image/png;;;03.png

Nyskapande

Sedan de första produkterna lanserades på marknaden för mer än ett halvt århundrande sedan har Amway legat i framkant vad det gäller vetenskaplig forskning. Med mer än 900 forskare, ingenjörer och tekniker på 75 forskningslaboratorier världen över utvecklar Amway ständigt nya produkter och moderniserar sina klassiker för att erbjuda dig och dina kunder det allra bästa.

Varje ny produkt genomgår rigorösa tester för att garantera att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Amway har tilldelats många certifikat av utomstående parter vilket visar att man lyckats i sitt uppsåt att skapa produkter som människor kan lita på.

VISSTE DU ATT...

Amway driver 75 laboratorier runt om i världen

med över 700 forskare, ingenjörer och tekniker. Amways specialister inom forskning och utveckling har erhållit över 1100 patent och har publicerat över 400 artiklar i de största branschtidskrifterna.

ARTISTRY är ett av världens 5

mest sålda kvalitetsmärken för hudvård.

Källa: Euromonitor International Limited; skönhets- och egenvård 2014, sektorerna och subsektorerna för förstklassig kosmetika och förstklassig hudvård, baserat på globalt säljvärde 2013.

                                
 

2 590 hektar åkermark

som odlas av NUTRILITE i USA, Mexiko och Brasilien. Växter odlas och skördas i samklang med naturen och med hjälp av hållbara metoder utan kemikalier.