Amway Sverige

Amway Sverige anslöt sig till den globala Amway-familjen 1999 och har sedan dess stöttat, motiverat och samarbetat med många framgångsrika ABO:er.

 

Huvudkontoret för Amway Scandinavia ligger i Tåstrup, Danmark. Amway Scandinavia var den första filial som öppnade fyra individuella marknader (Sverige, Finland, Danmark och Sverige) samtidigt och med en enda sponsorlinje. På så vis kan ABO:er (Oberoende Amway-affärsdrivare) driva sin Amway-verksamhet tvärs över nationsgränserna i Skandinavien med endast en verksamhet registrerad.

Distribution

Det europeiska regionala distributionscentret i Venlo, Holland, expedierar och skickar alla beställningar till Skandinavien, utom till Finland som istället får sina leveranser från Polen. Centret betjänar dessutom 15 andra europeiska Amway-filialer. Varje år expedieras och skickas över 20 miljoner produkter från distributionscentret.

Fakta om och siffror för Skandinavien

  • Amway Scandinavia etablerades den 1 juli 1999.
  • Amway Scandinavia har 40 000 ABO:er
  • Amway Scandinavia har totalt ca 40 anställda på kontoret i Tåstrup.


Direkthandelsföreningen i Sverige (DF)

Amway är medlem av Direkthandelsföreningen i Sverige (DF).

 Föreningarna bildades för att samla etiskt korrekta företag inom direkthandelsindustrin och för att arbeta för en hög standard inom handel och konsumentskydd. Direkthandelsföreningens etiska regler är en konsumentguide som avgör på vilket sätt produkter och tjänster skall presenteras och säljas till konsumenterna. Mer info: www.directsellingsweden.se

Läs mer i Amways nyhetsrum