420,00 kr
(Visa alla)
Antal:

  Kosttillskott i form av mjuka kapslar med vitamin A (betakaroten) och zink för att bidra till att bibehålla normal synförmåga*. Med 4 karotenoider från naturliga källor och zink.

  *Vitamin A (provitamin A, betakaroten) och zink bidrar till att bibehålla normal synförmåga.

   

  Vad produkten gör för dig

  • Innehåller zink och vitamin A som bägge bidrar till att bibehålla normal synförmåga. Zink bidrar även till normal omsättning av vitamin A.
  • Tillför fyra högkoncentrerade karotenoider av premiumkvalitet – lutein, zeaxantin, lykopen och betakaroten.
  • Innehåller betakaroten från algen Dunaliella salina som i kroppen omvandlas till vitamin A, en vitamin som i sin tur bidrar till att bibehålla normal synförmåga.
  • Passar smidigt in i din dagliga rutin eller livsstil tack vare de små, mjuka kapslarna som är enkla att svälja. Dosering: en kapsel om dagen.

  Därför skulle du gilla produkten

  Våra ögon vägleder oss genom livet. Det vi ser, och hur vi ser det, bidrar till vår livskvalitet och till de minnen som vi kommer att värdesätta längre fram. Våra ögon stöttar oss i nästan alla aspekter av vår vardag. Vi spenderar mycket tid med att titta på skärmar, och ibland kan ögonen kännas överansträngda. Eftersom de är ett så viktigt organ behöver de vår uppmärksamhet. Låt oss leta efter näringsämnen som är viktiga för våra ögon.

  Nutriway™ Vision Plus* ett dagligt kosttillskott för ögonen* som har inspirerats av naturen. Det innehåller zink och fyra högkoncentrerade karotenoider av premiumkvalitet som härstammar från växter vilka odlas på hållbara NutriCert™-partnergårdar.

  *Vitamin A (betakaroten) och zink bidrar till att bibehålla normal synförmåga.

  Fakta för dig

  • En mjuk kapsel innehåller 12 mg lutein och 2,4 mg zeaxantin
  • En mjuk kapsel innehåller 2,5 mg betakaroten
  • En mjuk kapsel innehåller 1,5 mg lykopen

  Inga syntetiska färgämnen, sötningsmedel, smakämnen eller konserveringsmedel

  Viktiga egenskaper

  • Innehåller fyra högkoncentrerade karotenoider av premiumkvalitet från naturliga källor. Lutein och zeaxantin utvinns ur ringblommans blommor, en av naturens mest koncentrerade botaniska luteinkällor. Betakaroten utvinns ur algen Dunaliella salina. Lykopen utvinns ur tomater.
  • Samtliga karotenoider som ingår i sammansättningen utvinns ur växter som odlas på NutriCert-certifierade partnergårdar som arbetar enligt hållbara odlingsmetoder. Dessa metoder används för att ta hand om marken och de omgivande samhällena samt leverera växter med ett högt innehåll av fytonäringsämnen
  • Vision Plus passar smidigt in i din livsstil eller rutin. De mjuka kapslarna är enkla att svälja och ett utmärkt, snabbt och praktiskt sätt att berika din kost med näringsämnen som bidrar till att bibehålla normal synförmåga*. Dosering: en kapsel om dagen. Detta kosttillskott har dessutom utvecklats av världens bäst säljande märke för vitaminer och kosttillskott, nämligen Nutriway** – ett varumärke som människor över hela världen litar på. 

  *Vitamin A (betakaroten) och zink bidrar till att bibehålla normal synförmåga.  
  ** Källa: Euromonitor International Limited. Vitaminer och kosttillskott, världen, globalt märkesnamn, detaljhandelsvärde, uppdelning i procent, data från 2022 baserat på specialforskning som utförts under april–augusti 2022.

  Användning

  • Ta en mjuk kapsel per dag, helst i samband med måltid

  Ingredienser

  Innehåll Per dag (1 mjuk kapsel)     % RI***
  Vitamin A 417µg (RE) 52 %
  (som betakaroten) (250 mg)  
  Lykopen 1.5 mg  
  Zeaxantin 2.4 mg  
  Lutein 12 mg  
  Zink 2.6 mg 26 %

  **** % av referensintag

  INGREDIENSER: Extra jungfruolja, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), solrosolja, lykopen oleoresin från tomat (Solanum lycopersicum) (5,2 %), vatten, lutein och zeaxantinextrakt från ringblomma (Tagetes erecta) (3,6 %), zinkglukonat, olivolja - bestående av raffinerad olivolja och jungfruolja, emulgeringsmedel (solroslecitin), stabiliseringsmedel (kandelillavax), algkarotener (Dunaliella salina) (0,9 %), antioxidanter (tokoferolrika extrakt, askorbinsyra), färgämne (betakaroten från Blakeslea trispora).