ARTISTRY™ Creme LuXury Collection

 • ARTISTRY™ Creme LuXury Collection
 • Avancerad teknologi och ingredienser
 • ARTISTRY™ Creme LuXury
 • ARTISTRY™ Creme LuXury Eye

ARTISTRY™ Creme LuXury Collection

En lyxig förvandling

ARTISTRY™ Creme LuXury-serien har skapats för kvinnor som förväntar sig både avancerad hudvård och ultimat lyx. Denna serie består av två utomordentliga produkter: Creme LuXury, en fuktgivande ansiktskräm, och Creme LuXury Eye, en ögonkräm som ger 360º reparation av huden kring ögonen.

Creme LuXury-serien ger dig vitaliserande kraft och hjälper huden att agera som om den vore upp till 15 år yngre. Den hjälper dig i kampen mot synliga ålderstecken, för att återge din hud dess ungdomliga lyster. ARTISTRY™ Creme LuXury-serien ger din hud förnyad elasticitet, förbättrad motståndskraft och en dramatisk minskning av synliga fina linjer. Din hud agerar som om den vore upp till 15 år yngre och känns återvitaliserad - en sann förvandling.

Avancerad teknologi och ingredienser

The science of beauty

Då våra forskare letade efter hemligheten med jämnare, ungdomligare hud upptäckte de kardiolipinet. Det här är nyckelingrediensen i vår unika CellEffect Technology och basen för ARTISTRY™ Creme LuXury-seriens produkters otroligt effektiva resultat.

 

 

Kardiolipin stimulerar energin inuti hudcellerna och hjälper till att återuppliva deras ”livsenergi” - den sprudlande ungdomlighet och hälsa som minskar med tiden. Konceptet har sitt ursprung många tusen år tillbaka, i österländsk medicin, och har gett inspiration till ett nytt genombrott inom hudvårdsvetenskapen. Våra forskare har upptäckt att, precis som alla andra levande organismer, kräver celler energi för att fungera effektivt. Men då kroppen åldras minskar flödet av cellenergi. Då kardiolipin tillförs huden stimulerar det energin inuti hudcellerna och leder vägen mot ett fräscht utseende.

För att skapa en banbrytande sammansättning, blandades kardiolipin med tre andra nyckelingredienser - Roxisomes™-liposomer, NUTRILITE™ spenatextrakt och NUTRILITE L-carnosin, för att skapa ARTISTRY™ Creme LuXury-serien och den ultimata antiåldrandeupplevelsen.

Kliniska tester visar att båda produkterna i ARTISTRY™ Creme LuXury-serien hjälper huden att agera som om den vore upp till 15 år yngre.

ARTISTRY™ Creme LuXury

Creme LuXury är en luxuös, lättviktig ansiktskräm som ger enastående resultat och återfuktar huden så att den blir fastare, mjukare och lenare. Kliniska tester visar att krämen hjälper huden att agera som om den vore upp till 15 år yngre.

Den rika men ändå lätta sammansättningen känns behaglig på huden. Krämen går bra att använda tillsammans med makeup och andra produkter och den lämnar ingen fet hinna efter sig. Den tillverkas med hjälp av en mikrobearbetningsprocess i 87 steg som gör att den har bland de minsta partiklarna någonsin och också är den mest luxuösa krämen vi hittills skapat.

Doften beskrivs som en symfonisk blomdoft och det finns en harmonisk resonans mellan den exklusiva doften och krämens konsistens.

Enastående resultat.

Efter bara 12 veckors användning av ARTISTRY™ Creme LuXury:

 • 98 % upplevde att huden blev mjukare
 • 98 % märkte en förbättrad fuktbalans
 • 97 % kände att produkten var rätt för deras unika hudtyp
 • 93 % upplevde att huden blev lenare.

