ARTISTRY essentials

ARTISTRY essentials

ARTISTRY essentials består av lättanvända hudvårdsprodukter för din dagliga rutin - för normal till torr hud, kombination till fet hud, eller känslig hud. Artistry Essentials' återfuktande och balanserande produkter kan samordnas för att ge maximala fördelar beroende av din huds specifika behov. På några minuter och med tre essentiella steg - rengöring, ansiktsvatten, återfuktning - tillförs din hud renade växtextrakt och vårt exklusiva patenterade Hydrolipid Matrix, med resultat som du kan se och känna.

image/png;;;Natural beauty in three simple steps.png

Naturlig skönhet i tre enkla steg

Förenklad daglig hudvård som tar hänsyn till din egen individuella hud: ARTISTRY essentials baseras på balans mellan det bästa naturen har att bjuda och den senaste forskningen, för att leverera fantastiska fördelar direkt till din hud. En serie med återfuktande och balanserande produkter som kan samordnas enligt din huds specifika behov - tre perfekta, enkla steg som ser till att din hud får vad den behöver på några minuter, för hela dagen.

Upplev kombinationen av exklusiva, botaniska ämnen och vårt exklusiva patenterade Hydrolipid Matrix (HLM). Den här kraftfulla kombinationen levererar våra naturligt utvunna ingredienser med resultat som du kan se och känna: normal till torr hud, känslig och kombinations till fet hud förbättras omedelbart med ett mjukt och lent resultat.

Avancerad vetenskap i vardagen

image/png;;;Essential science for stunning results.png

Essentiell vetenskap för fantastiska resultat

ARTISTRY essentials innehåller våra exklusiva och högeffektiva ingredienser.Vare sig det handlar om vårt Hydrolipid Matrix (HLM), som skapats i samarbete med ett välrenommerat schweiziskt läkemedelsföretag, eller vårt Nourish-3 Complex, kombinerar ARTISTRY avancerad vetenskap med vardaglig enkelhet för att tillföra din hud effektiva ingredienser. Natur och forskning kombineras i en serie med patenterade och specialiserade aktiva ingredienser utvunna ur fytokemikalier från växter och botaniska ämnen. Resultatet är både snabb och långvarig påfyllnad av hudens egna fuktgivare och lipider för att återge din hud dess ungdomliga strålglans. Många av våra botaniska ämnen kommer från våra egna certifierat organiska NUTRILITE-gårdar*, vilket garanterar naturliga ingredienser av hög kvalitet. Den här samverkan mellan vetenskap och natur uttrycks som bäst i ett magiskt ögonblick: när den vitaliserar och förnyar din hud för att förhöja din egen individuella skönhet.

* "Gårdarna är certifierade av officiella kontrollorgan i enlighet med lagstiftningen i det aktuella landet."