationer, produkter och volontärarbete.  Under eftermiddagen den 23 november på julmarknaden fick Mette och Mette in mer än 2500 DKK som då går till Julemærkefonden. Om du befinner dig i Danmark och vill besöka mässan i Nyhavn, Köpenhamn så är den öppen till 23 december. 

AGER2016  

På måndagen den 14 november släpptes Amway Global Entrepreneurship Report. För sjunde året i rad har Amway undersökt synen på entreprenörskap i 45 länder världen över. Återigen står de skandinaviska länderna ut som de med mest positiv syn på entreprenörskap. Fler än 50.000 människor har intervjuats individuellt för rapporten och så här långt har rapporten uppmärksammats av media i både Sverige och Danmark. I Danmark har finans.dk, mx.dk, idag.dk och papperstidningen MetroXpres skrivit om den. I Sverige har va.se (Veckans Affärer) och produktaktuellt.com uppmärksammat den.

Läs rapporten här: news.amway.se/ager

För ytterligare information är du alltid välkommen att kontakta Mette Hvistendahl Munch, Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia.

Örebroguiden, Sverige, 26 juli 2016

Läs om HYMM på Örebroguiden.

trendsonline.dk, Danmark, 12 februari 2016

 

Intressant artikel på danska om entreprenörskap som också nämner Amway Global Entrepreneurship Report 2015.

Läs mer

 

ISABELLAS, Danmark, 8 februari 2016

 

ARTISTRY HYDRA-V har uppmärksammats i magsinet ISABELLAS.

Läs mer

 

TOPPHÄLSA, Sverige, 14 januari 2016

 

Amways och ARTISTRYS undersökning av de största skönhetsikonerna genom tiderna har uppmärksammats av magasinet Topphälsa.

Läs mer

 

Cosmopolitan-bloggaren Natalie Vilen, Finland, 12 januari 2016

 

På sin blogg nämner Natalie Vilen produkter från ARTISTRY och den undersökning av de största skönhetsikonerna genom tiderna som Amway/ARTISTRY gjort.  

Läs mer

Se video på YouTube

 

Presskontakt: Mette.Munch@Amway.com

Kalender

Onlineträning - Skönhet

Onlineträningar med Marie-Laure Bardel. På engelska.

Torsdag, 20 juli. 20.00-21.00. "ARTISTRY™ Supreme LX Collection."

Deltag här

Onlineträning - Välbefinnande

Onlineträningar med Johan Hagman. På svenska.

Deltag här