Applicera ARTISTRY™ Creme LuXury två gånger per dag (morgon och kväll), efter rengöringskräm och ansiktsvatten från ditt vanliga hudvårdssystem. Ta sedan en ärtstor klick ARTISTRY™ Creme LuXury på den medföljande spateln och fördela över pannan, på kinderna, hakan och halsen. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen, använd cirkelformade rörelser uppåt och utåt.

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4

ARTISTRY™ Creme LuXury Eye

Creme Luxury Eye är en ytterst koncentrerad och avancerad antiåldrande behandling, som ger 360º reparation av huden kring ögonen.

Den har en rik och luxuös konsistens och en parfymfri sammansättning som skapas genom en unik mikrobearbetning i 87 steg. Resultatet är en underbart luxuös upplevelse som tar antiåldrande-behandling till en helt ny nivå.

ARTISTRY Eye Creme - jämförelser och skillnader

Produkt

Ålderstecken

Målgrupp

Efter en användning

Användning  på ögonlock

Huvud-ingredienser

Creme Luxury Eye

Alla orsakade av både invärtes och utvärtes åldrande

Kvinnor som önskar sig en luxuös, avancerad och innovativ antiåldrande-sammansättning

Området kring ögonen är mjukare, jämnare, klarare, återfuktat, uppfriskat, fastare, ser uppstramat och fräschare ut

Ja

Patenterad CellEffect Technology

TIME DEFIANCE Lifting Eye Crème

Uppstramande, fina linjer, mörka ringar, torrhet, rynkor, svullnad

Praktiska användare av antiåldrande-hudvård

Ingen

Nej

Derma I, II and III

Essentials Replenishing Eye Creme

Svullnad, mörka ringar

Användare av grundläggande hudvård, färre ålderstecken

Ingen

Nej

NUTRILITE™ citrus-bioflavanoider, höstrudbeckia, linfrö, lakrits

Kliniska tester visar att Creme LuXury Eye, precis som Creme LuXury, hjälper huden att agera som om den vore upp till 15 år yngre.

Vi introducerar nästa steg inom hudvård

ARTISTRY™ Creme LuXury Eye har skapats speciellt för den ömtåliga och känsliga huden kring ögonen. Du kommer att uppleva hur huden kring ögonen stramas åt och blir mer elastisk och smidig, vilket ger ett uppfriskat och fräscht utseende. Samtidigt minskar ARTISTRY™ Creme LuXury Eye svullnad och mörka ringar samt hjälper till att jämna ut synliga fina linjer och rynkor.

De bästa resultaten

Kvinnor som provade ARTISTRY Creme LuXury Eye upplevde omedelbara resultat:

 • 90 % kände att huden kring ögonen återfuktades
 • 88 % kände att huden blev mjukare
 • 83 % kände att huden kring ögonen var jämnare, efter en enda användning

Efter bara 12 veckors användning av Creme LuXury Eye:

 • 100 % uppvisade jämnare hud kring ögonen
 • 98 % uppvisade åtstramning av huden kring ögonen
 • 97 % uppvisade färre fina linjer
 • 94 % kände att huden blev mjukare
 • 89 % höll med om att huden kring ögonen såg fräschare ut
 • 87 % uppvisade mindre mörka ringar
Före: Efter:

 

Klappa in ARTISTRY™ Creme LuXury Eye med ringfingret över hela området kring ögonen. Klappa lätt in krämen över området kring ögonen, från den inre ögonvrån utåt.

“Jag har använt ögonprodukter under många år för att skydda det ömtåliga området runt ögonen, men ARTISTRY Creme LuXury Eye är helt enkelt otrolig. Mina ögon ser mycket klarare ut och min ögonmakeup sitter mycket bättre. Jag kan utan tvekan säga att mina ögon verkligen ser yngre ut!” 

Michelle D’Allaird, Master Skin Health Educator for ARTISTRY


ARTISTRY Creme LuXurys lyxiga förpackning motsvarar krämens effekt på huden. Märket ARTISTRY har som mål att ge varje kvinna en lyxupplevelse. Och jag tror att vi har uppnått målet."

Olivier Van Doorne, World-renowned creative director